Šta je novo?

YouTube linkovi (2011)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[youtube]iCRojhCZ2ak[/youtube]

Jedno pitanje. Od cega zavisi dal ce klip moci da se pogleda u full screen-u ovde na forumu ? Neki mogu neki ne mogu ...

Malo kasnim sa odgovorima, metro navodno ide 400 i nešto km/h, što je realna brzina za savremene vozove.
U Francuskoj sam imao priliku da vidim uživo TGV kako šiba, kao u filmu Taksi, ekstra. Još samo da se provozam jednog dana. ;)

Dugo se nisam ovako smejao.

^ ;D kakav classy odlazak u wc

^ Hahahaha prdi ko motorna testera :D :d

Poslednja izmena:
^bilo

Edit: ako je i moj bio, ***...blokiran mi YT na poslu, pa me mrzi da proveravam prethodne linkove.

Poslednja izmena:
Ova strana nek se zove "klipovi koje smo voleli"

:D

^ sreca njegova da su stubici provizorni...

Paljevina dobija po nosu

kolika je lozana se vidi i na 2:18 (slika A. Pacina iz Scarface-a mu visi na zidu)

taj lik moze da igra bf3 koliko hoce ali ne bi prepoznao stealth experta ni da mu je devojka to, od 1:10 do 1:50 :d

[YOUTUBE]gPuk5DFbt4w[/YOUTUBE]

Pre 65 godina prakticno rucno izgradjeno 92km pruge na teskom terenu za 190 dana :Klanjanje

Sad za 10 puta vise vremena, uz svu mehanizaciju i elektroniku, ne moze da se dovede u red deonica od 89km izmedju Novog Sada i Beograda :mad:

2 sata i 48 minuta za 89km - pa je l' to normalno? :smash:

:d
[YOUTUBE]FCSBoOcGFFE&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Pa ovaj je mala maca za Endhirana :d :d [upravio nasao 720p] :smoke:

[YOUTUBE]7yBnl_krN_U&feature[/YOUTUBE]

^nadjite i odgledajte ceo film (bez preskakanja scena) ... I dare ya` ! :D

mnogo je bolja i lepsa fontan ispred Beladja :)

^nadjite i odgledajte ceo film (bez preskakanja scena) ... I dare ya` ! :D

Odavno ga imam i cesto sam listao scene al nikako da ga odgledam... no doduse, film jeste njihovo klasicno lozenje ali nikada, bas nikada se nece pojaviti cuneyt arkin i turkish trash cinema 80`s kvalitet koji je za mene apsolutno neprikosnoven.

Sorry.... :D

[YOUTUBE]i6U7tO_rckU[/YOUTUBE]

Hahahah ! Pishanje ! :D

Trebao je da skerene levo kod Albukertija :p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno