Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ovo je vec bilo.

NLO ili nesto drugo!??
[youtube]TNQyoN9_P7Y[/youtube]

Sta li ce ova da radi kad bude malo starija!??
[youtube]Qul24tcn8Mk[/youtube]

Pedobear approved.

Jel ti imas ikakvih pojma o tome sta je umetnicki ples a sta provokativni .. ? devojcica odlicno pika trbushni ples, ne kapiram cudjenje tvoje, a ni naziv klipa.

:wall: :d:wall:

Komercijala prvi komentar ali ja nikada nisam video komentar sa vise lajkova 80 + ljada :d

[YOUTUBE]BYW6C44zo24&feature[/YOUTUBE]

Igoritza, kakve veze ima umetnicko igranje sa trbusnim plesom,
ti ocigledno nisi video da se deca uce ovakvom plesu u nekim zemljama npr: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/875745/
, jako je mala razlika izmedju ova dva plesa a sustina im je ista (da ti mrda muf ispred ociju).
Mogla je odma da uci ples na sipci.

Poslednja izmena od urednika:
Igoritza, kakve veze ima umetnicko igranje sa trbusnim plesom,
ti ocigledno nisi video da se deca uce ovakvom plesu u nekim zemljama npr: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/875745/
, jako je mala razlika izmedju ova dva plesa a sustina im je ista (da ti mrda muf ispred ociju).
Mogla je odma da uci ples na sipci.

Mislim da gresis jer je trbusni ples deo nekih kultura - to bi bilo kao da neko kaze za ove nase, "bolje da mi odmah skoci na k**** nego sto poskakuje u kolu".

Mislim da gresis jer je trbusni ples deo nekih kultura - to bi bilo kao da neko kaze za ove nase, "bolje da mi odmah skoci na k**** nego sto poskakuje u kolu".

Deo kulture OK, ali ne za decu, nego za zene koje privlace svojim plesom muskarce.
Da je moja mala i da ovako igra u tim godinama, sastavio bi je od batina.

Deo kulture OK, ali ne za decu, nego za zene koje privlace svojim plesom muskarce.
Da je moja mala i da ovako igra u tim godinama, sastavio bi je od batina.
Bi *****, pa svaki ples je "mrdanje dupeta i udvaranje", onda bi uopste zabranio ples i tukao svoje dete?? poenta je devojcice imitiraju starije devojke/zene, namestanje frizure, lakiranje noktiju, oblacenje, nema u tome nametanja seksualnog odrastanja vec je to prosto zelja za imitiranjem starijih=>normalno odrastanje. A ovo dugo sa malim crncima...pa tako je tamo...

Ipak..sitttin on the toilet tsh tsh tsh :) :)

To sto one hoce, i sta joj dozvole roditelji je velika razlika.
Ima roditelja koji dozvoljavaju svojim cerkama da se sminkaju ko k... u osnovnoj skoli, ako je to normalno, onda mislim...

Ne bih rekao :D
you all are some dirty m0therfuckers...no gloves and sh1t...f(_)ck you DIRTY M0THERFUCKERS....its assh0les like you that will in time cause a ZOMBIE plague....well F(_)CK YOU...i hope a zombie eats your d1ck and sh1t...

Posle ovih glupih klipova gore ovi fejlovi su pravo osvezenje.
Tnx Falcon

Posle ovih glupih klipova gore ovi fejlovi su pravo osvezenje.
Tnx Falcon

Meni se oduvek prevrtao zeludac od fail kompilacija. Uz nekoliko smesnih klipova dolazi i gomila bolnih. Stvarno ne mogu da shvatim kako se nekome svidja da gleda povredjivanje druge osobe (najcesce faceplant sa skejta, roski, bajsa...)

Sto se mene tice : Porsche vs Porsche na struju- Eva Mendes vs Gumena lutka sa njenim likom.

Poslednja izmena:
Porše na struju stiže u četvrtak u Beograd

To je RUF. ;) Inace, ovaj model dozivljavam kao sportski (luksuzni) trolejbus. :p Daleko od toga da mislim da je ovo los auto, ali kad bih imao novca da ga kupim, to ipak ne bih uradio.

[YOUTUBE]e6ywHnU9k-k[/YOUTUBE]

:D

The Incredible Machine al u kucnoj izvedbi...
[YOUTUBE]QJ-1wurDS_Q[/YOUTUBE]

Uzgred, dal ima neka novija igra na slicnu foru kao legendarni The Incredible Machine?

Meni se oduvek prevrtao zeludac od fail kompilacija. Uz nekoliko smesnih klipova dolazi i gomila bolnih. Stvarno ne mogu da shvatim kako se nekome svidja da gleda povredjivanje druge osobe (najcesce faceplant sa skejta, roski, bajsa...)

Pa naravno da nije sve smesno, i da se ne smejes ti kad se neko povredi tj zbog njegovog bola, nego najcesce zbog njihove gluposti.

MTV je napravio novi TV Show Ridiculousness, ima da se skine ,nile lose:

Uzgred, dal ima neka novija igra na slicnu foru kao legendarni The Incredible Machine?

Ima

Auto na struju:

Novi Freddie

Poslednja izmena:
Ne znam jel bilo ovo, ali je sjajno :D:D:D

[YOUTUBE]v4xpOsCcWIw[/YOUTUBE]

Koliko je lud *** :d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno