Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
tumblr_ofw059GkUv1tki7xko1_400.jpg

Off je, ali...
Prvo - netačna je tvrdnja da žene ne voze. Sve više ih vozi, uradi malo brojanje neko i po BG, da ne govorimo sada o trulim kapitalističkim metropolama.
Drugo - (moje lično mišljenje) žene su u globalu užasno loši vozači. Mislim da žene nemaju to "nešto"... Kao mi muškarci za nekih 2365 nijansi plave, recimo. [emoji23] Ima žena izuzetnih vozača, no to su samo izuzeci koji ovo potvrđuju.
Treće - (opet moje misljenje) žene voze mnogo sporije, pažljivije, tako da i ako dođe do saobraćajke, ona nema tragične posledice. O alkoholisanju zaista ne bih ni komentarisao...

Ja mogu da pricam samo za moju zenu, generalno vozi prilicno pazljivo, vrv i pazljivije od mene.
Kad je parking i izparkiranje u pitanju to je druga prica, branici su mi ogrebani na sva 4 coska i zadnje desno krilo.
Ne zameram joj previse, pripisujem to manjku iskustva.
Manjak testosterona koji pomaze pri orijentaciji u prostoru. Zato sve zene imaju problem sa rastojanjem i parkiranjem.

Sent from my Nexus 5X

E, a da preskočite ovo driblanje na malom prostoru i vratite se ženama vozačima ??? :) Mnogo dobro je čitati sve ove Laude :D

Jel to njen komentar ili je pokupila od nekog kao Trumpova Melanija govor??
Ja se ne sećam dok sam gledao HRT program da je ona imala toliku intelegenciju

Šta se tiče žena vozača....slažem se sa ppredragom,fali im ono nešto u vremenu i prostoru :)

Ma ja bih rekao generalno ljudi lose voze, a pogotovo kada su ljudi zene :). Ali ovako kada god vidite neko neobicno ponasanje, nepredvidivo, najcesce je neko mator ili zensko. E sad to je neki prosek, ima izuzetaka sa obe strane. Statistika nista ne govori, kao i statistike za alkohol sto nista ne valjaju, cim je neko popio dva piva ili casu vina i imao nezgodu, to se zavodi da je alkohol uzrok, iako ne mora da ima neke veze.

Koliko god žene po vašem bile loši vozači (a ne slažem se sa tim) ja za 20 godina vožnje nisam video ženu da pretiče preko pune, da pijana seda za volan, i generalno radi stvari koje ugrožavaju tuđe živote. To što voze sporo i pažljivo, u 99% slučajeva znači da voze u okviru ograničenja. Sad, možda se ja družim sa finim ženama ne znam...

Vaistinu pesničenije. :d

giphy.gif

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

^Primitivno lecenje narkomanije.
U naprednim zemljama su odavno presli na lopatu.

Ne moze lopata, treba asov....

classic_painting_gifs_09.gif

qBhAuHO.jpg

Sent from my D6503 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kad sam bio mlad i zelen i ja sam fonjao kako su zene vezare za voznju... dok nisam seo sa prijateljevom kevom u njen Peugeot 205 GTi...
Zena obrnula auto u letu za 360 stepeni bez zaustavljanja vozila... vise nisam govorio nista lose za zene vozace...

Na slican nacin sam i ja kao klinac shvatio da ima zena koje voze vrhunski. Od ortaka keva me srela u ulici i ispostavilo se da idemo na skoro iato mesto. Golf 2 Gti, po sajmu u BG je prosla kroz kolonu kao kroz sir cik cak.

Moje misljenje da vecina zena ne zna da vozi ali ima izuzetaka. Moja zena licno je od vozaca koji voze sasvim dobro. Ja npr vozim kao manijak i svaki put kad sednem u kola kazem kako vose necu tako da vozim ali izgleda za dzabe.

pa location service ocitava gde je telefon, najverovatnije kod nje kuci :)

Granični prelaz Vatin, welcome to Serbia

14859765_10208121412135261_135446138987749592_o_zpsvojhmymi.jpg

... Golf 2 Gti, po sajmu u BG je prosla kroz kolonu kao kroz sir cik cak...

Ti to smatraš vrhunskom vožnjom ???
Da se nekim slučajem okreneš iza sebe video bi koliko ljudi mora da naglo koči i sklanja se u stranu rizikujući udes, da bi takav jedan manijak izborio dva tri mesta ispred ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno