Šta je novo?

Zanimljive i smešne slike 2016

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
^^ Ti upaljači su čitava mala istorija.
Najstarija firma (posle Ronsona) za proizvodnju upaljača, osnovani 1907, za vreme prvog svetskog rata proizvodili dugmad a posle započeli upaljače (od čaura za metke).
Imco Triplex Super 6700 su počeli proizvoditi trideset i neke, kopiran je od strane najrazličitijih firmi a u novije vreme i no-name kineza.
2013 su ih kupili japanci (Windmill) i nastavili sa proizvodnjom.

tumblr_no5f0rWEDs1rastl2o1_400.gif

Verovatno prave manji broj saobraćajnih nesreća sa smrtnim ishodom?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pa prave manje kad ni ne voze. Moj brat ima zenu koja vozi samo kad je on izuzetno pijan.
Poenta je da te zene koje ne prave nesrece su inace ok vozaci, pa je zato statistika takva, ali ono sto se izostavlja u svemu tome je da one zene koje bi pravile nesrece i ne voze. Samim tim, istrazivanje je veoma glupo i naravno netacno. Iz mog licnog iskustva, kao i iskustava mnogo zena i muskaraca koje poznajem, zene su pakao za saobracaj i za auto, u svakom smislu.
Moj stric govori da su zene i tehnika smtrni neprijatelji do istrebljenja, i sa tim se slazem, donekle.

Poslednja izmena:
Ja mislim da žene voze bolje od muškaraca

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ok pretpostavicu da trolujes. Ipak, ruzno je trolovati na ovu temu. Da Bog da te zena vozila.

EDIT: Jos jedan razlog za onakvu statistiku je to sto mnogo muskaraca gine zato sto su pijani, a ne zato sto ne znaju da voze.

Poslednja izmena:
Mozes ti da mislis sta hoces, ali ja se ne secam kad sam zadnji put seo da se vozim s zenom koja zaista ima smisla za auto,za mehaniku,da razume ceo taj sklop.
Za zene je to samo prevozno sredstvo,zato im kola uglavnom izgledaju kao sa smetlista.
Naravno, ima i muskaraca takvih, doduse u daleko manjem broju :)

giphy.gif

Sent from my D6503 using Tapatalk

Ako kod nas žene ne znaju da voze, ne znači da je tako svuda... Ovde u de bas dosta žena /devojaka poznajem koje su bas baš dobri vozači... Tako da ajde, manje lupajte i ne donosite zaključke napamet. Koliko samo drugara prijatelja imam, sednem sa njima u auto, da se useres koliko su slabi vozači... To je kao neka mit, muškarci su dobri vozači a žene loši vozači, ajde breee ...

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)

Ja imam par drugara sa kojima sam samo jednom seo u kola jer sam celo vreme drzao stegnuto sediste ocekujuci svaki trenutak sudar. Tako da ako neki muskarac ovde dobro vozi ne znaci da svi dobro voze.

Poslednja izmena:
Najgluplja moguca rasprava, nadao sam se (bezumno) da niko nece nasesti na provokaciju.

Ja imam par drugara sa kojima sam samo jednom seo u kola jer sam celo vreme drzao stegnuto sediste ocekujuci svaki trenutak sudar. Tako da ako neki muskarac ovde dobro vozi ne znaci da svi dobro voze.

Promeni drustvo.

Ja nisam nikada video a ni cuo da se dve zene trkaju po ulici...

Nije svačije poimanje dobre vožnje jednako.Ja sam profesionalni vozač pa na to drugačije gledam.
Ako se neko nikad nije slupao to ne znači da je dobar vozač, možda je samo imao sreće ili vozi kao puž pa i ne postoji realna šansa za udes :)

Sent from my Redmi Note 3

mindfuck :d

199ff78bb3d0a2d8105d9799c83692b9.jpg

Malo Halloween spirita :)
Prvi put u životu sam rezbario bundevu, ali nije loše.

Možeš da mu kažeš svašta, i da je ovo i da je ono, i da je ovakav i da je onakav, ali da mu kažeš da loše vozi ... to uvreda koja se samo krvlju može oprati :)

Upravo oni koji govore da su žene loši vozači su jedni od najgorih vozača. Kratko i jasno.
Do sada mi ni jedna žena nije izletela kroz crveno, nije mi sekla ispred auta u krivini, nije mi svirala/ablendovala jer vozim u okviru ograničenja, nije izletala u rikverc sa parkinga na sred veoma prometnog puta jer BMW ima apsolutnu prednost...
Ipak živimo u šovinističkoj Srbiji gde su žene manje vredne, a muškarčine su svemoguće iako većinom veze nemaju sa onim o čemu pričaju.
Upoznao sam jako puno samoprozvanih dobrih vozača i njima bih pooduzimao dozvole svima od reda i stavio doživotnu zabranu prilaska bilo kakvom prevoznom sredstvu.

Sent from HUAWEI P9 lite via Tapatalk

Poslednja izmena:
Upravo oni koji govore da su žene loši vozači su jedni od najgorih vozača. Kratko i jasno.
Do sada mi ni jedna žena nije izletela kroz crveno, nije mi sekla ispred auta u krivini, nije mi svirala/ablendovala jer vozim u okviru ograničenja, nije izletala u rikverc sa parkinga na sred veoma prometnog puta jer BMW ima apsolutnu prednost...
Ipak živimo u šovinističkoj Srbiji gde su žene manje vredne, a muškarčine su svemoguće iako većinom veze nemaju sa onim o čemu pričaju.
Upoznao sam jako puno samoprozvanih dobrih vozača i njima bih pooduzimao dozvole svima od reda i stavio doživotnu zabranu prilaska bilo kakvom prevoznom sredstvu.

O da, veoma smo najgori. Ajde nemoj da *****s, zivim na "zapadu" pa i ovde svi, ne misle, nego znaju i priznaju javno da muskarci mnogo bolje voze.
Dosta mi je vise vas koji iz Srbije niste izasli a *****te o tome kako je na zapadu.

:wall::wall::wall::wall::wall:

Samo potvrđuješ pravilo tipične „muškarčine“ ovakvim ponašanjem. Nema argumenata već odmah se koriste ružne reči. Pozz

Jeste, veoma sam tipican. Pijem rakiju, i to iskljucivo domacu, cele zime jedem samo sarme, izbegavam agresorske proizvode, Rus mi je brat, vozim juga, pusim drinu, i da mi neko ponudi nesto bolje, odbicu ga. Kad vidim tetovazu Che Gevare, kazem: Vidi ovaj istetovirao Cetnika, pravi Srbin!
Sviram ***** koje voze po ogranicenju, samo gas i kocenje u poslednjem trenutku. Nosim treger majicu, zena mi kuva rucak, a ja radim u fabriku. E moj ti... Modovi, brisite sve ovo.

Kad sam bio mlad i zelen i ja sam fonjao kako su zene vezare za voznju... dok nisam seo sa prijateljevom kevom u njen Peugeot 205 GTi...
Zena obrnula auto u letu za 360 stepeni bez zaustavljanja vozila... vise nisam govorio nista lose za zene vozace...

1. Što je tela il slučajno?
2. Po horizontali il vertikali?
3. I parkirala se na krov.
4. I onda je mrmot zamotao čokoladu.
5. ...

Šalu na stranu, do sada sam upoznao samo jednu ženu koja zna i to dobro da vozi. Radi kao vozač limo servisa.
Izgleda kao da ima više testosterona od prosečnog muškarca.

Poslednja izmena:
Ja mogu da pricam samo za moju zenu, generalno vozi prilicno pazljivo, vrv i pazljivije od mene.
Kad je parking i izparkiranje u pitanju to je druga prica, branici su mi ogrebani na sva 4 coska i zadnje desno krilo.
Ne zameram joj previse, pripisujem to manjku iskustva.

1. Što je tela il slučajno?
2. Po horizontali il vertikali?
3. I parkirala se na krov.
4. I onda je mrmot zamotao čokoladu.
5. ...

Šalu na stranu, do sada sam upoznao samo jednu ženu koja zna i to dobro da vozi. Radi kao vozač limo servisa.
Izgleda kao da ima više testosterona od prosečnog muškarca.

Zasto vam je tesko prihvatiti da i zensko zna dobro voziti auto?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno