Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
AAahaahaha, kakav kralj se setio ovoga? Ima i u related par odličnih :D

jao uzas. u pocetku sam se zgrozio jer stvarno volim pesmu, ali posle sam se valjao od smeha.

Kacim samo zbog jednog komentara..."here you can see what happens in korea when starcraft servers are down" :D

[YOUTUBE]QvmGbkYDWz4[/YOUTUBE]

Kad god idem u neki klabing ja pustim ovo :)

[YOUTUBE]8hfQ5uIKrlw[/YOUTUBE]

heh, ovo i nije official video, ovako ide pricha:

mobi je izdao dve verzije - UK i US - prichamo o UK. u toj verziji, igra nenormalni lik, koji na kraju spota zapali auto sa plamenobacacem.

e - ovaj spot - to je rereleased verzija gde je pokazan footage sa audicije - gde je Moby mrtav ladan zapravo doveo ljude iz lokalnog gradica, trazeci od njih da igraju kao nenormalni ludaci. naravno - adds za snimanje je napravljen amaterski, kako sluchajno ne bi doshao profesionalni denser :d

hit, mobi je legenda.

[YOUTUBE]p9oI7Fd3Uec[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]3l72gxO2l2E[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]lrx7BZkmmcI[/YOUTUBE]

Covek na vlasti aka lopov :banana:

[YOUTUBE]nKggEwPNso8[/YOUTUBE]

Zbog ovoga bi uzeo iPad.. pogledajte i ostalih 9.

[YOUTUBE]__rPHTWxS4g[/YOUTUBE]

Let's make MONEY - The Economic Hit Man
wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Let's_Make_Money
[YOUTUBE]jPi3hFwfxM4[/YOUTUBE]

Super dokumentarac, gledao sam ga juce na GemTV-u, ovo gore je jedan isecak koji se mene ostavio utisak. Ko ima vremena nek pogleda ovaj doc. obavezno :)

How "Free" works on the Web -clanak sa yt videom unutra
You've heard that there's no such thing as a free lunch, but on the Web, a lot actually is free. How can this be, and how is this sustainable?
http://my.opera.com/portalnews/blog/2010/09/23/how-free-works-on-the-web

Augmented (hyper)Reality -direktan link videa unutar clanka
The latter half of the 20th century saw the built environment merged with media space, and architecture taking on new roles related to branding, image and consumerism. Augmented reality may recontextualise the functions of consumerism and architecture, and change in the way in which we operate within it.
A film produced for my final year Masters in Architecture, part of a larger project about the social and architectural consequences of new media and augmented reality.

http://www.youtube.com/watch?v=fSfKlCmYcLc

Poslednja izmena:
Glupost je neuništiva!
[YOUTUBE]72S6u_bHawI[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Ako vec ne rasturas u crtanju-slikanju ipad ti nece pomoci :D

Jesam ranije, onda sam izvisio za par bodova za dizajnersku srednju pa sam nazalost batalio :)
Ako je neko vise upucen u ovu aplikaciju, jel ovo sljaka tako sto ako blago povuces bice blaza nijansa, a kad jace prevuces onda je tamnije? Ako je tako onda je to cista perverzija :)

Borise moj savet ti je da lepo uzmes ugljen i gumicu mozes 20 puta bolje da nacrtas nego na ovo Ipad-u i a i mnogo je jeftinije

Jesam ranije, onda sam izvisio za par bodova za dizajnersku srednju pa sam nazalost batalio :)
Ako je neko vise upucen u ovu aplikaciju, jel ovo sljaka tako sto ako blago povuces bice blaza nijansa, a kad jace prevuces onda je tamnije? Ako je tako onda je to cista perverzija :)

Bilo bi previse da touch oseti intezitet pritiska. Sad sam proverio na iphone-u, nikakva razlika kad pritisnes jace ili slabije. iPad sam prodao, ali koliko se secam, mislim da je isti slucaj.

cemu li sluze graficke table koje su unazad vec 10 godina ispod 100 DM/EUR

@ switch

Ali nije nemoguce, mozda za neku sledecu generaciju touch ekrana... to bi bio savrsen princip za neke stvari, kao sto je ovo crtanje..

Ja bih to voleo da vidim na telefonu. Stisnes malo jace i eto velikog slova, ne treba ti shift. To moze imati milion primena.

Kad smo već kod Čkalje :d

[YOUTUBE]aML18BfpkTU[/YOUTUBE]

Nisam 100% siguran, ali mislim da je ova anakonda smazala ovog snimatelja. Ima jos jedan snimak, gde je ista ova zmija rasporena da bi spasli ovog coveka.

Ma naravno. Sva sreća, pa su je dovoljno brzo rasporili, kiselina nije stigla do kamere i zato mi imamo ovaj snimak. To je zapravo pokazatelj koliko je tehnologija uznapredovala.

Klipovi poput ovog sa zmijom su vrh gluposti.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno