Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Beni Lava ipak ostaje neprevazidjen

Poslednja izmena:
Kakav car :) Proslava Pato-vog gola

Ovaj steta sto je Talijan. Bio bi dobar par sa Koracem.

@boris lozac, nije mu to prvi put

Stara al' gotivna fora :d

^bilo odavno

e ovo je pravi Prison Break, a ne ona glupava serija :d
pogotovu sto je creepy ovaj uvodni snimak sa klincima koji su u sred kuce ogradjeni zicom...cemu sve pribegavaju Ameri dok su na poslu i kada verovatno nisu u mogucnosti da priuste deci dnevni boravak u vrticu ili vec...

U US deca moraju da budu pod nadzorom punoletne osobe dok ne navrse 14 godina. Da je creepy, jeste ali sta bi se sve dogadjalo kod nas da imamo takav zakon? A suvise primera ide u prilog tome da nam treba takav zakon.

Poslednja izmena:
To je zakon koji doprinosi samo gubljenju nevinosti sa b'siterkama.

Daj nemoj lupati, kada sam imao 12 god niko mi nije trebao, a tek sa 14.. ma idi bre.

Do 10 god i ajde. Ma i to je *****no.

Zato si sada stoned :)
Takav je zakon, nebitno da li si ti neki " napredan mali ".

*****no, da te sa 13, 14 god neko cuva.

Ne treba da te cuva da ne guras prst u uticnicu nego ti treba nadzor i autoritet. Pa klinci su najgori u periodu od 10-14 godina.

ova rasprava samo govori u prilog tome da su ili deca gluplja pa im treba nadzor do ne znam koliko godina ili su roditelji retardirani sve vise.

Ja sam tipa od 6 godina uredno silazio sam u parkic .... liftom .... gde sam morao da drzim dugme jer drugacije nece da krene jer sam mnogo lagan bio :) i nisam bio usamljen slucaj 80% "ekipe" iz tog doba je radila isto.

potpisujem ovo smaracevo. deca sa nadzorom do 14te .. ? wtf bre ?

zapravo, cela poenta intelektualnog razvoja je da se dete samo snalazi, igra, prolazi kroz situacije. okej - izgrebace kolena. u najgorem slucaju, neki huligan ce da mu otme mobilni uz jedan opasan shamar. ali brate ... pre bih pustio dete ispred zgrade, samo, uz napomenu dokle mu je "sigurna zona", i odlicno vaspitanje iz kuce koje ce i da definise njegovu odluku da ne izadje iz te "zone" nego da ga blokiram ko *****a do 14te ..

zato njihova deca pocinju da se kote sa 16 , pa snimaju svakojake show-ove po MTV-ovima :d ^i ja sam isto za ovo sto igoritza kaze - pustiti dete da se samo malkice opece , jer ce mu to biti bolja lekcija nego da mu 100 puta nacrtas. Ok , mogu da ga udare kola , odgrize vucjak , padne sa zida od 2~3m ... pa sta. Mislim da roditelji imaju pravo da procene koliko su im deca glupa i to daju do znanja okolini :d .. iznajmljivanjem bebi-siterki.

gde sam morao da drzim dugme jer drugacije nece da krene jer sam mnogo lagan bio :) i nisam bio usamljen slucaj 80% "ekipe" iz tog doba je radila isto.

Hehe,podseti me... ja kad sam kidno sa ekipom ni Bog nas nije mogao naci... a ovi moji klinci se ne odvajaju od kompa,pajserom ih skidam sa stolice.Ni sa kim se ne druze,ne izlaze,ne mogu ih isterati napolje,najveca kazna im je sifra na Windows-u...
Cudna vremena za nas fosile...

... a ovi moji klinci se ne odvajaju od kompa,pajserom ih skidam sa stolice....

Hahahahahahhaaha!
Cudno je to. Sestrina deca vise na kompu ceo dan. Kad se setim... Imao sam Terminatora sa pijace i one zute kertridze. Interneta nije bilo, a video igre* sam igrao kad pada kisa (a ne skupljam puzeve), kad je neki zesci minus napolju i sl.
Mogao sam da se popnem na najvise drvo koje sam nasao, propao sam kroz led u Mrtvu Tisu (na -10 sam 15 minuta isao kuci peske), 'vatali smo gustere i skakavce, organizovali trku gusenica na terasi, igrali se sa psima koje smo imali...
Decu je sada blam da vode psa u setnju. Neverovatno.
Jasno mi je da se svet menja, ali sto nije normalno, nije. Mislim, stvarno...

*Za mladje od 20: igre su ranije bile zmurke, vije, trckaranje po komsiluku, a video igre ono sto su danas igre i igrice. Ranije su igrice bile one rucne gluposti sa jednom igrom, primitivnije od tetrisa, a danas se ljudi uvrede kad im za ono sto igraju na telefonu kazes "Igrica"...

Pogledajte igre u ovom snimku (imao sam i kopiju ovog Atarija, konzolu Rambo):

[YOUTUBE]YsyGddGgDSU&feature=player_embedded#![/YOUTUBE]

:d :smoke:

[YOUTUBE]mBP7pjfA2eA&feature[/YOUTUBE]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno