Šta je novo?

ZALMAN ZM-MFC2 (fen kontroler)

@emaniac
Nije ni meni lako,stavio sam sliku zm-mfc2 na desktop PC-a i mobilnog (naljutila mi se devojka:crash: )

@illidan
Da,Da....a obrati sad paznju na opterecenje na slici dole (verovatno je to max koji moze da prikaze kontroler,bice valjda dovoljno).

Zanimljivo,obratite paznju na nacin kako se napaja ZM-MFC2.

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    47.7 KB · Pregleda: 165
  • 1.jpg
    1.jpg
    36.5 KB · Pregleda: 144
  • 4.jpg
    4.jpg
    43 KB · Pregleda: 149
  • 5.png
    5.png
    43.8 KB · Pregleda: 174
  • 1678867mvc6r.jpg
    1678867mvc6r.jpg
    37.2 KB · Pregleda: 130
Poslednja izmena:
sigurno preko tog razdelnika meri opterecenje sistema. odlicna sprava i veoma profesionalno odradjeno za razliku od Cooler Master-ovog resenja

Jasno,CVS = Current/Voltage Sensor,i jos nesto interesantno Fan 4 je 4-pin PWM.
PWM bese tacno odredjivanje obrtaja preko Biosa,zar ne ? Imaju to ugradjeno (PWM chip) novi AC Freezeri 64 Pro.

Ovo stvarno izgleda brooka. Svojevremeno sam jurio da kupim TT Hardcano 13 koji takođe ima digitalne kontrole za podešavanje broja obrtaja ventilatora. Ali ovo je stvarno mnoogo bolje i lepše.

Sad mi je žao što sam sklopio fanless mašinu :crash:

Ha ha ha,mozes ti da kupis ZM-MFC2 da ti pokazuje PSU opterecenje i Temps samo.

Jel' ima ovog cuda u nekoj "full-black" kombinaciji... da mu i tockic, tj. cela desna strana bude crna?

e care ne izmisljaj molim te :d

Samo pitam, bre! :D

Jebga, ima nas kojima je sve crno u/na/oko kucista...

Nece biti full crna MFC2.Black sprej moze to da lako resi.Bas me interesuje kako bi izgledao kontroler sa skroz crnim prednjim panelom.Neke ideje.....

Evo kako bi izgledalo u crnoj varijanti

Prilozi

• MFC2.jpg
    MFC2.jpg
    50.5 KB · Pregleda: 197
Evo kako bi izgledalo u crnoj varijanti
Eto, mastercula, zasto pitam za full-black... :smoke:

Nesto najlepse sto sam ikad video.

A varijanta da se ovaj lepotan zamazuje sprejom... ne znam, nekako mi nije to to.

Poslednja izmena:
CAR-e palis se bezveze zar ne vidis da je Photoshopa u pitanju i to lose odradjen ;)

Poslednja izmena:
Jeste ekstra je, meni je sve crno sa blagim primesama srebrne :)

edit, ma zna on to samo se pravi :D

Poslednja izmena:
Pa naravno da je u Photoshopu
Neki su hteli da vide kako bi izgledao u crnoj varijanti i ako im se svidja da ofarbaju ali ne u photoshop :D

Poslednja izmena:
Vazno za one kojima je kontrola 4 fana malo :
U paketu Zalman daje i Y-cable sto znaci ukupno 5 fana,jedino oba moraju biti identicna :

Y-Cable Guidelines
Use of the Y-cable allows the operation of 2 fans with 1
channel.
Please read the following guidelines carefully before use.
(1) A 3-pin fan must be connected to the White Housing.
(2) The second fan must be connected to the Blue Housing.
(3) The fan speed cannot be controlled if a fan is connected to the Blue Housing with no fan connected to the White
Housing.
(4) The fan speed is controlled according to the speed of the fan connected to the White Housing, and the specifications of
the two fans must be identical.

Poslednja izmena:
Lista za ZM MFC2 je popunjena i kontroleri se ocekuju posle 16-og Maja.Sledeca tura ce biti tek u Junu mesecu sem ako ne dodje do bitnije promene plana.Bicete svi blagovremeno obavesteni.

Najnovije stanje : 10x Kontrolera je obezbedjeno za usere foruma i bice isporuceno u periodu
od 25-og Maja do 10-og Juna.Do zakasnjenja je doslo zbog toga sto nije bilo ranije moguce da se isporuci svih 10x ZM-MFC2.

cekamo s' nestrpljenjem :)

javi kada stigne

I dalje sa nestrpljenjem ocekujemo :p Jos 3 dana i mozda dobijemo Zalmana :)

Da li postoji neka radnja gde to jos moze da se nabavi?
Ako postoji,molim vas,posaljite mi pm.

kada cete poceti da prodajete vase stare "kontrolere" ? ? ? :D

moj je vec rezervisan :D

Nazad
Vrh Dno