Šta je novo?

Yunet optika - mts

1299 din uz optički net, koliko znam.

Do 31.12.24. a posle se nzna, bar ja ne mogu naći .
Ako će dići cenu ko MTS neću ih uzimati

yunet bez UO kad uzmes placa se instalacija 13 000din ??
Zato uzmeš UO od 6 meseci da bi izbegao plaćanje instalacije. :D Inače moja jedina zamerka na njih za sada je što su cene za pravna lica 20% veće tj na izlistane na sajtu su MP cene za fizička lica koje već sadrže PDV, dok za pravna dodaju PDV (da, znam da je PDV odbitni većini firmi, ali ne menja činjenicu da je krajnja cena veća...)

Kakva su vam iskustva, ako ste imali do sada da vam ne radi, za koliko dođu? Ja danas zvao na oba broja da se raspitam i na oba samo izbaci zauzeće i to je to. Nešto mi ne ulivaju poverenje, ako tipa dođe do prekida za koliko bi došli i sredili to?

Dobro pitanje, ja do sada nisam imao neki problem. Verovatno se problem prijavi njima pa onda oni salju Telekom a oni kad dodju dodju. Ja imam Yunet lokalni broj u Subotici i uvek su mi se javili u radno vreme ali nije bilo vezano za neki problem.

Ako moze neko da potvrdi, da li radi Iris smart aplikacija na Yunetu?

I koji je broj za zakazivanje instalacije? Na ona dva koja stoje na sajtu kao tehnička podrška i dalje se niko ne javlja i izbaci zauzeće. "Malo" su neozbiljni ili mi se čini?

I koji je broj za zakazivanje instalacije? Na ona dva koja stoje na sajtu kao tehnička podrška i dalje se niko ne javlja i izbaci zauzeće. "Malo" su neozbiljni ili mi se čini?
Zoveš 011 3305667 i javiće ti se Milorad Janjić. Sve se raspitaš i sve lako dogovoriš. Pišem iz ličnog iskustva.

Kakav je ovaj yunet? Istice mi box plavi lite za10 ak dana...Jel koriste instalacije mts a, posto u zgradi imam mts optiku.? Jel imaju pakete poput box i koja je cena? Hvala

Da koriste mts infrastrukturu, cerka firma su mtsa, imas sajt yuneta i vidi pakete i cenu a nemaju iste pakete paketi su vam 1:2 u korist DL dok je kod mtsa 1:1 sem mog zlatnog nazalost koji je jedini 1:2 u korist DL.
Uglavnoj pogledaj im na sajtu i videces.

Da koriste mts infrastrukturu, cerka firma su mtsa, imas sajt yuneta i vidi pakete i cenu a nemaju iste pakete paketi su vam 1:2 u korist DL dok je kod mtsa 1:1 sem mog zlatnog nazalost koji je jedini 1:2 u korist DL.
Uglavnoj pogledaj im na sajtu i videces.
Pa ako je cerka firma onda tesko da mogu dobiti nesto vise...Ne vidim na njihovom sajtu da imaju nesto poput box 4 paketa i koja je cena. S kim bi to trebalo videti msm kontaktirati, u Kg sam inace! Jesu bolji gori isti u odnosu na mts? Hvala

@Danilo74 Yunet nudi solo optički net ili kombo net i TV ( move platforma ).
MTS ( javna dinamička ip ) i Yunet ( javna statička ip ) su u prednosti u odnosu na Yettel ( natovan pristup )

Kako sam ti već napisao, ako ti trebaju sve 4 usluge onda ti je najbolje ostati na MTS plavom boksu sa 50% na 24 meseca.
Kad bi svuda plaćao solo usluge ( odvojeno mob, net i tv ) ukupno na kraju te izađe slično a možda čak i skuplje u odnosu na plavi boks 3450 din gde ti je sve objedinjeno.

@Danilo74 Yunet nudi solo optički net ili kombo net i TV ( move platforma ).
MTS ( javna dinamička ip ) i Yunet ( javna statička ip ) su u prednosti u odnosu na Yettel ( natovan pristup )

Kako sam ti već napisao, ako ti trebaju sve 4 usluge onda ti je najbolje ostati na MTS plavom boksu sa 50% na 24 meseca.
Kad bi svuda plaćao solo usluge ( odvojeno mob, net i tv ) ukupno na kraju te izađe slično a možda čak i skuplje u odnosu na plavi boks 3450 din gde ti je sve objedinjeno.
Hvala Jason, valjda xu dobiti 50%/24?
Ne bi ae zezao sa younet ili yettelom za slicnu cenu pa da usluga bude losija od box a. Mada poskupljenje je 550 din.! Bas su ga preterali al vrv su i drugi.... Koja i da li mene kace poskupljenna posto cu ugovor vrv potpisati 19.12.?

@Danilo74 tebe ne kači poskupljenje jer bi sad u decembru obnovio nov boks po novim aktuelnim cenama.
Da bi dobio 50% na sva 24 meseca, moraš da čekaš tačan datum isteka trenutne ugovorne obaveze pa onda da odeš lično u MTS da zahtevaš izdavanje idp broja i da ostaviš mob kontakt. Ne pominješ raskid. Kroz par dana zovu nazad sa ponudom 50%

@Danilo74 tebe ne kači poskupljenje jer bi sad u decembru obnovio nov boks po novim aktuelnim cenama.
Da bi dobio 50% na sva 24 meseca, moraš da čekaš tačan datum isteka trenutne ugovorne obaveze pa onda da odeš lično u MTS da zahtevaš izdavanje idp broja i da ostaviš mob kontakt. Ne pominješ raskid. Kroz par dana zovu nazad sa ponudom 50%
Da, da tako sam uradio i prisli put. A kako mislis ne kace, pa zar ovvo nisu novi paketi i nove cene, posto nema vise plavi lite, jedino plavi koji sada kosta 3450 msm sa popustom. Nece valjda od januara ponovo novi paketi i vece cene?

Kada se sabere Internet i TV... Najjeftiniji paket: 1740 + 1499 = 3.239 dinara ali ima statička IP :)
yunet.JPG
YUNet TV.JPG

Za Yunet nije potreban fiksni uredjaj kako bi radio internet?

Ne treba ni za jednu opticku vezu fiksni uredjaj da bi radio net.

Mislio je da nije uslov fiksna tel. linija da bi uzeo net, kao što je kod Telekoma to uslov da bi uzeo neki od paketa ili samo uslugu interneta ili irisa.

Da da, mislio sam na uslov posto razmisljam sta sa fiksnim kad bih presao na Yunet, da li bih mogao da ga ukinem.
Recimo da predjem kod njih i podnesem zahtev da mi iskljuce fiksni kompletno, da li mogu posle da ga vratim ako bih se nekad vratio na mts (jer je tamo obavezan). Gledam da ne placam nesto sto ne koristim a da potencijalno ne upadnem u problem.

Ponovo da pitam, na korak sam da uzmem njihovu optiku, ali me muči kakvi su sa reklamacijama kada dođe do prekida, jel imaju svoje tehničare ili se oslanjaju na mts-ove, ima neko iskustva ko koristi njihovu optiku a imao je neki prekid?

Ponovo da pitam, na korak sam da uzmem njihovu optiku, ali me muči kakvi su sa reklamacijama kada dođe do prekida, jel imaju svoje tehničare ili se oslanjaju na mts-ove, ima neko iskustva ko koristi njihovu optiku a imao je neki prekid?
Ja ne razumem da li je toliko trsko prelistati 11(jedanaest ) strana . Pisano je vec o tome .
Imam yunet vec jace od godinu dana . Prekid je bio jednom od strane mtsa, drugi put mojom greskom . Za tu moju gresku cekao sam nedelju dana da dodje ekipa (nisu njihovi tehnicari nego treca firma) da prespoji opticki kabal koji sam udario . Od samog starta sam bez ugovora 100/50 . Telefon i laptop preko wifi pun protok 5ghz . Lol sam igrao preko wifi sa manjim pingom nego na sbbu preko kabla . Msm da ti to dovoljno govori .

Koji ruter/ont imaš?

Isti broj? Da li to važi i za POTS priključke koji su ugašeni (da li se i oni mogu vratiti sa istim brojem)?
Mogu. Kada sam selio priključak u drugom gradu, pitali su me koji je broj ranije bio.

Huawei hg8010h ONT i Xiaomi AX3200 . Ispravka imam 200/100 , na speedtestu uvek imam toliko .

Nazad
Vrh Dno