Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[YOUTUBE]OdRytH1wqgg[/YOUTUBE]

Koga se boje krokodili:)

:laugh: plakaću, hahahahha

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]KQbKz7ErgnI[/YOUTUBE]
Capture the flag :D

Moj drugar je ovo video uzivo, nije efektno kao sa lopticama, ali je daleko fascinantnije

jos jedan razlog zasto je tema bez komentara glupa. samo mojih 2 dinara.

a da ne bi neko otkacio warn slucajno, evo domacih hard basevca, makar ne obijaju trafike :d :

[youtube]dbJjUEU5YEk[/youtube]

Hard bas mu dodje parodija zapravo na djuskanje, i ja mislim da su vecina toga svesni. OSIM onih sto ga igraju, hahahah. :) apsolutno neskolovan ples, bez ikakve hijerarhije i smisla.

sa druge strane, evo su Pae i Sara, aktuelni najbolji igrachi Shuffle-a na svetu:

[youtube]QDsDOlfz-QU[/youtube]

Neko rece shuffle :D
Ja sam bas danas cuo za ovaj stil. Nisam znao da nesto slicno uopste postoji, mada nikako nisam iznenadjen.

Baš me ortak pre neki dan podsetio na ovaj klip, nisam ga gledao odavno. Ludi Japanci, genijalno :d

[YOUTUBE]Q16KpquGsIc[/YOUTUBE]

pesma je ruska Hard bass himna bukvalno, template pesma za sve klipove. zove se - ova skola je kobasica (pretpostavljam da je u pitanju neki ruski zargon)

[youtube]1KRr6VZTA54[/youtube]

a na konto dance style-ova, ovako stoje stvari: trenutno najaktuelniji pokreti u evropi i svetu su Shuffle i Jumpstyle (iz komentara o sarinim boobs :p ) kao po obicaju, fanatici ratuju koji je dance bolji, a oni koji ga igraju iz uzivanja prihvataju oba stila kao nesto kul. :)

JUMPSTYLE - tri lika koji su medju najboljima u svetu trenutno -

[youtube]_4bX5LyC6vw[/youtube]

inace, kada ljudi ovo znaju da igraju ume da bude izuzetno zanimljivo. Jumpstyle osnovni korak kad se pokapira, niste svesni kako mocno izgleda cela zurka ljudi koji su doshli da jump-uju ... :) ja video licno u Roterdamu, i odusevio se, diskoteka je bila pomalo underground i nesigurna, ali kad je krenulo djuskanje i jump, ja sam se zgranuo.

[YOUTUBE]ErogLTkGZAM[/YOUTUBE]

:party:

P.I.M.P. :d

No ovaj hardbass je tako *****na stvar. Ajde Rusi kada to rade ima smisla, ali ovi nasi... To kao da vidim rastu sa sajkacom.

[YOUTUBE]fEjr__nzv2Y[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Dobro mlate momci samo promasena muzicka pozadina, treba da ubace ovako nesto

:d

Nego podsetio me video na jedan slican samo je ovaj prijatniji za musko oko, urbane devojcice

:d:d

[YOUTUBE]hoof0CraszU&feature[/YOUTUBE]

najveci WTF na svetu :D

ovo je matoro i verovatno bilo ;D al ko ga shisha...
muzika, scene, radnja... sve je u stilu najveceg besmisla ikada xD

hahaha

Skenirao sam malo kroz Britain's i America got Talent, pa malo izabranih klipova koji mislim da nisu bili

[YOUTUBE]iwjd_mpaEvE[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]BA2bC1WkAQU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]gp_hJYp6Ego[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]5MF7gLzlek8[/YOUTUBE]

Igoritza got talent - al nisam teo da idem jer se ni ovaj put nisam odlucio koji od svojih talenata da prikazem, posto su svi fenomenalni, a ima ih vise. :)

elem, kad smo na temu igoritze, evo video iz Shenzhen-a:

[youtube]E96WxE2R2Lg[/youtube]

:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno