Evo prekopiraću ti šta je meni pismeno odgovoreno od strane Yetela na zvaničan prigovor koji sam podneo, sobzirom da sam imao problem sa korišćenjem uređaja, pa su sada korigovali neka podešavanja, imaš o tome u prethodnim postovima.
"Maksimalan broj uređaja na koje možete biti prijavljeni i broj istovremenih reprodukcija zavisi od broja iznajmljenih Yettel TV boks uređaja. Dodali bismo i da postoje ograničenja u vezi sa vrstom uređaja sa kojih se obavlja istovremeno gledanje.
Beležimo da ste u sklopu ugovora za fiksne usluge iznajmili 2 TV boks uređaja. Maksimalan broj registrovanih uređaja na koje možete biti prijavljeni u ovom slučaju je 6, dok je maksimalan broj istovremenih gledanja 3. Praćenje TV sadržaja na 3 uređaja istovremeno u sklopu trenutne pretplate je moguće putem 2 TV boksa i putem 1 Yettel TV aplikacije/web platforme/ mobilne TV aplikacije.
Izvršili smo potrebne provere i obavili neophodna podešavanja te sada uslugu digitalne televizije pored istovremenog praćenja na dva Yettel TV Boksa možete gledati i putem Smart TV aplikacije na Smart televizoru."
Ovo kod mene u praksi znači da od instaliranih 3 box uređaja(dva njihova i jedan moj box) i jedan Smart TV u isto vreme mogu da koristim tri aplikacije, stim da tri boxa ne mogu da rade istovremeno, dakle bilo koja dva boxa i TV mogu da se gledaju istovremeno. Meni ovo završava posao pa nemam vremena da se dalje natežem sa njima, ali sam ubeđen da kada sam zaključio ugovor da je na sajtu pisalo tri uređaja, bez specifičnog navođenja koje vreste uređaja pogotovo što su i TV i box na androidu i instalira se potpuno ista aplikacija.