Šta je novo?

YouTube linkovi (2010)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
video bi tebe da se nađeš 1 na 1 protiv ovakve svinje u jednoj prostoriji, reicmo klub neki gde nemaš gde da bežiš, nebi ostalo od tebe ni k od tvog nicka bez obzira koji borac da si
ed_hunter, čovek je iznimno slab, nepokretan i pasivan. Daiju Takase-u je to tada bila prva borba i bio je težak 73kg. Emanuel je težak 272kg.

Nijednog trenutka nismo videli ništa ozbiljnije od Yarborough-a osim par dečijih grljenja i ostalih valjanja. Jasno se vidi da je čovek bezobrazno slab i potpuno nespreman. Uostalom, takav mu je i skor u MMA (1 pobeda i 2 poraza). I na sve to, njega su na kraju uzmrdali (i sudija je prekinuo), dečiji udarci Takase-a. Ono je izgledalo stvarno patetično.

Verujem da nikada nisi trenirao borilačke veštine, ili gledao ozbiljno jake borce, ali nemoj da preteruješ. ,)

Najbolja borba : Debeli VS Mrsavi :)

[YOUTUBE]G45qBjpMlSU[/YOUTUBE]

Poslednja izmena od urednika:
Prethodni video je sklonjen:

[YOUTUBE]o7fL1CJui1M[/YOUTUBE]

ed_hunter, čovek je iznimno slab, nepokretan i pasivan. Daiju Takase-u je to tada bila prva borba i bio je težak 73kg. Emanuel je težak 272kg.

Nijednog trenutka nismo videli ništa ozbiljnije od Yarborough-a osim par dečijih grljenja i ostalih valjanja. Jasno se vidi da je čovek bezobrazno slab i potpuno nespreman. Uostalom, takav mu je i skor u MMA (1 pobeda i 2 poraza). I na sve to, njega su na kraju uzmrdali (i sudija je prekinuo), dečiji udarci Takase-a. Ono je izgledalo stvarno patetično.

Verujem da nikada nisi trenirao borilačke veštine, ili gledao ozbiljno jake borce, ali nemoj da preteruješ. ,)

kod mene u bivšoj teretani jedan ovakav lik čim uđe za zagrevanje baca 120 kila iz benča 15 puta. ja mu ne bi stao na put realno. mislim da ni ti ne bi smeo da se pobiješ sa nekim ovakvim likom, osim ako nemaš više od 150 kila. realno lako je gledati borbe na tvu i komentarisati, drugo je uhvatiti se u koštac sa nekim ko ima više od 150 kila. u ringu imaš prostor da pobegneš od njega, zamisli da te dohvati u nekoj frci gde nemaš gde da pobegneš. pa napravio bi kašu od tebe. mene bi sigurno samleo, nebi mogo da mrdnem protiv ovakve svinje. ti ako si u stanju da pobediš ovakvu mrcinu 1 na 1 svaka ti čast baki.

Poslednja izmena:
****ga ed .... vidi se da si fino dete .... pa za takve likove koji te sateraju u cosak sledi prst u oko .... pa da vidimo koliko je velik i jak ;)

slusajte domace :eyebrows:

[YOUTUBE]pyIjK_6zztc[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]1on09SfeMXU[/YOUTUBE]

Kad je vec slusajmo domace u pitanju,evo nesto i od mene :)
[YOUTUBE]BcKOYZywMBs[/YOUTUBE]

kod mene u bivšoj teretani jedan ovakav lik čim uđe za zagrevanje baca 120 kila iz benča 15 puta. ja mu ne bi stao na put realno. mislim da ni ti ne bi smeo da se pobiješ sa nekim ovakvim likom, osim ako nemaš više od 150 kila. realno lako je gledati borbe na tvu i komentarisati, drugo je uhvatiti se u koštac sa nekim ko ima više od 150 kila. u ringu imaš prostor da pobegneš od njega, zamisli da te dohvati u nekoj frci gde nemaš gde da pobegneš. pa napravio bi kašu od tebe. mene bi sigurno samleo, nebi mogo da mrdnem protiv ovakve svinje. ti ako si u stanju da pobediš ovakvu mrcinu 1 na 1 svaka ti čast baki.
Vidi se da nisi trenirao nikakvu borilacku vestinu.
Kao neko ko aktivno trenira Muay Thai mogu da ti kazem da to sto neko dize sumanute tezine iz bencha nema nikakve veze sa tim koliko ima jak udarac.Najbitnija ti je brzina i eksplozivnost,a to se ne postize velikim tezinama ;)
Nakon nekog vremena treniranja(pod uslovom da se trudis i pratis sta ti trener objasnjava)shvatis da masa u opste nije bitna prilikom tuce,vec brzina i vestina.Lakat ne pita koliko si tezak ;)
Kod nas na treninzima imas klinaca (~'90 godiste) koji imaju jedva ili oko 70 kg,znaci suvi likovi,na prvi pogled deluju smesno i cini ti se da udaraju ko devojcice,ali veruj mi ,kad bi te tako neko udario iz sve snage ne bi ti bilo ni malo prijatno,sta vise garant bi te mozda i onesvestio.
Ono sto cu sad reci nije hvaljenje,vec cinjenica,sticajem okolnosti u jednom nasem jako poznatom klubu bio sam primoran da se pobijem sa jednim likom iz obezbedjenja,lik je ogroman i deluje da kada bi te jednom udario da bi te sahranio,lik je ocigledno klasicna teretana lozana,dize stotine iz bencha ali od udarca nista,nije me ni pomerio.
Zapitaj se malo zasto niko od muay thai boraca/takmicara nema vise od 70-75 kg,zato sto mu je potrebna brzina,koliko god delovalo cudno ali neko takav sigurno pravi vecu silu prilikom udarca(svima poznato F = m*a) od nekog konana iz teretane.Ovaj lik je suv,ali verujem da bi pola MMA boraca oljustio

Probaj da ne razmislis da je ovo film i da je namesteno,vec samo prati njegovu brzinu.
[YOUTUBE]4y2AmUmWOh0[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
misticu :D hehehe gde nadjose ovog afro ninju :p, inace ovaj mali rastura...

Taj mali je cuveni Tony Jaa,ako volis ovaj tip filmova preporucujem ti da pogledas Ong Bak: Muay Thay warrior 1 i 2,Tom Yum Goong(The Protector) ;)

Kad smo već kod borilačkih filmova i sumo rvača evo malo "klasike":

[YOUTUBE]p0dGry6xd7U[/YOUTUBE]

:D

sva tri ong bak su odlicna.
kada sam poceo da gledam prvi pomislio sam da je to neko niskobudzetno ***** sa jos jednim jean claude wannabe, ali pored relativno naivne price uzivao sam gledajuci sta taj covek radi.

edit:

e ovo sam morao da postavim jer mi nista nije jasno
kada odem na ovu stranu i pustim core unlocker video, pa zatim kliknem na video da bi se isti otvorio direktno na YT strani video se naravno pauzira. ali kada ga ponovo pustim cuje se muzika koja nema veze sa zvukom videa. YT strana nema veze. mogu odmah da je iskljucim i nema razlike.
potrebno je da video ide bar 2 sek pa se tek onda klikne na njega.
desava se i u operi i u IE
ajde mi molim vas recite da li je to neka nova tubina fora za koju ja nisam znao ili mozda gubim i ovo malo razuma sto imam.

inace pesma je Hey There Delilah

Poslednja izmena:
[YOUTUBE]4XR3tbFqo3I[/YOUTUBE]

Krivo mi samo sto matador nece imati ozbiljne posledice... nadao sam se nekom teskom ostecenju lobanje. I nije mi jasno zasto su p1cke ubile bika na kraju kada je pobedio ,sto ne ubise matadora .

+1
+1 za bika

----------------------
Ja se nešto ne sećam, ali je l' bilo ono pravilo da ako bik dobije onda ostaje u životu i do kraja istog juri mlade junice po pašnjacima (i kao miriše cveće ili tako nešto)... Ili to beše samo u Diznijevim crtaćima.

Poslednja izmena:
cenim da svako mojih godina (26) poznaje doticnu, jer se uvek montirala gde joj jeste, a i nije mesto, evo je sad, zavrsila u bosni kao "voditeljka"

[youtube]rdauE1wpZAU[/youtube]

inace, devoka prica "tri jezika" i ima zavrsen pravni faklutet, sto vise zapravo govori o fakultetu, nego njoj, i cinjenici da je bg gori i od kragujevca, tamo si davao pare, ovde se izgleda daje snosaj za 10ke

Blago tebi ako je znas :D
Smesna je na tv-u stvarno, ali izgleda... :-devil-:
Elem, evo kako se vozi R1 po Moskvi :)

[YOUTUBE]XihQeZpwqpE[/YOUTUBE]

Da li je stvarno ili namesteno?
Ne bi me cudilo da je stvarno.
[YOUTUBE]z7lwywJbqZA[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]qg-heCy0CbQ[/YOUTUBE]

Devojka je zaboravila da joj je momak otišao na put u Evropu na dve nedelje... Transkripti mejlova koje mu je slala :type: Vrh :-devil-: I naročito način na koji pokušava da se izvuče kad skonta kolika je glupača :crash:

Da li je stvarno ili namesteno?
Ne bi me cudilo da je stvarno.
[YOUTUBE]z7lwywJbqZA[/YOUTUBE]

To nije slucaj samo sa IDEA marketima, to se radi u svim marketima. A jos gora stvar je da se roba koja se vraca dobavljacima sa isteklim rokom predeklarise pa ponovo salje kupcima ili se preradjuje :wall:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno