Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno preterivanje ovo sa cuvanjem dece do 14 godina. Treba deci davati vise slobode, pa sta bude :). Ja sam generacija negde izmedju(85o),(najbolje iz oba sveta:)). Vec posle prvog razreda (9-10 godina) sam sa ostalim klincima ceo dan provodio na ulici. Naucio da vozim bicikli sa 3 godine, naucio da plivam na kanalu sa 4 :). Komodore 64 sam igrao sa 7-8 godina, sega, kasnije pc, mada je to nekako bilo u drugom planu uglavnom, vise se igralo na ulici, a ovo kada je losije vreme ili kada se dogovori sa drustvom.

Secam se vremena kada se iznajmljivao play station, celu noc kod drugara igrali, pa ogladneli i u 5-6 ujutro po komsiliku penjanje po drvecu i branje kajsija, a ljudi idu na posao i gledaju klince na vrhu drveta :)...

[youtube]8PCTmYkOGe8[/youtube]

Poslednja izmena:
[youtube]CwLD__Ua-p8[/youtube]

Avion pao u publiku na aero mitingu u Nevadi

Where is the little girl?

Prank

Luconosa

Za biciklisticku sekciju: Imal' medj' vama 'vaki?

kako se primate.. i posle se cudim sto raspali cloverfield zaradi onoliko kesa :d

earth is jerking off

:d

Cim vidite u potpisu Driver ili Boris Lozac, nek vam bude na umu da je nesto u vezi sa playstationom :)

Mrzelo me da odgledam ceo video, al meni lici na neki glupi viral

Da vam ja objasnim :)
Recimo....nadjes neku ogromnu zardjalu kapiju, otvaras-zatvaras dok snimas zvuk.
Taj zvuk posle pusti dok snimas random predele gde taj zvuk nikako ne pripada.
Okacis to na YT, ljudima to bude cudno, pa posle i oni provale fazon.Pocnu da kace slicne snimke kao tvoj iz celog sveta.
Stvorio si misteriju.
:bottle:

Аууу *** одавно се овако нисам смејао, пробудих све у кући хахахаххах. Ови са вртешкама на моторни погон су краљеви ахахахахаха

koliko sam negde procitao na netu ..... kopa se neka podzemna zeleznica

Da tako se bas cuje kopanje/busenje :D Obozavam te komentare kad niko ne zna sta je ali svako ima svoje objasnjenje.

Prica mi kolega, sav zapanjen, kako je gledao klip na kojem lik hoda po vodi..... :wall:

[YOUTUBE]sBQLq2VmZcA[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]74mhQyuyELQ[/YOUTUBE]

Prica mi kolega, sav zapanjen, kako je gledao klip na kojem lik hoda po vodi..... :wall:

[YOUTUBE]sBQLq2VmZcA[/YOUTUBE]

Fora je u tome sto hoda po providnim postoljima, a ovi ljudi sto kao plivaju ispod njega u stvari plivaju izmedju tih postolja. Svi u bazenu su njegovi saradnici. Inace to je David Blane i sve trikove snima za svoje TV emisije i toliko su glupi da vredjaju inteligenciju.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno