Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Mozda moze da se pravi grupa sa ljudima iz kraja, ako uopste.moze da se nadje na forumu toliko ljudi koji se nalaze na par km jedan od drugog. Pa kada bude problem dodjes pred kucu-zgradu, nakacis se na wifi i valjda tako resis na neko vreme, ili gresim?

Jel realno da nema rešenja? Pa ko je lud pod ovim uslovima da uplaćuje bilo šta?

Mnogi će otkazati, neki broj preći na single paket i to je to.

Kako najjeftnije uplatiti single, a da nije ovaj apple fazon?

Google cuo vesti o "ekonomskom tigru", pa nam stavio cenu kao u Nemackoj... Sve te Family kombinacije ce takodje da se gase, kao od Netflix-a.
Meni je prosao Premium na Aregntinu, ali su mi produzili samo do 15.01. i naplatili pola.

Hvala tebra.

Ako ima ko slobodsn slot,nek mi se javi.Treba mi za drugaricu.😉

Nije mi se danas automatski obnovio Youtube Premium, dobio obaveštenje u aplikaciji da postoji billing problem i da nije obnovljena pretplata. Inače koristim Family Plan u Indiji preko Apple Store. Odem da proverim i vidim mail od pre 10 dana.
IMG_3892.png

Odem u App Store i vidim “Billing Problem” sa opcijim Update Payment Information i Cancel Subscription. Odem na update payment info i imam dve opcije, da unesem indijski UPI ili da linkujem indijski bank account. Kako nemam te podatke, odem ipak na cancel subscription. Kako sam otkazao, dobio sam opciju da ponovo kupim pretplatu (kao prvog puta) i to je prošlo ok, skinuli su credits sa naloga i produžili pretplatu do 23. Januara, bez da traže UPI ili bank account info. I u Youtube aplikaciji je opet sve ok, nema više upozorenja da postoji billing problem. Videćemo dokle će moći ovako.

Ja uvek idem preko dopune, nije htelo da mi se obnovi automatski, pa sam išao foru preko vpn-a, i uspela je ručna obnova.

Napravite sami vaš par, tako smo se mi ovde org i izadje nas 300din mesečno.

ja probao , u gmailu sam adresu stavio Srbija i opet me ne prihvata, pise nisam u Srbiji, iako sam bio danas

Ako ne živiš u Srbiji, zamoli nekog da ti napravi nalog. Mora da radi. Samo pitanje je do kada 🙂

Jel više nije moguće uzeti yt premium preko turskog apple id-a? Uzeo dopunu sa turgame ali kad uđem u app kaže da ne može da verifikuje zemlju

Jel više nije moguće uzeti yt premium preko turskog apple id-a? Uzeo dopunu sa turgame ali kad uđem u app kaže da ne može da verifikuje zemlju
Probaj da se zakačiš na neki eu vpn nemacka npr pa onda

@markos89 to radi samo ako si nekad ranije imao pretplatu. Ja sam probao drugaru da aktiviram (prvi put) i izbacivao je istu gresku za verifikaciju zemlje i nije bilo leka.

Ko neće da se muči sa svim ovim zaobilaženjima da dođu do jeftinije pretplate ili neće ili ne mogu zbog pravila foruma da formiraju grupe za deljenje. Ili jednostavno neće ništa da plate ovde sam postavio odlični YouTube plejer.
Radi bez Google servise ne treba prijava nema reklama pušta sadržaj u pozadini ima mogućnost uvoza istorije i svih praćenjih kanala preko zvaničnog Google alata. Zavisno od verzije ima mogućnost za casting. Kad instalirate aplikaciju jednostavno kliknite na dugme FEED onda kliknite na import subscriptions from YouTube i pratite uputstva koji alat da instalirate i kako da prebacite svoju istoriju i kanale koje pratite sa YouTube

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno