Šta je novo?

Zaključavati teme iz sekcije "vesti"?

Zaključavati teme iz sekcije "vesti"?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidljivi nakon glasanja.
Vesti na benchu postaju sve bizarnije, mislim na ovu temu..
publika kojoj se obracaju se ravna sa istom onom koja prati domace rijaliti showove, da bi te iste vesti sa bencha mogla da citira kao merodavne!
I onda nastupa ono najgore, sto svi mi ucestvujemo u necemu sto se naziva "forum vesti".
Ezoterija, shokovi, i poluhrana za siroke narodne mase.
Ne mracim... ovo je bilo bukvalno kako ja licno vidim ove vesti.
Da sam na mestu urednika, ja bih se obesio...cisto iz beznadja.
ili jos lakse, izvinuo... i dao otkaz, kao gospodin covek.

Zapitaj se čemu služe takve vesti. Što je vest kontroverznija, utoliko je verovatnije da će neko da klikne i da donese jednu obrnutu stranu više. Jedna obrnuta strana više donosi veću posećenost sajta. Veća posećenost sajta jednako skuplja reklama ili jedan baner više novog oglašivača.

Benchmark je firma, nije dobrotvorna organizacija. Benchmark treba da isplati plate zaposlenima i saradnicima na početku meseca. Benchmarku ciljna publika nisu članovi foruma, nije bilo tako kad sam ja radio za Benchmark pre 8 godina, isto nije tako i dan danas.

Kapiram vas šta želite da kažete, i razumem vas potpuno, ali ovaj forum nastavlja da postoji iz dobroćudnosti vlasnika da održi dugogodišnju zajednicu koja nikada nije bila usko vezana za sajt i to je jasna stvar. Ma koliko mislili da vam Benchmark nešto duguje i da mislite da ste svojom diskusijom ovde nekako doprineli popularnosti brenda Benchmark, verujte mi, to nije slučaj. Firma je dogurala tu gde je danas zahvaljujući poslovnim konekcijama i prijateljstvima Pece, i možda još koje osobe usput koja je radila ili radi u firmi.

Ima raznih članova ovde, dobroćudnih i manje dobroćudnih, onih koji žele uspeh Benchmarku i onih koji gledaju samo da njima bude po volji. Ispoštujte odluku urednika i vlasnika da nastave sa ovim trendom, ne uplićite se u poslovne odluke i ne hajkujte na nekakve otkaze, to nikako neće uroditi nekim plodom.

Toliko korisnih kategorija malo niže na stranici, a vi se hvatate za vesti na forumu. Ja sam odavno prestao da se stresiram oko nebitnih stvari, ako mi nešto nije po ukusu, jednostavno produžim dalje, ignorišem i nađem alternativu.

Zapitaj se čemu služe takve vesti. Što je vest kontroverznija, utoliko je verovatnije da će neko da klikne i da donese jednu obrnutu stranu više. Jedna obrnuta strana više donosi veću posećenost sajta. Veća posećenost sajta jednako skuplja reklama ili jedan baner više novog oglašivača.
Sve je to super ali onda nemojte da se zgražavati na kojekakve "Zadruge", "Farme", ..., ko zna šta se sve snima.

Društvena odgovornost treba da postoji, u suprotnom i sami ste (ne ti lično, već redakcija koja uređuje i pušta ovakve vesti u etar) deo te iste "elite" koja predvodi "Zadrugu", "Farmu", ...

sve za klik , a onda ce se dogoditi ono sto niko nikada nije ocekivao ..... kao i ostali portali koji ispisu naslov da bi se kliknulo na vest koja je ispod proseka i totalno nezanimljiva.
vasa je firma i radite kako vam volja zakljucajte otkljucajte nista se nece promeniti zaista.

Gospodje i gospodo, tema je da li da se zakljucavaju komentari iz sekcije "vesti", a vi ste raspalili o kvalitetu tekstova i click bait naslova. Ako vam vesti i naslovi ne odgovaraju otvorite temu o tome pa se tamo raspisite do milje volje a ovu temu ostavite na miru. Ako zatvore komentare na vesti ima sve da vas prijavim. Nekome. Sto bi Gojko rek'o:

Nazad
Vrh Dno