Šta je novo?

Za ljubitelje Digitalnih satova

Ja mislim a sam video nešto slično u onoj online radnji iz Las Vegasa.

Npr:
pa prelistaj ceo vebšop
ne propusti i muški deo

Poslednja izmena:
Mislio sam na kupovinu kod domaćih prodavaca radnje i oglasi ili aliexpres, sve druge opcije su prekomplikovane.

Svi ti digitalni se vode kao muški modeli, ali ih ženske vrlo rado nose naročito zlatne

Mislio sam na kupovinu kod domaćih prodavaca radnje i oglasi ili aliexpres, sve druge opcije su prekomplikovane.
Naručio sa tog sajta model od ~50€ (jeftiniji nego ovde za 30), sat poslat iz USA, free shipping, za tri dana je stigao u Bg na carinu, a onda čekao 11 dana da stigne do Niša :) Nikakvi dodatni troškovi

Svi ti digitalni se vode kao muški modeli, ali ih ženske vrlo rado nose naročito zlatne
Nisu AE modeli, ali se meni bas svidjaju, i ja planiram svojoj da kupim.

Naručio sa tog sajta model od ~50€ (jeftiniji nego ovde za 30), sat poslat iz USA, free shipping, za tri dana je stigao u Bg na carinu, a onda čekao 11 dana da stigne do Niša :) Nikakvi dodatni troškovi

napiši link. Mislim da je to ona radnja iz Las Vegasa

To i jeste ta radnja, iako je domen .co.uk
Linkovi su ovi gore, prelistaj sajt

To i jeste ta radnja, iako je domen .co.uk
Linkovi su ovi gore, prelistaj sajt

jeste

:-D
metalni

imaju još simpa kopija

ovaj čak izgleda ozbiljno
This watch does support push-button while underwater

Casio F201-WA.

Najjeftiniji model sa countdown tajmerom (repeating!) i svim "standardnim" funkcijama.

Moji kriterijumi:
  • da je veći od F91w
  • da je što lakši
  • da ima tajmer, osvetljenje i veće cifre
  • da nije skup

All checked.

Prilozi

• IMG_20241005_172354.jpg
    IMG_20241005_172354.jpg
    128.7 KB · Pregleda: 267
Dobih kockicu za rodjendan :)

1000027318.jpg
1000027319.jpg

Nisam imao pojma koliko je bolja vidljivost na pozitivnom displeju, u skoro svim uslovima.. Ali ne znam sta mi je lepse, verovatno negative malo vise.

1000028457.jpg

Da, ali računaj da je negativ na tom modelu baš prevaziđen u smislu kvaliteta prikaza.
U odnosu na taj negativ, noviji deluju skoro pa kao OLED, npr. https://www.instagram.com/clockwisewatchstore/reel/C7TurY6SDHe/

Što je displej na satu veći, to manje mogu da tolerišem pozitiv displej.

casio-youth-series-ae-1500wh-8bvdf-digital-watch-100605.jpg

To da.. (kad ne mogu samo da lajkujem, moram ovako da potvrdim 😄)

btw, sto ne moze vise da se lajkuje na nekim temama?

Dobar je ovaj sto hsv.stoned pokazuje ali opet nije vidljivost na nivou klasicnog lcd ekrana koji je neprevazidjen po tom pitanju.

Na jakom dnevnom svetlu, čitljivost je odlična. U indoor uslovima, što je slabija ambijentalna svetlost, to je ovaj negativ slabije čitljiv od pozitiva (na istom modelu). Meni to ne smeta, jer je i dalje dovoljno čitljiv. A na kraju, ima i amber osvetljenje.
Problem je što pozitiv displej ove veličine deluje..pa neću da kažem loše ili ružno, ali meni je jedino ovakva ''imitacija OLED-a'' prihvatljiva, kada je ovoliki displej u pitanju.

maxresdefault.jpg

Poslednja izmena:
Evo i mog ae1200

Prilozi

• IMG_0077.jpeg
    IMG_0077.jpeg
    77.7 KB · Pregleda: 110
  • IMG_0076.jpeg
    IMG_0076.jpeg
    81.9 KB · Pregleda: 184
Došao red da se promeni brend ..posle 4 godine nošenja Gshock GBD-H1000 na Fenix 8.

Prilozi

• IMG_20241210_134502.jpg
    IMG_20241210_134502.jpg
    132.8 KB · Pregleda: 159
Za sve ljubitelje kockice i prvog gshock-a, casio izbacuje repliku originalnog DW-5000c modela iz 1983, u pitanju je nadolazeci DW-5000r

Počelo Yetel da prodaje g-shock satove . Da li je ovo ok cena za ovaj sat ?

Oko 45000 može da se nađe. U Yettelu izađe 50400 na 2 godine

Akcija na Amazonu za taj model

Ne bi da mracim, ali zaista treba izbegavati pametne gshock satove :/

btw i ja sam se ponovio sa 7s ss na 7s pro ss :)

Prilozi

• 20241216_102327.jpg
    20241216_102327.jpg
    382 KB · Pregleda: 73
Zbog čega ? Ovo mi deluje kao ok cena i još na 2 godine plus garancija .
Gshock koristi powered by polar sdk softver. Ni orginal polar softver za njihove satove nije nesto narocito, a ne prva kopija. I gshock je poznat po tome da ne pruza dugo podrsku za postojece modele. Fizicki je kvalitetno napravljen (osim charger abominacije), ali nemoj racunati ni da je pametan ni da je preporucljiv za sport.

edit: zaboravio sam napomenuti za žig od senzora na ruci, mada to se vise zale na smart kockici.

Poslednja izmena:
Dobri su satovi, baterija bas brutalna, ekran je vidljiv u svim uslovima,prijatan je za nosenje.
Aplikacija je ok, radi i na iOS i na android-u
Za moje potrebe dobar

Nazad
Vrh Dno