Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvar je u tome da ako okacis klip koji je moguci laznjak odma' se javi 5 pametnjakovica da te proglase retardom jer nisi provalio da je klip fejk ;)

ja sam ovo video prvi put u southparku, mislio oni izmislili kad ono...

E pa drugari ovo izaziva impotenciju :d :d

ar ju redi ?

[YOUTUBE]Rt7dK62QdLM&feature[/YOUTUBE]

I to je neko opravdanje jel? Za tog belog pise da su ga priveli, ove musave nisu. Umesto da su sretni sto im samo iseku kablove, oni nose kamenje i prete.

Je l' toliko tesko razlikovati poredjenje od opravdanja? :lupko:

[YOUTUBE]FgFr_iDPH6I[/YOUTUBE]

^ Pa daj bre... pa ovo je pandur, a ne covek. Nemojmo mesati babe i zabe :)

Tema: YouTube Linkovi!

Poslednja izmena:
MaxXx bravo brate, ispadoh ja bad guy a hteo sam se nasaliti ... :)

evo ga onaj video, sto je Joe Heart pretrcao ceo teren trceci brze od Usaina Bolta, konacno nadjoh dobar kvalitet bez arapskog komentatora

[youtube]aRbJG5gtr_w[/youtube]

Covece kao Bolt a deluje i brze !

Covece kao Bolt a deluje i brze !

Samo deluje tako :) . Neko je bio zaludan u komentarima i izračunao ovo:

Joe starts running at 0:32 from the 22 yard mark and makes the save at 0:43 a yard or two from the goal line.

Man City’s pitch is 116 yards long.

He has run about 94 yards in 11(ish) seconds.

94 yards is 85.95 metres.

So he’s actually running at a very decent average speed of 26 km/h, if he kept that up for 100m he’d finish in about 12.76 secs.

Usain Bolt’s 100m WR is clocked at an insane 38 km/h (9.58 secs).

But then he wasn’t wearing shin pads.

Pa dobro, nije ona zivotinja slucajno najbrzi covek na planeti ;) I to se jos zezao na kraju one epske trke.

Da, ali stvar je u tome što on nije morao razmišljati samo o trčanju, već i pratiti loptu, kad se sve sitnice uzmu u obzir zaista je fino isprintao.

Dok sam bio golman, na tekmama nisam imao prilike tako nešto da iskusim. Ali, na treningu, skoro na svakom drugom smo to vežbali (to što vidimo na klipu). I mogu reći da je to takav ***** u mozak, da to nije normalno. Sprint sa centra (oko 50m), gledaš gore gde je lopta, gledaš dole kuda trčiš (da ne juriš ka korner zastavici), pa opet gore... juriš ko nenormalan i samo u jednom trenutku gledaš loptu kako te preleće. Takođe se desi da ne proceniš dobro let lopte, pa se ceo iskriviš gledajući je. Dolaziš na peterac, te eto dileme da l' da je hvataš ili izbacuješ. Malo ko pokuša da je uhvati. Bacaš se za njom, sklanjaš je od gola, ti završavaš u obližnjoj bašti (prošao si kroz go, mreže nema na treningu, ekonom ti je6e sve po spisku). Ustaješ i pljuješ pesak/zemlju, trener te zove da još koji put to odradiš jer nije baš zadovoljan. :p

Takođe je jedan dečko (mlađe kategorije) spucao glavom u stativu dok je radio tu vežbu. Nisam bio tad na treningu, te nisam video, ali su svi u klubu znali za to (dolazila hitna), pa se nije moglo ''sakriti''.

Poslednja izmena:
Samo deluje tako :) . Neko je bio zaludan u komentarima i izračunao ovo:

Joe starts running at 0:32 from the 22 yard mark and makes the save at 0:43 a yard or two from the goal line.

Man City’s pitch is 116 yards long.

He has run about 94 yards in 11(ish) seconds.

94 yards is 85.95 metres.

So he’s actually running at a very decent average speed of 26 km/h, if he kept that up for 100m he’d finish in about 12.76 secs.

Usain Bolt’s 100m WR is clocked at an insane 38 km/h (9.58 secs).

But then he wasn’t wearing shin pads.
klip sa Heart-om je bio i ja sam tvrdio slicno
http://forum.benchmark.rs/showthrea...nkovi-(2010)&p=2338557&viewfull=1#post2338557

Ne daju im ni da kradu... :D
[youtube]oObXf7QXiME[/youtube]

A evo nesto malo i "van" teme... :D
[youtube]DROXUFmUwPA[/youtube]

Alena nema pojma, jedna noga mora da bude uvek na zemlji :d

Otkaz sa stilom!
[YOUTUBE]9A4UGtM4hDQ[/YOUTUBE]

@bmibmc: da...pusenje :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno