zeko
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.10.2005
- Poena
- 660
hm.... cudesna pouka...il je nema?
ovo sam jos davno na TV-u video,bolesno malo,al...
Na videu se može videti čovek u Ford Shelbyju GT500 kako vozi mračnim putem. Unutar kabine je pomešan zvuk kompresora sa pričom putnika koji govore o tome kako bi bilo da udare u jelena, da bi zatim zaista udarili u istog. Ostatak klipa uključuje viku i bekstvo sa lica mesta nakon prisiljavanja automobila koji im je dolazio u susret na gotovo sletanje s puta.
„Njuškala“ s SVTPerformance.com su identifikovali vozača ko člana foruma pod imenom „Grant218“ (kasnije izmenjenog u „Grant TheftAuto“). Grant je objasnio da je pozajmio očev GT500 i da šteta nije tako velika kao što se čini. Međutim, u daljoj priči na temi se otkriva da je Grant ukrao automobil od čoveka kojeg poznaje, prešao njime 500 km, a zatim pokušao da se vrati i sakrije štetu.
Internet je mesto gde se otkriva istina, posebno forumi. Što bi rekli nema laži nema prevare.
Grant je uhapšen 10. Maja 2011.
Ovaj je tek legenda. Posle ovog klipa odgledao sam ceo show. Toliko sam se smejao da nisam mogao da disem 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari