Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Što jednostavno kad može komplikovano tako naši provajderi rade. Umesto da već kad su kupili SBB i sa njime dobili i aplikaciju moj SBB i yettel korisnike prebace na nju,gde korisnik jasno vidi sve i upravlja sa svim. Oni izvode vratolomije koje su opisao i komplikuju i troše dragoceno vreme i sebi i korisniku.

Citam ove prethodne postove i i dalje mi nije jasno pa ako moze neko ko zna stvarno da napise koliko ukupno uredjaja moze istovremeno da se doda na nalog a na koliko moze da se gleda istovremeno, ne racunajuci stb, i da li to zavisi od paketa, mene zanima ovaj Net TV Basic? I da li postoji cast opcija na toj aplikaciji kao na eon? Hvala.

Evo prekopiraću ti šta je meni pismeno odgovoreno od strane Yetela na zvaničan prigovor koji sam podneo, sobzirom da sam imao problem sa korišćenjem uređaja, pa su sada korigovali neka podešavanja, imaš o tome u prethodnim postovima.
"Maksimalan broj uređaja na koje možete biti prijavljeni i broj istovremenih reprodukcija zavisi od broja iznajmljenih Yettel TV boks uređaja. Dodali bismo i da postoje ograničenja u vezi sa vrstom uređaja sa kojih se obavlja istovremeno gledanje.
Beležimo da ste u sklopu ugovora za fiksne usluge iznajmili 2 TV boks uređaja. Maksimalan broj registrovanih uređaja na koje možete biti prijavljeni u ovom slučaju je 6, dok je maksimalan broj istovremenih gledanja 3. Praćenje TV sadržaja na 3 uređaja istovremeno u sklopu trenutne pretplate je moguće putem 2 TV boksa i putem 1 Yettel TV aplikacije/web platforme/ mobilne TV aplikacije.
Izvršili smo potrebne provere i obavili neophodna podešavanja te sada uslugu digitalne televizije pored istovremenog praćenja na dva Yettel TV Boksa možete gledati i putem Smart TV aplikacije na Smart televizoru."

Ovo kod mene u praksi znači da od instaliranih 3 box uređaja(dva njihova i jedan moj box) i jedan Smart TV u isto vreme mogu da koristim tri aplikacije, stim da tri boxa ne mogu da rade istovremeno, dakle bilo koja dva boxa i TV mogu da se gledaju istovremeno. Meni ovo završava posao pa nemam vremena da se dalje natežem sa njima, ali sam ubeđen da kada sam zaključio ugovor da je na sajtu pisalo tri uređaja, bez specifičnog navođenja koje vreste uređaja pogotovo što su i TV i box na androidu i instalira se potpuno ista aplikacija.

Hvala, mada mi to i dalje ne znaci puno 🙂 . Vise me zanima da li moze da se gleda istovremeno na jednom stb, browseru na PCu i na mobilnoj aplikaciji (telefonu), i to na ovom osnovnom Basic paketu. Takodje i za cast preko mobilne aplikacije ako neko zna da li postoji. Sve sam ovo pitao u poslovnici ali apsolutno nisu znali da mi odgovore tacno.

Bilo koja, maksimalno 3 uređaja (strima) mogu da gledaju istovremeno.

Uzmeš samo net i iptv listu na 3 boxa+, pa kad se dogovore neka ti se jave...

Hvala, mada mi to i dalje ne znaci puno 🙂 . Vise me zanima da li moze da se gleda istovremeno na jednom stb, browseru na PCu i na mobilnoj aplikaciji (telefonu), i to na ovom osnovnom Basic paketu. Takodje i za cast preko mobilne aplikacije ako neko zna da li postoji. Sve sam ovo pitao u poslovnici ali apsolutno nisu znali da mi odgovore tacno.
Ne pošto su browseru na PCu i mobilna aplikacija u istoj kategoriji. Ti na Net TV Basic paketu možeš da gledaš 3 istovremena strima ali kombinacija uređaja su 1 njihov stb box, 3 instalacije na PC browser mobilne ili tablet aplikacije ali od ta tri uređaja samo 1 istovremeno starim može da se koristi, i na kraju imaš pravo na jednu instituciju i 1 gledanje na Smart TV uređaju. A to su 1 tvoj sertifikovani Smart TV ili box tipa mi box bilo koje generacije ili neki drugi box koji ima Widevine L1 sertifikat na njima će instalirati tu Smart TV aplikaciju koja zauzima taj slot za Smart TV. A ako ti TV ili box ima Widevine L3 sertifikat onda je to u suštini uređaja sa prerađenim android OS za mobilne telefone i onda instalira aplikacije za mobilne gde bi ti zauzelo slot namenjen za mobilni telefon ili PC, tablet,sa kojom ne bi mogao da upravljaš daljinskim već samo mišem i svi kanali bi bili u SD kvalitet slike, što bi se računalo u te 3 instalacije gde imaš pravo na 1 istovremeni strim. Znači za 3 istovremena strima ne može ta tvoja kombinacija možeš obe kombinacije da prijaviš i zauzmeš te slotove namenjene za browser na PCu i na mobilnoj aplikaciji (telefonu) ali ćeš moći samo na jednom uređaju da gledaš. Za 3 istovremena strima kombinacija je njihov box 1 tvoj sertifikovani Smart TV ili box, i na kraju jedan mobilni ili PC.

Ako nekome znaci:
Imao sam stari paket duo, pre spajanja sa sbbom. Dva boxa sam dobio gratis, treci placao 350 din. Pored ovoga sam imao i mi stick i na telefonu. Mogu samo 3 uredjaja odjednom, ako se upali cetvrti izbaci gresku i dok se ne ugasi neki nece da pokrene tu. Verujem da uz neko natezanje moze da se iskuka da puste i vise od 3 strima, ali nisam video da je neko pokusavao.

Nekada davno, pre 10ak godina, je za eon tv postojao neki default login (koji su mozda koristili za testiranje) pa je moglo mnogo korisnika. Ja znam da je bar nas 10 koristilo istovremeno, plus ko zna koliko jos ljudi u Srbiji.

Nazad
Vrh Dno