Šta je novo?

YouTube i ostali video linkovi 2024.

Odmah sam se prepoznao.

Bogme Steve nema dlake na jeziku, nadam se da je iskreno novinarstvo a ne click bait.

Velike pare gubi, nekih 23 000 na 6 meseci. Mora da je ozbiljan.

To je deo njihovog brenda koji serviraju svojoj publici. Moral bez premca. Drugacije i ne bi bilo fer jer su pljuvali po linusu. Ne kazem nista lose za njih, jednostavno sada ide u tom smeru.
A 23k je smesno za kompaniju.

23K nije ništa "smešno" pogotovu što se duplira svakih 6 meseci i to godinama. Nije ni za NZXT koji plaćaju ko zna kolike pare za reklame a pogotovu ne za Yutubera koj radi i živi od toga. Tih yutubera ima na tone ali malo ko ima dovoljno integriteta da gubi novac zbog toga. Linus je odavno prešao ispod granice ozbiljnostii uhvaćen u neozbiljnosti pa čak i neznanju.

Ridli Skot je rekao da legendarna početna scena Gladijatora nije bila uopšte planirana u scenariju i da to nije čak ni ruka Rasela Kroua..

"Snimio sam tu ruku, to je bio poslednji snimak glavne fotografije. Rasel još nije bio došao u Italiju, to je bio njegov dvojnik..Momak je stajao tamo u ovoj njivi i pušio cigaru. Ja sam lagano hodao okolo, kada je uradio taj gest rukama...samo sam mu rekao, Ne miči se, dolazim.. otišao sam po Steadiecam i snimio tu scenu ponovo."

Pogledajte prilog 1000006027.mp4

Bio je to jedan od naših najboljih filmova bez partizana.

Slatko ali tesko pored maratonaca i balkanskog spijuna. Scena kada Danilo Stojkovic ispituje Boru Todorovica je cas glume za sve glumce ikad sa nasih prostora.
A i Mira Banjac je na visini zadatka.

Nazad
Vrh Dno