Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onaj rodjak sto se tetura po prodavnici ima neki opasan problem :).
Da je pijan posle drugog pokušaja bi zaspo na podu, ovako centar za ravnotežu mu je ljudski zabagovao od ...
[YOUTUBE]Z-mLuLnN2xw[/YOUTUBE]

Da li ste izvalili foru kada se odvalite od piva ili rakije vuče vas napred da padate, a od vina padate na ledja :) .

We can't stop here! This is bat country.

^ Bilo, dobri moj Iznogude :) . Ali apsolutno vredi da se odgleda ponovo.

Pogledajte i prvi komentar :Klanjanje

Koja je fora s ovim da se okaci tudji video na svoj nalog, mislim sigurno ga ovaj nije snimio preko TV kartice, vec je skinuo original sa yt-a i uploadovao ga na svoj kanal.. ne kapiram.

Poslednja izmena:
^ ju ju ju :/
sto je odvratno ;( gledam u tatalno mracnoj sobi....do 1:20 sam slusao i onda je krenulo ono zujanje i to je bila kulminacija neke jeze..

@tema:
mogla bi i zasebna tema da se otvori, ali klip je dovoljan,mrzi me...

;D
necemo o ukusima, samo cu dodati da me bas ni malo nije odusevio dizajn..u kvalitet ne sumnjam...al izgled telefona je..kao kornjaca xD

Nisam izdržao do kraja videa. :D
Važno je da ima 250MB memorije. :d

1930's Infomercial About Electricity
Embedded media from this media site is no longer available

Poslednja izmena:
Eh, čarobna struja. Koliko je olakšala stvari. Još kad pogledaš koliko je čovečanstvo napredovalo za samo stotinak godina koliko se ona koristi. Da nije nje, ne bi smo danas uopšte imali ovaj vid komunakacije preko foruma, jer ne bih imao na čemu da otkucam ovu poruku :)

Poslednja izmena:
^ Upravo tako, a i nostalgija je nesto sto coveka "odvraca" od dosta stvari, da ne kazem ubija...

:d

[YOUTUBE]uRAKvFvJd0k&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]HLDm23YkEw8[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]--PbiPZQBSA[/YOUTUBE]

Apsolutni WIN :d
[YOUTUBE]43UIu-pRHSk[/YOUTUBE]

Извињавам се ако је било.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno