Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono je definitivno fake, ne moram ni da objasnjavam zasto...

Loptu je najlakse fejkovati pa zato danas imamo gomilu klipova gde se "pogadja" iz neverovatnih situacija i daljina, jedini problem je sto u vecini slucajeva zaborave na zakon gravitacije... :D

;*
Pa ti koji nemaju pojma o fudbalu i nisu sutnuli loptu u zivotu bi se sprdali i na pele-ov i maradonin racun..
LOL

LOLOL

LOLOLOLOLOLONDON!
? nesto sam napisao sto nije tacno ? osim da je fake , posto vidim sad da verovatno jeste ?

Poslednja izmena:
Vrata na autobusu su otvorena tj. izbacena, a vidi se i senka.

Inace, cini mi se da ovo nije bilo, mene je nasmejalo :D

[youtube]pVux9-aFiV0[/youtube]

? nesto sam napisao sto nije tacno ? osim da je fake , posto vidim sad da verovatno jeste ?
Prvi lol zato što si tvrio da nije fejk.
Drugi zato što konstantuješ da nije fejk samo zato što im je stadion 95% pun i da je to razlog da sigurno oni nikad ništa ne bi fejkovali.
A London je, jednostavno, zato što..... Ček, ti stvarno misliš da Ronaldinjove prečke nisu fejk? :)

Cek jel si ti igrao nekad fudbal u zivotu ?I da naravno da nije ronadlinho nista fejkovo.. Moze mu se da uradi sta god hoce zasto bi fejkovo.
Jel fake i maradonina ruka ? LOLOLOLOLOOLO , kad vec oces taj nivo

http://www.youtube.com/watch?v=1Bo6vpnHcuY&feature=related
i Ovo je fake ma sigurno je fake hahaahahaaha
OLOLOLOLO

To sto to niko drugi ne moze da uradi ne znaci da je fake ...

ROnaldinho je za BBC se zakleo da nije precke namestio... I sta cu ja da verujem novinarima koji iz ljubomore cim vide da je reklame misle da je fake ...
On to radi na svakom treningu samo je ponovio za reklamu...
LOOOOO NEW YORK

Mislim , nismo na pijaci ili /b/ da tako razgovaramo sa LOOL i LONDON ... nebitno dal si ti upravo ili ja ili ko vec.

Poslednja izmena:
Yeah, u pravu si totalno, jesam preterao, al', što se tiče Ronaldinja, nerealno je, da lik tako, pogodi prečku kad god poželi, well, potpuno je nemoguće toliko dobro kontrolisati loptu. Da je tako, onda bi svaki njegov šut morao završiti u okvir gola, jer naravno da je cilj svakog igrača da postigne pogodak. Onda bi svaki njegov slobodnjak završavao, eto makar u prečki, a nikako u živom zidu, ili preko gola.
Što se tiče BVB fore, odlična ideja, al' treba se umešati i pomalo fizike da bi se dobilo ovako nešto. Brzina busa, direktan pogodak u betonski zid, otpor vetra, jačina šuta... Izuzetno mala, skoro nemoguća intervencija.
My 2 cent, ne bih više da oftopikujemo (/me pruža mali prst: mir mir mir niko nije kriv :* :* :*)

Verovatno najbolja makljaza nozevima ikada!

[YOUTUBE]EkFenI2cz-w[/YOUTUBE]

Nemoguce je odigrati rukom a pred celim stadionom a da niko ne bude siguran dal je glava ili ruka... Pa je maradona uradio
Jedan od 5 milijarde to moze zato je i bio godinama ubedljivo najbolji igrac sveta i proglasen za igracem decenije.
On svaki trening to radi i po ko zna koliko puta, tako da mu da poveze 3 puta zaredom nije problem...

A veruj mi svako ima argument ko ti : ako ono moze precku od 10 cm da pogodi svaki put onda mora svaki sut da mu ide u tacno u raslje i svaki sut da bude gol...
Logika je pooptuno pogresna . pogledaj klip kad se nalazi iza gola i daje golove tako sto felisra loptu...
E sad mnogi ce reci : ako on moze da pogodi gol dok je iza njega, kako njegov svaki sut ne bude gol kad je ispred gola i lakse mu je nego kad je iza...
Poptuno su 2 razlicite sitaucije kad igras i kad se zezas. Ja mogu da uradim svaki trik sa lotpom, daj koji god pozelis sa youtuba uradicu(naravno dok je je realan- ), ali kad igram ozbiljnu utakmicu tesko mi je i da dodam kako treba....

Uzeli sa povezom preko ociju da pimpuju loptu : http://www.youtube.com/watch?v=qnOjqBWhHKg
Someone 1
Svajstajger 2
Cehlini 1
wolkot 2
benzema 5
xavi 8
Ronadlinho 44...

Znas koji su top rated komentari na youtube ?
1) im a ronaldinho fan but i know he could look through the blind fold because @ 1:01-1:02 how could he see that the ball went all the way up there
2)at first i thought ronaldinho was that good until he got to about 12 and thought nope he's clearly cheating

Poslednja izmena:
Cek jel si ti igrao nekad fudbal u zivotu ?I da naravno da nije ronadlinho nista fejkovo.. Moze mu se da uradi sta god hoce zasto bi fejkovo.
Jel fake i maradonina ruka ? LOLOLOLOLOOLO , kad vec oces taj nivo

http://www.youtube.com/watch?v=1Bo6vpnHcuY&feature=related
i Ovo je fake ma sigurno je fake hahaahahaaha
OLOLOLOLO

To sto to niko drugi ne moze da uradi ne znaci da je fake ...

ROnaldinho je za BBC se zakleo da nije precke namestio... I sta cu ja da verujem novinarima koji iz ljubomore cim vide da je reklame misle da je fake ...
On to radi na svakom treningu samo je ponovio za reklamu...
LOOOOO NEW YORK

Mislim , nismo na pijaci ili /b/ da tako razgovaramo sa LOOL i LONDON ... nebitno dal si ti upravo ili ja ili ko vec.

Falkao to radi rebonom i jos se vidi citav let lopte.

Ronaldinjo je 4 puta uzastopno u klipu pogodio prečku. To je možda i moguće ali tvrdim da je fejk zato što se lopta tri puta tako lepo odbila pravo na njegovu nogu.

Falkao to radi rebonom i jos se vidi citav let lopte.

Mislio san na crossbar.. Ovo su radili svi redom i anri u joga bonito na male golice i anonimusi u footsalu i licno sam vidjao ljude koji mogu da urade lagano.
Al pored toga sto su svi redom uradili kad uradi najbolji igrac sveta onda svi krenu : faik, senka, ne vidise putanja, nepravilna putanja...

Poslednja izmena:
Pa sve one reklame za Nike su CGI. Ko veruje da su stvarne, moze da poveruje i u ovo:

Pa mozda sve ONE , ali ove koje sam okacio sa ronadlinhom nisu CGI...
Ne razumem ovo sa TOm kruzom ? ako je ono montaza znaci da i ono sto najbolji igrac sveta radi i to je montaza ? hmm bravo za poredjenje..

Kao prvo precka nije zamisljena da bude reklama nego iz zezanja su snimili kao sto su snimili i ono na terneingu flamenga ... i okacili na net
Niti je zamisljeno da bude mega popularno niti je zamisljeno da se pusta u placenim terminima niti ista slicno
Kakv crni cgi za ronadlinha ...
ILi cemo ko novirani da budemo , SVe sto je reklama to je fake 100000%

No ne zelim nikoga da ubedjujem... Nek misli svako ko sta hoce ....
Sto se mene tice prinzajem i maradonina ruka i gol veka je CGI, i ronadlinhovi golovi za barsu i brazil sve su CGI i gol roberta karlosa na mini turniru vs francuske sa 40 metra fels i to je CGI ....
Eto priznao sam sve je CGI now back to topic.

Poslednja izmena:
Nemoguce je odigrati rukom a pred celim stadionom a da niko ne bude siguran dal je glava ili ruka... Pa je maradona uradio
Jedan od 5 milijarde to moze zato je i bio godinama ubedljivo najbolji igrac sveta i proglasen za igracem decenije.
On svaki trening to radi i po ko zna koliko puta, tako da mu da poveze 3 puta zaredom nije problem...

A veruj mi svako ima argument ko ti : ako ono moze precku od 10 cm da pogodi svaki put onda mora svaki sut da mu ide u tacno u raslje i svaki sut da bude gol...
Logika je pooptuno pogresna . pogledaj klip kad se nalazi iza gola i daje golove tako sto felisra loptu...
E sad mnogi ce reci : ako on moze da pogodi gol dok je iza njega, kako njegov svaki sut ne bude gol kad je ispred gola i lakse mu je nego kad je iza...
Poptuno su 2 razlicite sitaucije kad igras i kad se zezas. Ja mogu da uradim svaki trik sa lotpom, daj koji god pozelis sa youtuba uradicu(naravno dok je je realan- ), ali kad igram ozbiljnu utakmicu tesko mi je i da dodam kako treba....

Uzeli sa povezom preko ociju da pimpuju loptu : http://www.youtube.com/watch?v=qnOjqBWhHKg
Someone 1
Svajstajger 2
Cehlini 1
wolkot 2
benzema 5
xavi 8
Ronadlinho 44...

Znas koji su top rated komentari na youtube ?
1) im a ronaldinho fan but i know he could look through the blind fold because @ 1:01-1:02 how could he see that the ball went all the way up there
2)at first i thought ronaldinho was that good until he got to about 12 and thought nope he's clearly cheating

A ***, možemo ovako u nedogled :)
Maradonu, ne verujem da baš "niko na stadionu nije bio siguran", već samo sudija :)
Da, u pravu si, potpuno je različito kada se zezaš i kada igraš tekmu, baš zato sam i uzeo primer slobodnjaka.
Isti primer je R.Carlos

http://www.youtube.com/watch?v=ExUX7MBk5UM
pa evo ti to ti je odprilike ta preciznost a ima jos gomila primera sa DUPLO vece udaljenosti nego precka i preko zivog zida ..

i slazem se da mozemo u nedogled : nikoga ne zleim da ubedim u nesto u sta ne veruje, al nemoj ni mene nejko da ubedjuje kad imam dovoljno iskustva da sam procenim ;)

Poslednja izmena:
Posto sto ste takvi eksperti u prepoznavanju fejka, ja ne mogu da procenim stvarno, da li su zaebancije sa loptom Remmija Gaillarda fake? Mene je ubedio da su klipovi pravi..

Pravi su samo je svaku scenu snimao po ko zna koliko puta ;)

Ali izgleda kao da je svaki put iz prve :) Zamisli svoju frustraciju i govor tela kad bi nesto pokusavao 100 puta.. :)

Pa nemora istu stvar ... gadja loptom 20 stvari pa sta pogodi sto snimi :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno