Šta je novo?

Youtube Premium [Family plan] (Vazna pravila u prvom postu!)

Da, da owner + 5 članova definitivno.

Čudno napisali na sajtu "share with up to 5 members". Još bolje ako je 6 korisnika. Jedan glavni koji će preći na Argentinu i 5 članova koji ostaju na svojim zemljama.

Znaci fakticki, mora se napraviti jedan "bzvz" nalog argentinski koji bi placao, a porodica bi bila ko vec udje u nju (srpski nalozi)

U suštini glavno je verifikovati gpay prvo (na argentinski nalog), posle je aktivacija premiuma pjesma.

Hm... godinama koristim indijski, medjutim sada su indijci nesto menjali oko snimanja kartica na servisima i sada mi ne prolazi promena nacina placanja niti transakcija. Ima li resenja ili da se selim za Argentinu?

Ako neko hoce da me ubaci kao clana u Premion nalog neka mi posalje poruku u inbox da mu posaljem email adresu. Hvala

Mrka kapa druze 🙂 Moramo da pravimo novu familiju, vidim da nas ima par ovde...

Može mala pomoć, upalio sam nordvpn na Argentini, izbacio mi je da je pretplata 119 ars, ali kada kliknem da kupim premium nalog traži mi da promjenim zemlju u google play. Šta uraditi da to zaobiđem?

Hm... godinama koristim indijski, medjutim sada su indijci nesto menjali oko snimanja kartica na servisima i sada mi ne prolazi promena nacina placanja niti transakcija. Ima li resenja ili da se selim za Argentinu?
Čitala sam ranije nešto o tome da valjda više kod njih nije dozvoljeno da neki servis skida mesečno rate već svaki mesec mora da se plati. Ako je to to. Meni jos uvek radi sve uredno, ne menjam ništa za sad.

Može mala pomoć, upalio sam nordvpn na Argentini, izbacio mi je da je pretplata 119 ars, ali kada kliknem da kupim premium nalog traži mi da promjenim zemlju u google play. Šta uraditi da to zaobiđem?
Nema šta da zaobilaziš.. upališ VPN, otvoriš yt preko pretraživača, uloguješ se, ideš na ikonicu profila, pa na podešavanja pa na nalog i promeniš lokaciju profila na Argentinu.. the end

jutros mi je stigao mail da mi 06.11. ističe premium kojim delim sa nekim nepoznatim ljudima koje sam još odavno navatao preko kupujemprodajem..

taj koji vodi porodicu neće više da učestvuje, pa me zanima ima li negde slobodno mesto?

i da li moram da čekam novembar da bih prešao u novu familiju ili mogu odmah da odjavim ovu i pređem u novu?

što dugoročnija (i naravno povoljnija) pretplata, to bolje 🙂

Preporuka za NordVPNza aktivaciju,da li neko zna koliko je 170 valjda pezosa u dinarima i da li vam mesecno toliko skida

Nije problem dok je god braće Turaka i Argentinaca... 😆

Ti u ovom potezu ove šljam kompanije ne vidiš problem? Pa to je sjajno. Nadam se da će početi sve da naplaćuju od os-a na tv-u pa recimo ako želiš apdejt softvera da bude nešto preko turaka. Divota.

Prilozi

• SmartSelect_20221004_193413_Boost.jpg
    SmartSelect_20221004_193413_Boost.jpg
    182.6 KB · Pregleda: 48
Vidim naravno ali to je nešto na šta ja ne mogu da utičem i ne pada mi na pamet da se nerviram oko toga. A da je ciganski potez jeste na kvadrat, kao da nije bilo dosta što su uveli po 5 reklama za redom da ide.

Neka to nego ne znam jeste li primijetili da kakvu god konekciju da imate, uglavnom vam video otvori u 480p na Auto, možete u opcijama da stavite da otvara za stepen veću rezoluciju po defaultu ali ne možete recimo da zakucate da otvara isključivo najveću ponuđenu, kontrolišu saobraćaj.

Pa to je bila neka prica kad je korona pocela, da na taj nacin kontrolisu saobracaj.
Meni se to desavalo dok nisam otisao na Premium. Sad otvara uvek na max rezuluciju. 😀

Ja sam na premium odavno i rijetko kad mi otvori 2160p@60 recimo, posebno ako sa telefona otvaram ili računara, na TV-u i zna da otvori u max rezoluciji

Primetio sam to i ja, ali samo na zvaničnoj aplikaciji. Vannced kad podesiš na neku rezoluciju on nju pušta.

Probao juce, jedan nalog se uspesno prikljucio grupi preko vpn, ostali ne mogu jer zemlja nije ista, iako koriste isti vpn.

Probao juce, jedan nalog se uspesno prikljucio grupi preko vpn, ostali ne mogu jer zemlja nije ista, iako koriste isti vpn.
proveri da li ostali članovi imaju bilo kakve podatke na Google Pay koji ih povezuje sa Srbijom. ja sam imao problem sa GPay, čim sam tu dodao adresu u Argentini i obrisao srpsku, sve je radilo kako treba.
da li je iko imao problem sa YT premium preko Argentine? naime, napravio sam familiju, dodao članove i sve je radilo kako treba skoro mesec dana, da bi meni (kao owner-a familije) Google banovao nalog dok je ostale članove srećom samo skinuo sa Premium-a. Google nije hteo da mi pruži bilo kakvo objašnjenje oko tog bana. Svakako ću napraviti novi nalog i uraditi isto kao i pre.

Ako iko ima mesta, jos uvek sam zainteresovan, long term .

Nazad
Vrh Dno