Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
@MaxXx

Nema je na facebook-u :( . Malo mi je i trulo da otkrivam njeno prezime heh.

@mige

Sklonili su to odma, znas koliko klip tog tipa traje na youtube :)

@RazbojNick

Nije ona devojka tog tipa, barem koliko sam je poznavao ovako iz vidjenja dok sam bio u srednjoj. Da je bila teska sponzorusa, bila je.

Nije ona devojka tog tipa, barem koliko sam je poznavao ovako iz vidjenja dok sam bio u srednjoj. Da je bila teska sponzorusa, bila je.
Pa, znam da nije devojka tog tipa, lika na snimku, zato i pitam :D

Je l' ide u crkvu redovno? Možda je ipak još nevina?

Sta ste se isprimali :trust:

@RazbojNick

Jeste devojka od tog tipa ili lika, ali mislio sam nije bas takva devojka :d . Sad si me nasmejao lepo hehe, nevina :D . Pogledaj snimak i videces da vise nije haha :)

@OCZ

Hehe, uvek se nadje neko ko zna nekog . Tipa riba koja ce da nas predstavlja na evroviziji- znam je, peva u bendu sa ortakom sa kojim se druzim jos iz osnovne i jos jednim ortakom iz kraja :) . Slusao sam je kako peva uzivo, bio sam na njihovoj svirci i ima stvarno lep glas i zna da peva. Tako da sada znam dve "poznate licnosti" :d

Postena greska hehe, proklete kamere, ne mozes vise ni da ... kako treba ,)

Necemo vise o ovoj temi, ne prilici duhu bencha.

au ne verujem kakvi ste. bas me sinoc pitala drugarica - "sto stalno kazu ako devojka ima vise tipova - ku*va, ako tip kre*sne vise riba - frajer ?"

ja joj objasnim - jel znas ti KOLIKO je lako biti ku*va, a koliko teshko biti smeker ? eto ti ga razlog (misljenje koje furam jako dugo se zapravo poklapa sa onim komicarem, al kapiram da je to neko zakljucio daavno pre nas dvojice)

elem, ako devojka tela da se preturi preko tarabe, ODAKLE vama pravo da odma obelezite kao sponzorusu, fuuksu i slicno ? mislim, tuzno je, jer onda indirektno priznajete da vam je seks u krevetu privilegija, kamoli da sa osobom sa kojom je to normalno odradite na livadici, u bazenu, iza mesare, i na zurci. sto je skroz ok stvar.

Igoritza to the rescue, zastitnik neznijeg pola :) . Nazalost jeste takva situacija i malo sta moze da se promeni tu. Ja sam pomenuo da je sponzorusa zato sto znam da je sponzorusa jer je uvek sa bogatim likovima, cak je i bila sa ortakom burzujcinom iz odeljenja iz srednje jedno vreme, ali to je njen nacin zivota, ja je ne osudjujem. Ajde jos i topic da otvorimo da bespotrebno prenaduvamo stvar :) .

Poenta je da je svako mogao da napravi ovaku gresku, sutra mozete to da budete vi, mislim ko bi razmisljao da ce policajci da snimaju sigurnosnom kamerom koja je udaljena skroz daleko na autoputu a ima brutalni opticki zoom. Dosta je, mozemo o kameri da diskutujemo, to je prihvatljivo na forumu, ovo nije heh.

bas me sinoc pitala drugarica - "sto stalno kazu ako devojka ima vise tipova - ku*va, ako tip kre*sne vise riba - frajer ?"

Ma samo joj objasnis ono sa bravom...

Ako jednu bravu moze da otljucava vise kljuceva, to je nikakva brava zar ne? :D

e sad, ako jedan kljuc moze da otljucava vise brava, to je extra kljuc i svako bi voleo da ga ima :D

au ne verujem kakvi ste. bas me sinoc pitala drugarica - "sto stalno kazu ako devojka ima vise tipova - ku*va, ako tip kre*sne vise riba - frajer ?"
Trebalo je da joj kažeš sledeće: "Daj mi da te sada kre5nem ili ću svima da ispričam da si ku*va." Ako joj to ne objasni kako nastaju qrve i kako frajeri kresnu toliko riba...

trollface.png

Oh, igoritzin skill level j uzsno veliki, ja sam to naknadno pricom obradio tako da sam otvorio 24 opcije, i tri sakrivene :)

[YOUTUBE]BMZ2gqKxrpQ[/YOUTUBE]

[youtube]hVKgY1ilx0Y&feature[/youtube]

Deca vulkanizera nece smeti da spavaju :d

Trebao je Nicolas Cage da glumi pa su ga zamenili gumom ;)

hahahahahhahaha ili Keanu Revees :d

secate se ovoga is sp:

Mr. Garrison: And so you see, children, Genghis Khan was a 'Mongol,' not to be confused with a 'mongoloid' like the actor, Nicolas Cage.
:d

ja ovu gumu moram danas da odgledam :smoke:

supreme, dobar ti avatar ;)

Reklame su WIN! :D

[YOUTUBE]eK-tyaa-W5M[/YOUTUBE]

:d :smoke:

[YOUTUBE]apf9kMfwCn4&feature[/YOUTUBE]

,)

[YOUTUBE]I_JFlckSZHg&feature[/YOUTUBE]

hmmmm, niposto :)

Staro ali i dalje kida :eyebrows:
[YOUTUBE]abV-syPGV6Y[/YOUTUBE]

Ahaha !!! Ovaj je pobedio u svim konkurencijama :d
[YOUTUBE]bqLOaSjQG7A[/YOUTUBE]

I remix :eyebrows:
[YOUTUBE]oQG-gXeZvMY[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
^fake,ali dobra ideja ;D
2 greske si napravio :)
Fake nije .
Ideja je stara itekako mnogo ;)
Igraci dormunda nemaju ni jednu zvezdu , a stadion je 95% pun u proseku... Zasto bi oni ista fejkovali , za koga i kome ?

Na netu cim se pojavi nesto ko za ronadlinha 3x precku ... Fake fake fake...

Poslednja izmena:
Kada "lopta" "leti", prednja vrata su zatvorena -.-

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno