Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Не може ни српски налог да се користи са иностраним картицама, мени су јуче отказали.

Koliko vidim na Redditu samo single pretplate preko Apple metode za sada prolaze i ne diraju. Krenuli su prvo u obracun sa family grupama.

Kod mene neće ali mislim da sam se zeznuo što sam zaboravio na vrijeme da dopunim account rupijima, prije mjesečne obnove (napunio bio da ima za 4-5 mjeseci i obnavljalo se bez problema). Onda sam zaboravio appleid pass i kad sam htio da resetujem pass iz nekog razloga mi zaključaju account na 6 dana iako sam imao i recovery mail, phone, sve. (appleova posla). Kako nisam mogao čekati, kreiram novi India account, dopunim ga rupijima ali neće da prođe obnova, dobijam "country not supported ili šta li već" Probao sa VPN, bez, razlika bude u grešci samo. U međuvremenu otključam i stari nalog ali isto bude.

Btw, interesantno da na androidu, na mom US accountu gdje imam regularno uvezanu našu karticu, nudi mi Premium obnovu ali u US po cijeni od 13.99$ što mi je ipak previše. Pitam se da li da napravim India account, da probam da uvežem našu karticu, da mi neće ponuditi u rupijima regularno preko androida da platim ?

da li da napravim India account, da probam da uvežem našu karticu, da mi neće ponuditi u rupijima regularno preko androida da platim ?

probao sam to ranije, nije uspelo, čisto sumnjam da bi prošlo sada kad su stisli sa svih strana, ali okušaj sreću, što da ne

Doskočih mu nekako, srećan sam jutros ko da su oni meni stavili pare u džep a ne ja njima, opasna navlakuša YT bez reklama, nema nazad... 🙂

Elem, fora je da odradite renew kroz Appstore a ne preko YT aplikacije. Dakle otvorite Appstore, otvorite svoj nalog pa purchase history/ili subscriptions ukoliko nije istekla)) i jednostavno obnovite pretplatu direktno kroz Appstore zaobilazeći YT aplikaciju i guglove doskočice sa "Not supported in your country" i “We couldn't verify your country” 🙂

Doskočih mu nekako, srećan sam jutros ko da su oni meni stavili pare u džep a ne ja njima, opasna navlakuša YT bez reklama, nema nazad... 🙂

Elem, fora je da odradite renew kroz Appstore a ne preko YT aplikacije. Dakle otvorite Appstore, otvorite svoj nalog pa purchase history/ili subscriptions ukoliko nije istekla)) i jednostavno obnovite pretplatu direktno kroz Appstore zaobilazeći YT aplikaciju i guglove doskočice sa "Not supported in your country" i “We couldn't verify your country” 🙂
Pa o tome smo pisali vec nekoliko puta ovde.

Nisam ispratio, dodaću svakako u prvom postu.

… to je trenutno jedini način, na koji je moguće obnoviti ukinutu pretplatu… pa, dok traje…

I meni radi turski Family apple

Ja sam batalio 🙂 ne da mi se cimati se preko turskih vaucera.Dok je radilo preko nigerije radilo je😂.
Sad lepo Nord Vpn na Albaniju i cao.

iiiii to bi bilo to... Stigao mi jutros mail da će mi ugasiti pretplatu od 23. Decembra (pre dva dana su mi naplatili pa mi dali tih 30 dana što sam im platio da koristim).
Kažu nisam mnogo koristio iz Argentine i eto, da se razilazimo...

Pregrmeo sam sve dosadašnje nalete, kartica (visa) je radila sve vreme bez problema i jutros konačno by by Charlie.
Sad "spremam kofere" i selim familiju negde, videćemo gde.
Lepo je bilo dok je trajalo.

Btw Albanija i VPN mi nije rešenje, jeste da nema forsiranih reklama pre videa ali u aplikaciji ih ima koliko hoćeš.

iiiii to bi bilo to... Stigao mi jutros mail da će mi ugasiti pretplatu od 23. Decembra (pre dva dana su mi naplatili pa mi dali tih 30 dana što sam im platio da koristim).
Kažu nisam mnogo koristio iz Argentine i eto, da se razilazimo...

Pregrmeo sam sve dosadašnje nalete, kartica (visa) je radila sve vreme bez problema i jutros konačno by by Charlie.
Sad "spremam kofere" i selim familiju negde, videćemo gde.
Lepo je bilo dok je trajalo.

Btw Albanija i VPN mi nije rešenje, jeste da nema forsiranih reklama pre videa ali u aplikaciji ih ima koliko hoćeš.
Dolazilo mi 3 puta do sad, kad istekne premium samo upali vpn i ponovo uplati, evo kod mene radi 2 meseca

jel neko kupovao na godinu dana premijum, kako to funkcionise? da li bih dobio ban ako bih kupio na godinu dana premijum, koristio vpn te zemlje a zivim u nemackoj? mislim da li bi me dirali dok mi ne istekne pretplata?

Ima li dobrovoljaca da kupimo srpski family plan i delimo pretplatu od 1.639 dinara mesečno?

Уплатио сам српском Рајфајзен картицом, јутрос ми опет отказали, и опет сам уплатио, средином децембра скидају новац, ваљда се смире до тад. Реално, наместили су за српске налоге мора српска картица, то сам им испоштовао тако да не видим шта више хоће. Борба се наставља хахаха.

Koliko resursa troše da blokiraju ove cross-bording pretplate bilo bi im jednostavnije da stave neku prosečnu jedinstvenu cenu.

@macdon Ako nije popunjeno, računaj još dvoje. Naš family je 1639 za 6 članova, svako plaća 275?

Не иде тако, на богатим тржиштима је драње, норвешка породична претплата је равно 1000 динара месечно скупља од српске. 60% скупље.

Не иде тако, на богатим тржиштима је драње, норвешка породична претплата је равно 1000 динара месечно скупља од српске. 60% скупље.
Kod arnauta 499 dinara family 4k paket.

U odnosu na medijalnu platu u Srbiji, Youtube premium Family Plan je preskup.

Upravo tako. Imao sam preko Argentine i to je bilo ok. Ovu regularnu cijenu kod nas ne planiram da im platim, ni solo, ni family. Ako se podijeli, to je ok.

Upravo tako. Imao sam preko Argentine i to je bilo ok. Ovu regularnu cijenu kod nas ne planiram da im platim, ni solo, ni family. Ako se podijeli, to je ok.
I dalje moze preko Argentine, malo je skuplje nego ranije, ali prolazi

Naša kartica, VPN, šta - ako nije teško reci?

Naša kartica, VPN, šta - ako nije teško reci?
Upalis VPN i napravis novi google nalog na Argentinu, dodas karticu (mozes i kasnije da je dodas).
Regularno kupis yt premium preko play prodavnice, saljes pozivnice ljudima, ali oni isto moraju da upale VPN kad prihvataju pozivnice (ne mora za njih novi nalog,mogu i SRB nalozi)
Ako ti se desi posle mesec, dva da nece da ti produze zbog nase kartice, samo ostavis da istekne yt premium koji dan i opet aktiviras.
Mene su gasili vec dva puta i tako sam pruduzavao clanstvo, family paket kosta manje od 7 $

Nazad
Vrh Dno