Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

@Burgija Hvala na info, moram da probam, jer poslije prvog kruga gašenja sam iskreno odustao…

Da li negde ima slobodan slot za srpsku familiju da se prikljucim.... Navika je cudio.

I ja sam zainteresovan, ako ima još nekog pišite, pa možemo napraviti familiju...

Ako ima jos jedno mesto, treba za prijateljicu, javite i meni ako ima slobodnih mesta.

Your YouTube Premium family membership requires all members to be in the same household as the family manager. Learn more.

It appears you may not be in the same household as your family manager, and your membership will be paused in 14 days. Once your access is paused, you will remain in your family group and be able to watch YouTube with ads, but will no longer have YouTube Premium benefits.

If you believe this was an error, please contact us to confirm eligibility and maintain access.

Turska familija je u pitanju. Da li prolaze još uvek neke zemlje ili seku sve?

Jel ima neka nova varijanta za nas koji koristimo android uređaje, više mi ne prolazi studentski nalog 😭

Јутрос се на Виберу нађох у некој Youtube групи, највероватније превара.

1000007938.jpg

To se dešava već neko vreme, mislio sam da si odustali, jer koliko brzo oni dodaju ljude, toliko ljudi brzi napuštaju grupu. Dva puta mi se desilo i oba puta se te poruke jedva vide, jer samo iskače has left the group, has left the... Oba puta je grupa ubijena za manje od 5 min.

Ako se tu neko upeca, smatraćemo da je prirodna selekcija na delu.

Ako ima mesta u familiji neka cima neko.

Izbacili me pre dvadesetak dana sa Argentina Premium-a... Najnormalnije sam sada obnovio, bez VPN-a, preko telefona kroz Youtube app i Google Play metod plaćanja.
Bez veze sam plaćao sada VPN.

Meni je radilo od 2022. do skoro. Videcemo. Ako drndaju, uplatiću srpski.

Aj pravimo neku domaću familiju..

IMG_4534.jpegDomaća familija…

Ostavi da istekne premium, i ponovo uplati posle dan, dva, bices miran koji mesec

I ja sam dobio takav email pre par dana, član sam domaće familije.

Potrebno jedno mesto u domaćoj familiji, ako ima neko slobodno mesto neka mi javi. Hvala.

Nazad
Vrh Dno