Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_o59sal6w961v6o1uso1_250.gif

Ti to smatraš vrhunskom vožnjom ???
Da se nekim slučajem okreneš iza sebe video bi koliko ljudi mora da naglo koči i sklanja se u stranu rizikujući udes, da bi takav jedan manijak izborio dva tri mesta ispred ...

Nisam rekao da je uletala u makaze. Imala je dovoljno prostora da vozi sasvim korektno a da se provuce kroz kolonu.

Sasvim korektno provlačenje kroz kolonu!? Ako me je nešto iritiralo u Beogradu, to su retardi koji voze cik-cak slalom, i vožnja zaustavnom trakom koja pravi samo još veću gužvu.

Realno, trudiš se da držiš normalno odstojanje ali onda ti uleti neki retard koji misli da je najpametniji

Ja sam odavno oko takvih stvari prestao da se nerviram. Kao jedinka ne mozes da utices, a oni kojima je to posao 'lade cojones.

Sent from my Nexus 5X

Negde je morao da zaradi nadimak :D

Srbija danas.:)

88086bef23ba1275df6f40c3d9c85dad.jpg

Sasvim korektno provlačenje kroz kolonu!? Ako me je nešto iritiralo u Beogradu, to su retardi koji voze cik-cak slalom, i vožnja zaustavnom trakom koja pravi samo još veću gužvu.

1.Ta matematika mi nije jasna. Kako voznja zaustavnom trakom pravi jos vecu guzvu? Mozda usporava korisnike gradskog prevoza ali guzvu ne pravi.
Drugo, ima neki procenat vozaca koji divljaju i to je 5, 10, 15, 20... %, nebitno koliko. E kada bi i taj % vozio kako treba guzve bi bile jos vece. To lepo moze da se vidi na primeru svih bulevara/ulica na kojima su u zadnje vreme ucrtane biciklisticke staze (broj saobracajnih traka za vozila je ostao isti, biciklista naravno nema ni u tragovima). Tim trasama su sada mnogo vece guzve (ne vozi se sporije zbog biciklista jer ih nema) bas zato sto ovi sto divljaju nemaju kuda da to rade pa voze kao i svi drugi.

2.Vozaci iz manjih sredina nemaju pravo da se zale na voznju u vecim (dovoljno velikim za saobracajne kolapse) gradovima. Oni kvare ustanovljeni ritam a ne domoroci.
Licno bih bio presrecan da se u BG vozi na nivou Soluna npr.

Poslednja izmena:
Postavis kamere na svaki jaci semafor,prometniju ulicu,trafipax na jaca ogranicenja i deres SVAKOG ko divlja i to svaki put kada divlja i udaras poene i da vidis kako svi lepo znaju da voze,bez gurkanja,sviranja,nervoze,makaza,cik-cak...

A da mozda odmah idu u zatvor po kratkom postupku.
Ili jos bolje, zabraniti svima da voze automobile i resis problem guzve.
Ja sam vise za edukaciju a manje za represiju i kaznjavanje.
A edukacija deluje, provereno!!!

f7cf2a0b050183d10249106de8093eb1.png

Sent from my iPhone using Tapatalk

giphy.gif

Sent from my D6503

giphy.gif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nekom moderatoru je smetao moj post koji je imao i sliku, a zato su ostali postovi koji su bez slike. Kakva glupost.

Vracena.

Nastavljanje na offtopic pogotovu za raspravu koje je na nivou osnovne skole se brise.

Ako se okaci i slika na kraju posta eto cisto reda radi da ne bude offtopic nista ne menja.

OKaci sliku bez nastavka na raspravu i niko nece dirati.

Zao mi je sali stvarno ne mogu da editujem 60 postova i da skidam samo tekst i ostavljam slike.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno