Zabrinjavajuce ili nisam znao za ovo. Naime o cemu se radi. Imao sam nalog oko godinu dana pa sam ga iskljucio na nekih mesec dana, nedavno sam se ponovo aktivirao. Pocelo je sledece da se desava da mi prijavljuje ljude koje znam ali koje nikada nisam pretrazivao niti imam zajednicke prijatelje. Izmedju ostalog se pojavile neke devojke koje sam upoznao jos pre par godina koje sam zaboravio da postoje a kamoli da im se secam prezimena imena aj pa jos da, takodje i sadasnji ili bivsi podstanari koji su ziveli u nasim stanovima, neke poznanike, poznanice koje sam imao broj moba ali vise ih nemam... Ovo mi je sokatno! Neko moje misljenje je da posto se potvrditi registracija tj. bebednost naloga i preko mobilnog broja i ako se ima instalirana FB aplikacija (koju sam obrisao jos pre) ona pristupa imeniku gde pretrazuje po brojevima ko je isto potvrdio ako je ovo tako onda mi ne ide u glavu kako su se pojavili ljudi za prijatelje koje sam upoznao mnogo pre nego sto sam imao FB nalog pa nemam vise njihove brojeve? Jel moguce da postoji neka povezanost FB sa arhivom mog tel. broja sa mobilnim provajderom?