Zato što je naš pametni dao milion dolara iz budžeta za kampanju Klintonove. Kako fenomenalno spaljene pare.Ne vidim razlog da se zaluđujemo ovim Američkim klovnovima, a ne vidim ni šta je zanimljivo i naročito smešno u vezi sa njima ??? Identične lakrdije imamo i svako malo kod nas, pa ne možemo ništa tu da promenimo. Čak ni da se nasmejemo, makar i ironično ...
Zato što je naš pametni dao milion dolara iz budžeta za kampanju Klintonove. Kako fenomenalno spaljene pare.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Da to sam i ja cuo jos od letos su rekli iz CC da ne sme da se drzi u frizideru CC od 2L.
Zasto, pitaj CC.
Inace potvrdjeno mi je na bar 5-6 mesta gde se snabdevam u pitanju su prodavnice ne hiper marketi.
Zasto niko ne zna, svima je rekao komercijalista iz CC kad im je dolazio i to od letos.
Fanta od 2L moze ali CC, jok.
Edit
Al da budem tacan do kraja, to sve vazi za kokakoline frizidere, ako nemas njihov frizider naravno mozes da stavis i od 2L niko ne moze da ti zabrani, zabrana je samo za njihove frizidere, zasto, ne znam.
Sad je jasno zasto je crvjezik izleteo brze bolje i okacio onaj baner podrske Informera Trampu.A i druga zuta stampa sad juri da nadje veze i prijateljstva sa Trampovcima.[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Koliko bre vi pijete te kokakole kad vas toliko pogađa ta prljava kapitalistička podvala? Jel vredno dve strane oftopika?
Ja kazem kako je tamo gde sam isao u prodavnice i sta su mi rekli.Baš u prodavnici sam radio, nije hiper.
Lik drži 7 ili 8 marketa po NSu i u svakom imaju kolin frižider i hlade se dvolitre. Osim toga, još u par radnji koje sam ulazio svud se hlade dvolitre u CC frižiderima. Jbm ga.
Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk
Ako mi verujes, ni kap vec 10 godina.Koliko bre vi pijete te kokakole kad vas toliko pogađa ta prljava kapitalistička podvala? Jel vredno dve strane oftopika?
Postavio sam taj gif pre 2 dana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari