Šta je novo?

Za ljubitelje Digitalnih satova

Pocastih se jednim G-Shockom:

1700834419969.png

stigao Casio Protrek PRW-35 :)

viber_image_2023-12-04_16-51-17-884.jpg

Sviđa mi se ideja da budžetliju pojačam a full stainless steel satove i inače volim.
Radio je neko SKX mod? Na netu vidim da se spominje posebna SS varijanta sa dodatnim premazom protiv grebanja koju ne vidim na sajtu? Takođe ne vidim informaciju da li standardno svi modovi dolaze sa sapphire staklom.
Pitaću njihov support ali ako neko zna hvala unapred.

SKX je bruka, ali skupo :)

onaj brass sa sapphire je sick

^ Gospođa zna šta valja i šta najbolje stoji na ruci. Sa leve strane roze 2100 serija ☺️

Casio LF-20W-8AEF
Zanimljiv i bas lagan sat, skoro da se ne osjeca na ruci:)
IMG20240512115622.jpg

Evo u poredjenju sa GW-M5610

IMG20240512120432.jpgIMG20240512120624.jpg

Došlo vreme za promenu baterije na mom Gshock GBX100-2.

Bateriju uspešno i lako promenio (CR 2032) ali pri zašrafljivanju poslednjeg četvrtog šrafa, šraf je pukao (nisam primenio bogzna kakvu silu, jednostavno je kvalitet nikakav). 'ajd što je pukao, ali ne mogu da izvadim ušrafljeni deo pošto je glava šrafa otpala. Ima li nade da nekako opravim stanje? Za sada ga nosim na tri šrafa i izdržava pranje.

51jR8wS76zL._AC_SX535_.jpg

Da posetis nekog casovnicara, mozda imaju iskustva sa takvim problemom.

Ima sigurno, nemoj pod vodu bez jednog šrafa, eventualno malo više silikonske masti na dihtung ali ne kao trajno rešenje

model 2024

Gledam slike satova na ovoj stranici i naletim na sliku zlatnog GM-B2100GD-9A što je @ujceq postavi i pomislim kako dobro izgleda i želim ga. I otvaram google i kucam model tražeći crni i razmišljam da kažem ženici da sam našao njen poklon meni za rođendan ili sam sebe da častim... Kad se otvori strana i kad videš cenu :cry: odmah sam pomislio kako sam se prevario i da se to meni ne sviđa i da nikad ne bih kupio takav sat. :ROFLMAO:

U ***. Cifra je baš ...
Malko je prihvatljivija na KP (~50k). Tu i tamo se može naći za 400-420US$, opet svakako previše
Mada, jeste i full metal i solar i bluetooth i punokrvni G-shock
Ista/slična cifra je i za srebrni model, GM-B2100D-1AER

Ima modlea iz 2100 serije koji su plastiakneri i sa manje funkcija, možda ti se dopadne neki.
Crni, GM-B2100BD-1A, se može naći za 360-380US$ (Chrono24 isl)

Edit,
baci pogled npr na
GA-2100RC-1AER
verovatno ima negde i jeftinije

Poslednja izmena:
Pa tako je, na kp sam ga pazario za ~30% manje..
Prelep je, i crni i bronzani, i srebrni sa onim upadljivije obojenim kazaljkama i markerima za sate (GMB2100 40th Anniversary).. Ja sam se jedva odlucio za zlatni jer nemam sat u toj boji ali su mi svi savrseni

Htedoh i ja full metal zlatni, pa se presaltao da bi pre uzeo silver .. jesu zaista pozeljni, pogotovo sad za leto .. za cenu gundjaji redom, ali i kupuju, tako da cene ubuduce mogu samo da idu gore.

Moram priznati da sam pogrešio. Tražio sam GM-B2100BD i prva cena kojju sam video je 1500$ i odmah odustao ali sam probao na domaćim sajtovima i našao da je to u stvari 500E. Što je OK cena po meni za njega.

Moram priznati da sam pogrešio. Tražio sam GM-B2100BD i prva cena kojju sam video je 1500$ i odmah odustao ali sam probao na domaćim sajtovima i našao da je to u stvari 500E. Što je OK cena po meni za njega.
To je dosta blizu cena nekog starijeg mtg modela, npr mtg-b1000, b2000, b3000. Odnosno posto je tema digitalni satovi ima i mrg kockica samo je jos 'malo' skuplja.

Kako vam se svidja ovaj model?

jeste ružan za sve pare

Vrh Dno