Kontaktirao sam ih ali cisto hteo da proverim da li je neko imao slicna iskustva.To mora tehnička služba njihova da ti pomogne a ne neko sa foruma.
Sinoć i kod mene eon tv jako loše radio na yu netu, na svakih par sekundi prekid i buffer.
Ja sam na 200/100 i bas brlja. Danas sam kontaktirao tehnicku podrsku i sa "njihove strane je sve u redu". Onda su nesto cackali ruter i sad radi jos gore. Nude mi Xiaomi AX3200.Radi tako stalno ali juce bilo bas traljavo. Sve to od kad sam na 500/250. Dok sam bio na 200/100,radio kao Doxa.
Ja imam svoja dva ax3200 u meshu, skinuo njihovu nokiu i brlja eon tj negledljivo je uveče oko 20-22h.Ja sam na 200/100 i bas brlja. Danas sam kontaktirao tehnicku podrsku i sa "njihove strane je sve u redu". Onda su nesto cackali ruter i sad radi jos gore. Nude mi Xiaomi AX3200.
Brlja na ax3200?Ja imam svoja dva ax3200 u meshu, skinuo njihovu nokiu i brlja eon tj negledljivo je uveče oko 20-22h.
Kod mene to takođe često zna da izbaci ali samo na njihovom box uređaju. Proverim u tom momentu na telefonu brzinu ono sve na max a na box uređaju celu desnu stranu TV ekrana zatrpale poruke jedna za drugom slaba internet konkecija.I ja imam problema uveče, na TV stalno izlazi "slaba internet konkecija", pa kad izmerim jedva 5Mb/s?! Šta se dešava?
Sada bi bilo lepo da @shamanNS uputi jedno izvinjenje. Kao što rekoh, zna mnogo ali ne zna sve, što je jako opasno.Pozdrav ljudi,
Da pustim par informacija, koje mozda ce znaciti ex orion korisnicima. Nakon 4 meseca natezanja, napokon yunet je uspeo da me "vidi" u bazi podataka, i da mi dozvoli koriscenje njihovih usloga. Uveli su mi optiku, i za sada sve ok radi.
Nemam ja za šta da se izvinjavam, ono što sam napisao je tačno bilo u momentu kad je napisano. Bilo je problema, ti si taj koji si nastupio u fazonu parafraziram "ne netačno nikad nije bilo nikakvih problema, prema tome nema ih ni sad ".Sada bi bilo lepo da @shamanNS uputi jedno izvinjenje. Kao što rekoh, zna mnogo ali ne zna sve, što je jako opasno.
Nije bilo nikakvih zatezanja i...
Onda nema problema ako ima mts. Obrati se yunetu i završi posao.
Da nema problema ne bi čovek pisao ovde u temi
To nije bio hajp nego je bila činjenica koju je potvrdilo pisanje nekolicine bivših Orion članova.prošao hajp o tome da telekom neće da dozvoli bivšim orion korisnicima da
Tačno. Ja sam lično pitao u A1 i Yetel. Rekli se da ne mogu da na MTS optiku pruže svioje usluge. Na pitanje zašto, rekli su da im jednostavno ne daju iz MTS. U Yunet su rekli da može i da su im vlasnici MTS, ali sa bez obzira na to hoće da prave probleme da bi sprečili odliv korisnika. Dobio sam savet da sačekam istek ugovora i da posle toga ne bi trebalo da bude problema. Samo su 1 korisnika u Negotinu omeli nekim razlogom...To je informacija od prošle nedelje. Meni u MTS ističe ugovor 1.10. i čekam taj datum i onda sam slobodan. Znam platiću još jedan mesec ali nema veze... Ili će mi dati 24/50 u MTS ili idem u Yunet/A1. A možda bude i neka jošpovolnost i akcija u Yunet i A1...Nemam ja za šta da se izvinjavam, ono što sam napisao je tačno bilo u momentu kad je napisano. Bilo je problema, ti si taj koji si nastupio u fazonu parafraziram "ne netačno nikad nije bilo nikakvih problema, prema tome nema ih ni sad ".
Upoznat sam sa @stefkev situacijom. Čovek je pre 4 meseca kontaktirao YuNet sa željom da uvede njihove usluge. Dakle pre godišnjih, kad je krenuo masivni talas raskidanje Orion ugovora nakon prodaje Telekomu i promena paketa i cene bez ikakvog obaveštenja.
I nije prvi niti jedini koji je pisao ovde na forumu da se žali da je od drugih provajdera koji rentiraju MTS optičku mrežu dobio odgovor da "nema" tehničkih mogućnosti ili da postoji "problem u sistemu" i slične odgovore. Njemu pride YuNet nije ni odgovarao ništa XY nedelja.
I tad sam namerno u citatu tvoj komentara podvukao reč "bilo" u sklopu 'nije bilo' i dalje obrazložio zašto tvoja tvrdnja nije tačna i da ne apsolutno nikakve veze nema sa godišnjim odmorima jer su problemi postojali u martu i aprilu mesecu. Kao što je i sam @stefkev potvrdio.
A sam @stefkev je problem imao i krajem avgusta tj sve do sad. A ti si uleteo u diskusiju sa:
I dobio repliku od mene.
To nije bio hajp nego je bila činjenica koju je potvrdilo pisanje nekolicine bivših Orion članova.
Ako si pratio forum verovatno si čitao i nedavne komentare sa sad novim momentima: da tvrde ljudi da su više od jednom dobijali odgovor da YuNet može a Yettel i A1 ne mogu na istoj adresi preko istog MTS vlakna 😅
Samo eon brlja. Konkretno 8.9.2026 oko 21-22.Ostalo radi ok.Brlja na ax3200?
Biće da je do lošeg rutiranja kod yuneta, sve drugo radi perfektno osim eon-a. Čak i free stremio, nuvio, yt sve ide u full-u u istom vremenu kada eon secka i baferuje.Meni ne brlja uopšte, 500/250 optika od marta.
Verovatno je kao i kod svih provajdera, ako je gužva na čvorištu biće problema u piku protoka kad većina zajaše, a to je obično uveče, a ako nije (kod mene verovatno i nije tolika gužva) radiće bez štucanja. Naravno, nikome nije max 24/7, ali u mom slučaju nema problema koje ovde opisujete.
Nije majka sina klela što je kockao nego što se vadio.Nemam ja za šta da se izvinjavam, ono što sam napisao je tačno bilo u momentu kad je napisano. Bilo je problema, ti si taj koji si nastupio u fazonu parafraziram "ne netačno nikad nije bilo nikakvih problema, prema tome nema ih ni sad ".
Upoznat sam sa @stefkev situacijom. Čovek je pre 4 meseca kontaktirao YuNet sa željom da uvede njihove usluge. Dakle pre godišnjih, kad je krenuo masivni talas raskidanje Orion ugovora nakon prodaje Telekomu i promena paketa i cene bez ikakvog obaveštenja.
I nije prvi niti jedini koji je pisao ovde na forumu da se žali da je od drugih provajdera koji rentiraju MTS optičku mrežu dobio odgovor da "nema" tehničkih mogućnosti ili da postoji "problem u sistemu" i slične odgovore. Njemu pride YuNet nije ni odgovarao ništa XY nedelja.
I tad sam namerno u citatu tvoj komentara podvukao reč "bilo" u sklopu 'nije bilo' i dalje obrazložio zašto tvoja tvrdnja nije tačna i da ne apsolutno nikakve veze nema sa godišnjim odmorima jer su problemi postojali u martu i aprilu mesecu. Kao što je i sam @stefkev potvrdio.
A sam @stefkev je problem imao i krajem avgusta tj sve do sad. A ti si uleteo u diskusiju sa:
I dobio repliku od mene.
To nije bio hajp nego je bila činjenica koju je potvrdilo pisanje nekolicine bivših Orion članova.
Ako si pratio forum verovatno si čitao i nedavne komentare sa sad novim momentima: da tvrde ljudi da su više od jednom dobijali odgovor da YuNet može a Yettel i A1 ne mogu na istoj adresi preko istog MTS vlakna 😅
Jesi govorio i uostalom koga zanima ima u temi šta je ko napisao pa nek izvlači zaključke ko je u pravu a ko se "vadi".To što si ti imao zastarele informacije iz marta i aprila, a ja najnovije iz avgusta dovoljno govori. Ja ni u jednom trenutku nisam govorio da ranije nije bilo problema, već samo da ih sada nije bilo u konretnom slučaju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari