kod mene u bivšoj teretani jedan ovakav lik čim uđe za zagrevanje baca 120 kila iz benča 15 puta. ja mu ne bi stao na put realno. mislim da ni ti ne bi smeo da se pobiješ sa nekim ovakvim likom, osim ako nemaš više od 150 kila. realno lako je gledati borbe na tvu i komentarisati, drugo je uhvatiti se u koštac sa nekim ko ima više od 150 kila. u ringu imaš prostor da pobegneš od njega, zamisli da te dohvati u nekoj frci gde nemaš gde da pobegneš. pa napravio bi kašu od tebe. mene bi sigurno samleo, nebi mogo da mrdnem protiv ovakve svinje. ti ako si u stanju da pobediš ovakvu mrcinu 1 na 1 svaka ti čast baki.
Vidi se da nisi trenirao nikakvu borilacku vestinu.
Kao neko ko aktivno trenira Muay Thai mogu da ti kazem da to sto neko dize sumanute tezine iz bencha nema nikakve veze sa tim koliko ima jak udarac.Najbitnija ti je brzina i eksplozivnost,a to se ne postize velikim tezinama

Nakon nekog vremena treniranja(pod uslovom da se trudis i pratis sta ti trener objasnjava)shvatis da masa u opste nije bitna prilikom tuce,vec brzina i vestina.Lakat ne pita koliko si tezak

Kod nas na treninzima imas klinaca (~'90 godiste) koji imaju jedva ili oko 70 kg,znaci suvi likovi,na prvi pogled deluju smesno i cini ti se da udaraju ko devojcice,ali veruj mi ,kad bi te tako neko udario iz sve snage ne bi ti bilo ni malo prijatno,sta vise garant bi te mozda i onesvestio.
Ono sto cu sad reci nije hvaljenje,vec cinjenica,sticajem okolnosti u jednom nasem jako poznatom klubu bio sam primoran da se pobijem sa jednim likom iz obezbedjenja,lik je ogroman i deluje da kada bi te jednom udario da bi te sahranio,lik je ocigledno klasicna teretana lozana,dize stotine iz bencha ali od udarca nista,nije me ni pomerio.
Zapitaj se malo zasto niko od muay thai boraca/takmicara nema vise od 70-75 kg,zato sto mu je potrebna brzina,koliko god delovalo cudno ali neko takav sigurno pravi vecu silu prilikom udarca(svima poznato F = m*a) od nekog konana iz teretane.Ovaj lik je suv,ali verujem da bi pola MMA boraca oljustio
Probaj da ne razmislis da je ovo film i da je namesteno,vec samo prati njegovu brzinu.
[YOUTUBE]4y2AmUmWOh0[/YOUTUBE]