Nemoguce je odigrati rukom a pred celim stadionom a da niko ne bude siguran dal je glava ili ruka... Pa je maradona uradio
Jedan od 5 milijarde to moze zato je i bio godinama ubedljivo najbolji igrac sveta i proglasen za igracem decenije.
On svaki trening to radi i po ko zna koliko puta, tako da mu da poveze 3 puta zaredom nije problem...
A veruj mi svako ima argument ko ti : ako ono moze precku od 10 cm da pogodi svaki put onda mora svaki sut da mu ide u tacno u raslje i svaki sut da bude gol...
Logika je pooptuno pogresna . pogledaj klip kad se nalazi iza gola i daje golove tako sto felisra loptu...
E sad mnogi ce reci : ako on moze da pogodi gol dok je iza njega, kako njegov svaki sut ne bude gol kad je ispred gola i lakse mu je nego kad je iza...
Poptuno su 2 razlicite sitaucije kad igras i kad se zezas. Ja mogu da uradim svaki trik sa lotpom, daj koji god pozelis sa youtuba uradicu(naravno dok je je realan- ), ali kad igram ozbiljnu utakmicu tesko mi je i da dodam kako treba....
Uzeli sa povezom preko ociju da pimpuju loptu :
http://www.youtube.com/watch?v=qnOjqBWhHKg
Someone 1
Svajstajger 2
Cehlini 1
wolkot 2
benzema 5
xavi 8
Ronadlinho 44...
Znas koji su top rated komentari na youtube ?
1) im a ronaldinho fan but i know he could look through the blind fold because @ 1:01-1:02 how could he see that the ball went all the way up there
2)at first i thought ronaldinho was that good until he got to about 12 and thought nope he's clearly cheating