Igoritza, kakve veze ima umetnicko igranje sa trbusnim plesom,
ti ocigledno nisi video da se deca uce ovakvom plesu u nekim zemljama npr: http://www.ebaumsworld.com/video/watch/875745/
, jako je mala razlika izmedju ova dva plesa a sustina im je ista (da ti mrda muf ispred ociju).
Mogla je odma da uci ples na sipci.
Mislim da gresis jer je trbusni ples deo nekih kultura - to bi bilo kao da neko kaze za ove nase, "bolje da mi odmah skoci na k**** nego sto poskakuje u kolu".
Bi *****, pa svaki ples je "mrdanje dupeta i udvaranje", onda bi uopste zabranio ples i tukao svoje dete?? poenta je devojcice imitiraju starije devojke/zene, namestanje frizure, lakiranje noktiju, oblacenje, nema u tome nametanja seksualnog odrastanja vec je to prosto zelja za imitiranjem starijih=>normalno odrastanje. A ovo dugo sa malim crncima...pa tako je tamo...Deo kulture OK, ali ne za decu, nego za zene koje privlace svojim plesom muskarce.
Da je moja mala i da ovako igra u tim godinama, sastavio bi je od batina.
you all are some dirty m0therfuckers...no gloves and sh1t...f(_)ck you DIRTY M0THERFUCKERS....its assh0les like you that will in time cause a ZOMBIE plague....well F(_)CK YOU...i hope a zombie eats your d1ck and sh1t...
Posle ovih glupih klipova gore ovi fejlovi su pravo osvezenje.
Tnx Falcon
Porše na struju stiže u četvrtak u Beograd
Meni se oduvek prevrtao zeludac od fail kompilacija. Uz nekoliko smesnih klipova dolazi i gomila bolnih. Stvarno ne mogu da shvatim kako se nekome svidja da gleda povredjivanje druge osobe (najcesce faceplant sa skejta, roski, bajsa...)
Uzgred, dal ima neka novija igra na slicnu foru kao legendarni The Incredible Machine?
Ima ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari