Netačno. Menadžer porodice plus 5 drugih naloga, dakle ukupno 6.Ne može da ubaci još 5 njih, jer porodični nalog obuhvata 5 osoba ukupno.
Netačno. Menadžer porodice plus 5 drugih naloga, dakle ukupno 6.Ne može da ubaci još 5 njih, jer porodični nalog obuhvata 5 osoba ukupno.
kod mene je slučaj pretplatilac (menadžer porodice) +5 članovaNe može da ubaci još 5 njih, jer porodični nalog obuhvata 5 osoba ukupno.
Daj preporuku kako to uraditi.U suštini glavno je verifikovati gpay prvo (na argentinski nalog), posle je aktivacija premiuma pjesma.
Čitala sam ranije nešto o tome da valjda više kod njih nije dozvoljeno da neki servis skida mesečno rate već svaki mesec mora da se plati. Ako je to to. Meni jos uvek radi sve uredno, ne menjam ništa za sad.Hm... godinama koristim indijski, medjutim sada su indijci nesto menjali oko snimanja kartica na servisima i sada mi ne prolazi promena nacina placanja niti transakcija. Ima li resenja ili da se selim za Argentinu?
Nema šta da zaobilaziš.. upališ VPN, otvoriš yt preko pretraživača, uloguješ se, ideš na ikonicu profila, pa na podešavanja pa na nalog i promeniš lokaciju profila na Argentinu.. the endMože mala pomoć, upalio sam nordvpn na Argentini, izbacio mi je da je pretplata 119 ars, ali kada kliknem da kupim premium nalog traži mi da promjenim zemlju u google play. Šta uraditi da to zaobiđem?
Hvala puno, trebalo je samo ući u pretraživač, a ne u yt aplikaciji mjenjati u podešavanjima.Nema šta da zaobilaziš.. upališ VPN, otvoriš yt preko pretraživača, uloguješ se, ideš na ikonicu profila, pa na podešavanja pa na nalog i promeniš lokaciju profila na Argentinu.. the end
Računajte i na mene za familiju ako se pravi.Mrka kapa druze 🙂 Moramo da pravimo novu familiju, vidim da nas ima par ovde...
poslednji mesec mi je naplaćeno okruglo 157.83 rsdPreporuka za NordVPNza aktivaciju,da li neko zna koliko je 170 valjda pezosa u dinarima i da li vam mesecno toliko skida
Ti u ovom potezu ove šljam kompanije ne vidiš problem? Pa to je sjajno. Nadam se da će početi sve da naplaćuju od os-a na tv-u pa recimo ako želiš apdejt softvera da bude nešto preko turaka. Divota.Nije problem dok je god braće Turaka i Argentinaca... 😆
![]()
Rumor: You may soon need YouTube Premium to watch 4K video - gHacks Tech News
Some YouTube users report that Google is limiting 4K video on their devices to YouTube Premium.www.ghacks.net
proveri da li ostali članovi imaju bilo kakve podatke na Google Pay koji ih povezuje sa Srbijom. ja sam imao problem sa GPay, čim sam tu dodao adresu u Argentini i obrisao srpsku, sve je radilo kako treba.Probao juce, jedan nalog se uspesno prikljucio grupi preko vpn, ostali ne mogu jer zemlja nije ista, iako koriste isti vpn.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari