da li da napravim India account, da probam da uvežem našu karticu, da mi neće ponuditi u rupijima regularno preko androida da platim ?
Pa o tome smo pisali vec nekoliko puta ovde.Doskočih mu nekako, srećan sam jutros ko da su oni meni stavili pare u džep a ne ja njima, opasna navlakuša YT bez reklama, nema nazad... 🙂
Elem, fora je da odradite renew kroz Appstore a ne preko YT aplikacije. Dakle otvorite Appstore, otvorite svoj nalog pa purchase history/ili subscriptions ukoliko nije istekla)) i jednostavno obnovite pretplatu direktno kroz Appstore zaobilazeći YT aplikaciju i guglove doskočice sa "Not supported in your country" i “We couldn't verify your country” 🙂
I meni radi family preko Apple metode... I još nekim prijateljima.Koliko vidim na Redditu samo single pretplate preko Apple metode za sada prolaze i ne diraju. Krenuli su prvo u obracun sa family grupama.
Dolazilo mi 3 puta do sad, kad istekne premium samo upali vpn i ponovo uplati, evo kod mene radi 2 mesecaiiiii to bi bilo to... Stigao mi jutros mail da će mi ugasiti pretplatu od 23. Decembra (pre dva dana su mi naplatili pa mi dali tih 30 dana što sam im platio da koristim).
Kažu nisam mnogo koristio iz Argentine i eto, da se razilazimo...
Pregrmeo sam sve dosadašnje nalete, kartica (visa) je radila sve vreme bez problema i jutros konačno by by Charlie.
Sad "spremam kofere" i selim familiju negde, videćemo gde.
Lepo je bilo dok je trajalo.
Btw Albanija i VPN mi nije rešenje, jeste da nema forsiranih reklama pre videa ali u aplikaciji ih ima koliko hoćeš.
Pa uplati ili srpskom, ili neko neka ti ucini uslugu 🙂Не може ни српски налог да се користи са иностраним картицама, мени су јуче отказали.
Kod arnauta 499 dinara family 4k paket.Не иде тако, на богатим тржиштима је драње, норвешка породична претплата је равно 1000 динара месечно скупља од српске. 60% скупље.
I dalje moze preko Argentine, malo je skuplje nego ranije, ali prolaziUpravo tako. Imao sam preko Argentine i to je bilo ok. Ovu regularnu cijenu kod nas ne planiram da im platim, ni solo, ni family. Ako se podijeli, to je ok.
Upalis VPN i napravis novi google nalog na Argentinu, dodas karticu (mozes i kasnije da je dodas).Naša kartica, VPN, šta - ako nije teško reci?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari