Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2023

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
396475341_6957772627612334_4604147839256918634_n.jpg

^Odlično je prošao fejk Tajson.

3QRZjx.gif

Sace da ti maznemo PFR broj za nagradnu igru.
Pokušavam nešto sa QR kod i taj račun mi stoji na stolu. Instaliram aplikaciju za nagradnu igru, kad račun iskorišćen. Neko je zaista ručno prekucao podatke sa računa i iskoristio ga za nagradnu igru?!
Ajmo sad, da se prijave svi koji su pokušali, a nisu uspeli.

J8t, fiskalni računi se u ovoj zemlji "kradu" za učešće u nagradnoj igri. Zamišljam čoveka u Maksiju, na automatskoj kasi, gde kuca račun za svaki proizvod posebno, da dobije što veći broj isečaka :ROFLMAO:

Pokušavam nešto sa QR kod i taj račun mi stoji na stolu. Instaliram aplikaciju za nagradnu igru, kad račun iskorišćen. Neko je zaista ručno prekucao podatke sa računa i iskoristio ga za nagradnu igru?!

J8t, fiskalni računi se u ovoj zemlji "kradu" za učešće u nagradnoj igri. Zamišljam čoveka u Maksiju, na automatskoj kasi, gde kuca račun za svaki proizvod posebno, da dobije što veći broj isečaka :ROFLMAO:
Haha, prejako!

Ja samo radi humora ali eto... majke mi. :D

Od pre neki dan aplikacija ogranicava unos vise od 5 kodova za minut. Ko ima vremena neka se igra ceo dan.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno