Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
My little piece of privacy

[YOUTUBE]rKhbUjVyKIc[/YOUTUBE]

Vidi se da nisi trenirao nikakvu borilacku vestinu.
Kao neko ko aktivno trenira Muay Thai mogu da ti kazem da to sto neko dize sumanute tezine iz bencha nema nikakve veze sa tim koliko ima jak udarac.Najbitnija ti je brzina i eksplozivnost,a to se ne postize velikim tezinama ;)
Nakon nekog vremena treniranja(pod uslovom da se trudis i pratis sta ti trener objasnjava)shvatis da masa u opste nije bitna prilikom tuce,vec brzina i vestina.Lakat ne pita koliko si tezak ;)
Kod nas na treninzima imas klinaca (~'90 godiste) koji imaju jedva ili oko 70 kg,znaci suvi likovi,na prvi pogled deluju smesno i cini ti se da udaraju ko devojcice,ali veruj mi ,kad bi te tako neko udario iz sve snage ne bi ti bilo ni malo prijatno,sta vise garant bi te mozda i onesvestio.
Ono sto cu sad reci nije hvaljenje,vec cinjenica,sticajem okolnosti u jednom nasem jako poznatom klubu bio sam primoran da se pobijem sa jednim likom iz obezbedjenja,lik je ogroman i deluje da kada bi te jednom udario da bi te sahranio,lik je ocigledno klasicna teretana lozana,dize stotine iz bencha ali od udarca nista,nije me ni pomerio.
Zapitaj se malo zasto niko od muay thai boraca/takmicara nema vise od 70-75 kg,zato sto mu je potrebna brzina,koliko god delovalo cudno ali neko takav sigurno pravi vecu silu prilikom udarca(svima poznato F = m*a) od nekog konana iz teretane.Ovaj lik je suv,ali verujem da bi pola MMA boraca oljustio

Probaj da ne razmislis da je ovo film i da je namesteno,vec samo prati njegovu brzinu.

LOL..mene nasmeja i ne mogu da ne prokomentarisem ^ D

prvo, zasto niko od muay thai boraca nema vise od 70-75kg? pa azijati su visoki ~160cm D
a lik koji trenira samo dizanje tereta i povremeno udara vrecu, pritom izgleda kao konan(100+kg), doruckuje likove of 75kg osim u slucaju da ovi sitniji nemaju neko oruzije(pozeljno vatreno D )

i cool prica da te je zveknuo lik koji izbacuje ozbiljne tezine a nije te pomerio udarcem...i ne bi te pometio sa mesta, ti bi ostao tu gde si bio, i ne mozda, vec sigurno bez svesti pod uslovom da je udarac zavrsio u lobanji...

'vako:
http://www.youtube.com/watch?v=C7C0EzCe_sM

slappinbeauty style D

DDDD
inace, ong bak je zabavan film, kao i roki...pure science fiction :d

LOL..mene nasmeja i ne mogu da ne prokomentarisem ^ D

prvo, zasto niko od muay thai boraca nema vise od 70-75kg? pa azijati su visoki ~160cm D
a lik koji trenira samo dizanje tereta i povremeno udara vrecu, pritom izgleda kao konan(100+kg), doruckuje likove of 75kg osim u slucaju da ovi sitniji nemaju neko oruzije(pozeljno vatreno D )

i cool prica da te je zveknuo lik koji izbacuje ozbiljne tezine a nije te pomerio udarcem...i ne bi te pometio sa mesta, ti bi ostao tu gde si bio, i ne mozda, vec sigurno bez svesti pod uslovom da je udarac zavrsio u lobanji...

'vako:
http://www.youtube.com/watch?v=C7C0EzCe_sM

slappinbeauty style D

DDDD
inace, ong bak je zabavan film, kao i roki...pure science fiction :d

http://www.youtube.com/watch?v=hoof0CraszU&feature=related

:d

Legendarno al staro 100 godina :)

Kad smo kod rmx-a
Johnny Cash, the original gangsta :)
[YOUTUBE]Jj-_8MCP7no[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]t8wGdEn8O_I[/YOUTUBE]

Sto inako je namesteno nikad gore...

Ziveo sam dugo u soliteru u 2 puta sam prisustvovao skokovima sa 12og sprata. Nakon tog skoka ne ostane nista razumljivo na parkingu da bi bilo gadno.

Ziveo sam dugo u soliteru u 2 puta sam prisustvovao skokovima sa 12og sprata. Nakon tog skoka ne ostane nista razumljivo na parkingu da bi bilo gadno.

Dobar ti bio komsiluk kolega...
Ustanes,pijes jutarnju kafu na terasi i gledas kako se ljudi bacaju...super...

Poslednja izmena:
Nije problem odraditi takvu stvar, problem je što je to daleko od grnice tj. početka svemira koja je na 100 km. Za meteo balone je plafon nekih 30-40 km i posle toga pucaju!

Ovo je prva civilna letelica letelica koja je prešla magičnu granicu!
[YOUTUBE]K-td_fBjS7A[/YOUTUBE]

A ovo je još zanimljivije http://sugarshot.org/ .

Poslednja izmena:
[youtube]NqHqp74ppkU[/youtube]

[youtube]UMyjxuuuPIQ[/youtube]

[youtube]D3bDt_04xTM[/youtube]

[youtube]YLwPNLJ2gp0[/youtube]

[YOUTUBE]UK_5n4QCWpw[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]EyAnxA0nOAU[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]CAzX5T5Zll4[/YOUTUBE]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno