r0nIn
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.01.2010
- Poena
- 615
eh, tolike godine represije... I feel you man, i feel you. Samo sto bi ja zavrsio sa belkinjom.
Belkinju, belkinju.. koja histerija.
Poslednja izmena:
eh, tolike godine represije... I feel you man, i feel you. Samo sto bi ja zavrsio sa belkinjom.
:smoke: :d from Russia with love
[YOUTUBE]rfW9M9h-PcQ[/YOUTUBE]
i jos jedna potvrda da je F1 decija igra.
I ako je verovatno fejk, dobro je odradjeno![]()
Jeste , skretanje u levu stranu je zaista umeceF1 je tek od 94` postao dosta bezbedniji za trkanje , znaci skoro 50 godina je bio vrlo riskantan za vozace.... no to je u redu , jer se toga ne secamo.
Prije će vozač iz F1 u Indy-u biti pobjednik neke utrke nego netko iz Indy-a u F1 a za to je potvrda Juan Pablo Montoya i Sébastien Bourdaisa jer u Formuli 1 je više bitan bolid od vozača.Svaki vozač iz Indy serije bi u Red Bulu bio šampion, a baš bih voleo da vidim Fetela u seriji gde ne postoji dominantna formula i gde uglavnom sve zavisi od umeća vozača.
Prije će vozač iz F1 u Indy-u biti pobjednik neke utrke nego netko iz Indy-a u F1 a za to je potvrda Juan Pablo Montoya i Sébastien Bourdaisa jer u Formuli 1 je više bitan bolid od vozača.
Prije će vozač iz F1 u Indy-u biti pobjednik neke utrke nego netko iz Indy-a u F1 a za to je potvrda Juan Pablo Montoya i Sébastien Bourdaisa jer u Formuli 1 je više bitan bolid od vozača.
I ako je verovatno fejk, dobro je odradjeno![]()
Nije za ljude "sa slabim stomakom", ja sam šokiran...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari