Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo replika prva

I replika druga

:-devil-:

Evo Ivan Bogdanov posto zvezda u Italiji

Poslednja izmena:
Sad sam već dosadan ali Rooney

[YOUTUBE]X6oUz1v17Uo[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]g3sJB2tcoJY[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]q9YtBN1Hv4I[/YOUTUBE]

Verovatno bilo ali se dobrih stvari vredi podsetiti

Poslednja izmena:

Poslednja izmena:
Uuuu, kako dobra montaža. Čovek bi poželio da dođe u Srbiju :-devil-:

Zamerke bi bile muve na stolu Stare planine (2:58) i oni fensi likovi (zalogaj po bontonu) sa početka i kraja na nekom beogradskom krovu. Bolje bi lego neki brka sa šajkačom u dvorištu kako sedi i na panju sa sekirom tanko naseca pršut, a osmeh kao da sina ženi i na kraju nazdravi sa rakijom i kaže: "Živeli!" :D :D Ako budu dolazili kao oni sa reklame... - oni ništa neće da pojedu ;)

Stavivsi ovaj thumb, bukvalno su sebi pucali u nogu :d. Cekam 4 minuta sarmu i prikazu je pola sekunde -.-

I ja gledam thumbnail i ne verujem! :d Wtf, a video je sasvim solidan, za srpske uslove fantastican!

Mislim da to nije zvanican upload tako da sto se tice thumba nisu sami sebi pucali u nogu, ovo je originalni upload http://vimeo.com/31642347

Haha, kako misliš bljak? Pa to se u čitavom svetu tako i radi, to je tradicija bre :)

Thumb je odvratan. Asocira na g***o. Ovo bi trebao da promene što pre. Ako ne znaš na šta se odnosi klip, izgledaće odvratno.

Zar su pored ovako dobre montaže i odličnih predela, morali ovo da stave za thumb.

Thumb je super efektan jer ce svi misliti da je neka sprdnja i odgledati do kraja, a to je i poenta... a na kraju ce skontati da su kobaje ;)

Po meni je 2:25 realnost i trebalo bi da bude thumb

Koliko ja znam, dobije se 3 mogucnosti da se odabere thumbnail, pa kako ti se zalomi. Ne moze da se bira frame po volji (bar ja ne znam za to).

Veoma podseca na ovaj klip...

aaa :d :d

[YOUTUBE]80t9GnBRWEI&feature[/YOUTUBE]

^ hahaha ! Dobar dobar :)

vrhunska ispala :d :d

najjace su mentolske face koje pravi.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno