Meni zamenili ceo uređaj i nisu hteli da mi daju novi garanciju. Samo sam izašao sa novim računom i uređajem iz prodavnice ignorišući sve što su mi rekli. U slučaju kvara naredne 2 godine ima da ih ganjam sa inspekcijom. Ne vredi raspravljati se sa radnicima koji ne znaju osnovna prava kupaca.Zavisi šta je popravljeno, ako je nešto što je "bitan deo", kreće ponovo garancija na taj opravljeni deo (ostalo ostaje kako jeste). Ako ti zamene ceo uređaj, onda ide i nova garancija. Ako je manja opravka (konektor ili šta već), produžava se za onoliko koliko si bio bez uređaja.
Ali kako reče bakara, opraviće i to je što je jer utvrđivanje šta-kako-gde nije tek tako lako ko se ne bavi servisom tih stvari i može da proceni očas posla šta je bitan deo a šta nije.
Sa fiskalnim si pokriven 2 godine od nesaobraznosti.Meni zamenili ceo uređaj i nisu hteli da mi daju novi garanciju. Samo sam izašao sa novim računom i uređajem iz prodavnice ignorišući sve što su mi rekli. U slučaju kvara naredne 2 godine ima da ih ganjam sa inspekcijom. Ne vredi raspravljati se sa radnicima koji ne znaju osnovna prava kupaca.
Predmet: Zahtev za reklamaciju
Poštovani, podnosim pisanim putem zahtev za reklamaciju za _______________ kupljen 17.09.2021 godine. U prilogu podnosim:
Očekujem pisani odgovor u roku od osam dana na mail ____________________
- Fotokopiju računa
Ako Vam treba original, možete ga pronađete u Vašoj arhivi, koju se dužni da čuvate tri godine.
S poštovanjem
VladaT1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari