Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Odlazak sampiona... :( i jos jedna potvrda da je F1 decija igra.

[YOUTUBE]YcAZ7I_lk7M[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]NFCOugYb6Hg[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
I uzasan description za oba videa sa "Rest in Piece"

Skinite taj klip, covek je poginuo, zar je to zanimljivost?!?

:smoke: :d from Russia with love

[YOUTUBE]rfW9M9h-PcQ[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]L08vrjfXPNo[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
i jos jedna potvrda da je F1 decija igra.

Jeste , skretanje u levu stranu je zaista umece ;) F1 je tek od 94` postao dosta bezbedniji za trkanje , znaci skoro 50 godina je bio vrlo riskantan za vozace.... no to je u redu , jer se toga ne secamo.

Jeste , skretanje u levu stranu je zaista umece ;) F1 je tek od 94` postao dosta bezbedniji za trkanje , znaci skoro 50 godina je bio vrlo riskantan za vozace.... no to je u redu , jer se toga ne secamo.

Sećam se ja F1 još od Alana Prosta. :)
Jeste postala bezbednija posle pogibije Sene ali je izgubila i draž. Fajterskih voznji Mensela, Prosta i Sene nema, a neizvesni šampionati se dese dva puta u 10 godina. U Indy seriji se svaka trka, svaki krug vozi na ivici i za to što kažeš "skretanje u levu stranu" je mnooogo teže od vožnje "običnih" staza. Svaki vozač iz Indy serije bi u Red Bulu bio šampion, a baš bih voleo da vidim Fetela u seriji gde ne postoji dominantna formula i gde uglavnom sve zavisi od umeća vozača.

Svaki vozač iz Indy serije bi u Red Bulu bio šampion, a baš bih voleo da vidim Fetela u seriji gde ne postoji dominantna formula i gde uglavnom sve zavisi od umeća vozača.
Prije će vozač iz F1 u Indy-u biti pobjednik neke utrke nego netko iz Indy-a u F1 a za to je potvrda Juan Pablo Montoya i Sébastien Bourdaisa jer u Formuli 1 je više bitan bolid od vozača.

[YOUTUBE]wnDQkasEZWA&feature=related[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Prije će vozač iz F1 u Indy-u biti pobjednik neke utrke nego netko iz Indy-a u F1 a za to je potvrda Juan Pablo Montoya i Sébastien Bourdaisa jer u Formuli 1 je više bitan bolid od vozača.

Jedini vozač iz Indy-ja koji je dobio "normalan" bolid dolaskom u F1 je bio Vilnev i već prve sezone bi uzeo titulu da ona nije bila obećana Hilu. Uzeo je druge sezone lagano titulu a onda otišao za parama. :)

au sta rece covek... indy je mama... i po vozacima i po atmosferi i po svemu... ko nije bio na indy trkama taj ne zna sta je adrenalin...

Nije za ljude "sa slabim stomakom", ja sam šokiran...

ne smem da odgledam klip.
Nasao sam ovo
Nadam se da ce preziveti.
Prvi komentar takodje opisuje zasto su ljudi uplaseni (sto stoji i u opisu videa na yt).

Ja jednostavno ne mogu da skapiram ovako nesto...
da ljudi prodju pored nje, i nastave da setaju, ko da su videli pregazenu macku ne dete..ne ide mi u glavu..

Igrom slucaja je supruga samnom pogledala ovaj klip i........... tu jednostavno nema reci... pola sata smo bili u soku...

Poslednja izmena:

I ako je verovatno fejk, dobro je odradjeno :)

a klip nije fake jer, verovali ili ne, tri meseca smo drugari i ja gledali sve tutoriale od ovog brodija sa frizbijem, jer smo se toliko nalozili na frizbi (kupio drug neki profesionalni u poljskoj za mnogo para) i toliko smo ga ustrebali preko leta na plazi ;D da je to nenormalno...

inace, likovi tamo imaju i frizbi ligu i sve... profesionalci sa svojim channel-om na youtube-u i neverovatno gadjaju tom letecom spravom i neverovatne poteze imaju ;)

p.s. evo bas jedan njihov za "forhend"

ovo je toliko hebeno ;D al smo odradili..moras bukvalno stotine puta baciti dok ne ukapiras kako i dok ne usavrsis..mozda cak i hiljadu puta :)

Strasno, nikakvo opravdanje za ovakvo ponasanje ne moze da postoji, ali meni je najgore kako ova budala sto je pregazila dete ladno nastavila da vozi dalje.

A MI SE DIVIMO MARLJIVIM KINEZIMA..
GAMAD

Dominacija zute rase je prorecena davno. I to se upravo desava. I da, razlikuju se mnogooo od nas.

Koliko vidim oni se plase da joj pomognu zbog zakona da onaj ko udari mora da pomogne a ne neko drugi!? Za ne poverovati da oblikovanje svesti moze da bude ovako ucinkovito...

Kod prvog vozaca namera nije postojala do trenutka samog udarca. Nakon toga namera je postojala, a takodje i kod drugog, namera je bila vise nego ocigledna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno