Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

<3

[video=facebook;1481796743287]http://www.facebook.com/video/video.php?v=1481796743287[/video]

[YOUTUBE]yu4zMvE6FH4[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]VGEA8eDzNAU&feature[/YOUTUBE]

Kori...

hahah, to je to... ne moze bolje od ovog (ovo je matoro, gledao sam ovo pre 2 godine,al za one koji su propustili)

pobeda xD

Kori Kori deriste jedno

^ realno... kralj. apsolutno mu puca k za kosmos i ljude u njemu, njemu je bitna zurka i naocare ;D (koju su BTW famous)

edit:
Gej Kiler...
;D

hm.... cudesna pouka...il je nema?

ovo sam jos davno na TV-u video,bolesno malo,al...

hm.... cudesna pouka...il je nema?

ovo sam jos davno na TV-u video,bolesno malo,al...

Secam se kad je posle prve gej parade (one na kojoj su i popovi uzivo potpaljivali vatru) novinar pitao nekog diesel klinca zasto to radi i sta bi uradio pederima kad bi ih uhvatio, a ovaj rece nesto kao "Ma nabio bih ga na q, da vidi kako je to mamu mu pedersku".
Ista pouka ...

[YOUTUBE]eqF1N3m-gl8&feature[/YOUTUBE]

Na videu se može videti čovek u Ford Shelbyju GT500 kako vozi mračnim putem. Unutar kabine je pomešan zvuk kompresora sa pričom putnika koji govore o tome kako bi bilo da udare u jelena, da bi zatim zaista udarili u istog. Ostatak klipa uključuje viku i bekstvo sa lica mesta nakon prisiljavanja automobila koji im je dolazio u susret na gotovo sletanje s puta.
„Njuškala“ s SVTPerformance.com su identifikovali vozača ko člana foruma pod imenom „Grant218“ (kasnije izmenjenog u „Grant TheftAuto“). Grant je objasnio da je pozajmio očev GT500 i da šteta nije tako velika kao što se čini. Međutim, u daljoj priči na temi se otkriva da je Grant ukrao automobil od čoveka kojeg poznaje, prešao njime 500 km, a zatim pokušao da se vrati i sakrije štetu.
Internet je mesto gde se otkriva istina, posebno forumi. Što bi rekli nema laži nema prevare.
Grant je uhapšen 10. Maja 2011.

Nisam izdrzao ni minut. :d :zgran:

[YOUTUBE]SReSWRrejV0&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]fv49_YZUt3k&feature=related[/YOUTUBE]

Kakav je ovo bio kralj 🙂

[YOUTUBE]mbMk5jjt-Gk[/YOUTUBE]
Domaci hit!
Direktno sa Banovog brda.
3++ kings!

[YOUTUBE]y-RJeqyh-vI[/YOUTUBE]

Ovaj je tek legenda. Posle ovog klipa odgledao sam ceo show. Toliko sam se smejao da nisam mogao da disem 😀

Poslednja izmena:
Lady Taraba 😀

[YOUTUBE]aqVUmnPLnBA[/YOUTUBE]

Nice 🙂
[YOUTUBE]EtgHceo2K7A[/YOUTUBE]

xD

;D
they took his....

Свака част на идеји 🙂

Klinja u drugom planu opusteno djuska 🙂
[YOUTUBE]nfK-U4ftaKM&feature=youtu.be[/YOUTUBE]

Status