Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Besplatan je raskid ( odustanak ) u prvih 14 dana ako si na daljinu ugovorio ( preko sajta, agenta ili telefona )
Verovatno da jeste, ali... Ja sam preko agenta uzeo opticki, zalio sam se odmah sutradan na svasta nesto, a zatim i danima. Odmah sutradan sam trazioo raskid. Apsolutno nikoga nije bilo briga. Od trenutka kada potpises za Yettel, to je to, ne zanimas ih vise, ni za sta.

Verovatno da jeste, ali... Ja sam preko agenta uzeo opticki, zalio sam se odmah sutradan na svasta nesto, a zatim i danima. Odmah sutradan sam trazioo raskid. Apsolutno nikoga nije bilo briga. Od trenutka kada potpises za Yettel, to je to, ne zanimas ih vise, ni za sta.
Pa ne moze to tako, batice.... Onda nisi znao kako da resavas to. Zakon je zakon.

Pa ne moze to tako, batice.... Onda nisi znao kako da resavas to. Zakon je zakon.
Znam da je dobronamerno to sto kazes, to da ti odmah predocim, da ne mislis svasta 🙂 Ali nije moje da ja budem pravnik, sudija, tuzitelj, sta god. Ja sam naveo sve cime nisam zadovoljan. Nije moj problem sto se ta situacija nije resila, jos uvek, posle toliko vremena i toliko pismeni-usmenih, telefonskih i oci u oci zalbi. Yettel se pokazao kao krajnje neprofesionalna firma. Totalno neprimereno ljudskosti, bez ikakvog morala, finoce, vaspitanja, bilo kakvog ispravnog osecaja. Svi do jedne osobe sa kojom sam imao kontakt su na jedan ili drugi nacin takvi, pocevsi od terenaca koji su dosli da ugrade optiku. Znam sve sta ces mi sada reci i da sam ti mozda pokidao svaki zivac, nije do tebe. Zivim u pogresnoj drzavi i na pogresan nacin. Ali to sam ja, ja sam sebi samo takav prijam 🙂

Znam da je dobronamerno to sto kazes, to da ti odmah predocim, da ne mislis svasta 🙂 Ali nije moje da ja budem pravnik, sudija, tuzitelj, sta god. Ja sam naveo sve cime nisam zadovoljan. Nije moj problem sto se ta situacija nije resila, jos uvek, posle toliko vremena i toliko pismeni-usmenih, telefonskih i oci u oci zalbi. Yettel se pokazao kao krajnje neprofesionalna firma. Totalno neprimereno ljudskosti, bez ikakvog morala, finoce, vaspitanja, bilo kakvog ispravnog osecaja. Svi do jedne osobe sa kojom sam imao kontakt su na jedan ili drugi nacin takvi, pocevsi od terenaca koji su dosli da ugrade optiku. Znam sve sta ces mi sada reci i da sam ti mozda pokidao svaki zivac, nije do tebe. Zivim u pogresnoj drzavi i na pogresan nacin. Ali to sam ja, ja sam sebi samo takav prijam 🙂
Na prvu sam razumeo da nisu hteli da ti odobre raskid. Mozda je i on to posmislio i za to je rekao da je zakon zakon.
Niko te ne krivi sto ti problem nije resen, to se desava nekima i nakon sve moguce borbe.

Kad se uzme YETTEL televizija uz internet, na ugovoru od 2god, na koliko TV-a mozes da gledas sa app-om i koji se app koristi ?
Koliki je ukupan broj uredjaja koje mozes da koristis, sto bi rekli nasi, na koliko TV-a max ?
Da li se dobija neki box, da li MORA box ili mozes da trazis da samo imas app ?

Haj neko ko se razume u ovo sto pitam, ako moze da mi precizno napise.
Hvala

Kad se uzme YETTEL televizija uz internet, na ugovoru od 2god, na koliko TV-a mozes da gledas sa app-om i koji se app koristi ?
Koliki je ukupan broj uredjaja koje mozes da koristis, sto bi rekli nasi, na koliko TV-a max ?
Da li se dobija neki box, da li MORA box ili mozes da trazis da samo imas app ?

Haj neko ko se razume u ovo sto pitam, ako moze da mi precizno napise.
Hvala
Ako misliš na dodatne aplikacije imaš 1 za Smart TV i 3 za mobilne uređaje instalacije ali samo 1 može da se koristi. Znači 2 dodatna uređaja 1 TV i jedan mobilni mogu istovremeno da ti rade. A njihove box uređaji zavisno od paketa besic 1 besplatno i još 2 uz doplatu premium 2 besplatno i još 2 uz doplatu.

Zdravo svima,
Upravo zvali iz Yettela, nude mi 6m za 1 dinar i ostatak 18 meseci 4100 rsd za paket za svim Arenama premium, N1 i Nova S.
U proseku ispada oko 3100 na mesečnom nivou za 24 meseca.
Nekada su davali vise meseci za dinar, ne znam isplati li se ova gore ponuda.
Ugovor mi juna ističe pa se iskreno razmišljam da li da prihvatim ili da čekam kraj ugovorne obaveze, mozda bude nesto bolje a mozda i ne.

Jednom godisnje, po mom secanju, izbace one ultra dobre ponude, bar 12m po dinar. Ja sam uzeo u februaru 2025, bilo je 50% popusta na M paket, a dobijes L paket. To je bilo par meseci pre prica o SBB kupovini.
Ugovor pre toga je bio u 2023 i tada je bilo 12m po dinar bilo je leto.

Ja bih iskreno cekao.
Ne znam sta radis, koliko ti je bitno, ali bih licno, cekao i makar ne bilo dobre akcije, koristio mobilni internet dok akcija ne iskoci. imas mts, yunet, sada cak i A1 i niko nije losiji od yettel tako da ne mozes da izgubis, samo je pitanje trenutka bolje ponude.

Da li je neko uspeo da dobije 50% popusta na internet pretplatu tokom trajanja cele ugovorne obaveze?

Može li neko da mi razjasni da li uz dva yettelova STB-a, imam pravo da instaliram aplikaciju na moj STB i u isto vreme koristim sva tri. Imam Kod kuće L paket i tada mi je rečeno da mogu 3 aplikacije istovremeno da se koriste mada sada ne mogu da nađem to u ugovoru. Sistem mi blokira jedan STB, a kol centar tvrdi da bi mogao smart TV, a ne STB, a meni je to neverovatno pošto su oba android uredjaji.

Neces moci na stb ako nije njihov, kod mene u ugovoru je pisalo da moze na Mi boxu, EON boxu...ali nisu iz nekog razloga dozvoljavali taj 3.strim, onda sam uz natezanje, pretnje i pozivanje stavke iz ugovora dobio od njih 3. stb na koriscenje za 1 din mesecno

Neces moci na stb ako nije njihov, kod mene u ugovoru je pisalo da moze na Mi boxu, EON boxu...ali nisu iz nekog razloga dozvoljavali taj 3.strim, onda sam uz natezanje, pretnje i pozivanje stavke iz ugovora dobio od njih 3. stb na koriscenje za 1 din mesecno
Jutros sam probao taj treći strim da pustim sa android TV-a i opet isto ne dozvoljava. Nisam obrisao moj STB uređaj sa liste registrovanih, ali je bio ugašen i nije strimovao. Kada sam ugasio jedan njihov STB, dozvolio je TV, kao da imam pravo na 2 strima, a ne 3. Napisaću danas prigovor pa ću videti šta dalje u zavisnosti kakav bude odgovor.

Prilozi

• 20260409_064032.jpg
    20260409_064032.jpg
    251.2 KB · Pregleda: 83
  • 20260409_064127.jpg
    20260409_064127.jpg
    169.5 KB · Pregleda: 80
Hipernet L paket imaš pravo na 1 njihov box besplatno i 1 Smart TV i 3 na mobilni da instaliraš a 1 da gledaš. I to ti je to da imaš pravo na 3 istovremeno uređaja uključuje u ta 3 sve ove kombinacije.Tebi je taj njihov 2 box koji si isto dobio od njih verovatno besplatno a nije tako u paketu zauzeo slot za Smart TV. A ako za taj 2 box plaćaš mesečnu rentu onda traži da ti oslobode slot za Smart TV.

Stvar je prosta, ko ovo ima da mu stoji u ugovoru moraju da omoguce 3. strim na nekim od navedenih uredjaja ili da daju njihov box besplatno za koriscenje.

Prilozi

• 20250505_134554.jpg
    20250505_134554.jpg
    121.5 KB · Pregleda: 55
  • Screenshot_20250425_173354_Kiwi Browser.jpg
    Screenshot_20250425_173354_Kiwi Browser.jpg
    90.7 KB · Pregleda: 54
Hipernet L paket imaš pravo na 1 njihov box besplatno i 1 Smart TV i 3 na mobilni da instaliraš a 1 da gledaš. I to ti je to da imaš pravo na 3 istovremeno uređaja uključuje u ta 3 sve ove kombinacije.Tebi je taj njihov 2 box koji si isto dobio od njih verovatno besplatno a nije tako u paketu zauzeo slot za Smart TV. A ako za taj 2 box plaćaš mesečnu rentu onda traži da ti oslobode slot za Smart TV.
Ako sam te dobro razumeo imam pravo samo na dva strima na box ili tv, a treći mora biti na mobilnom. Kad sam zaključivao ugovor rečeno mi je na bilo koja tri uređaja, mada to u ugovoru sada ne mogu da nađem, a do sada mi nije trebalo, u govor je zaključen pre više od godinu dana.

Stvar je prosta, ko ovo ima da mu stoji u ugovoru moraju da omoguce 3. strim na nekim od navedenih uredjaja ili da daju njihov box besplatno za koriscenje.
A jel je bitno koja vrsta uređaja, u kol centru tvrde da ne mogu koristiti moj box već isključivo smart TV, što nema veze sa mozgom. Mislim da sistem vidi operativni sistem, a ne koja je vrsta uređaja, a oba su na androidu.

@urke75 A da im poveruješ ono što ti pričaju nije opcija? Jednostavno je tako, 2 STBa plus jedan smart tv. Možeš da instaliraš na bilo koji drugi box ali to ne znači da će ti raditi kada ti njihova dva STBa već streamuju.

Ne radi mi ni opcija da treći strim bude smart TV. Koja je suštinska razlika između TV-a i boxa, a na njihovom sajtu postoji čak i lista boxova koji se mogu koristiti. Pokušao sam da nađem dokument (opšti uslovi ili nešto slučno) gde piše da treći uređaj ne može biti box i nisam uspeo.

@urke75 A da im poveruješ ono što ti pričaju nije opcija? Jednostavno je tako, 2 STBa plus jedan smart tv. Možeš da instaliraš na bilo koji drugi box ali to ne znači da će ti raditi kada ti njihova dva STBa već streamuju.
Naravno da treba da radi taj 3.strim jer su oni naveli konkretno uredjaje koji se mogu koristiti.

I ja sam imao sa njima taj problem
Kada je aplikacija prestala raditi na LG TV , Mi box2 su mi racunali kao treci box i nisu dali da rade sva 3 tv . Posle su dali njihov stb i onda sam mogao na sva 3 TVa da gledam . Kada su sredili aplikaciju za LG vratio sam njihov box i gledam na jednom LG TVu preko aplikacije iz prodavnice LG .
Ukupno 3 stima imam i ja , sa njihovim tada najjacim paketom , a sada nznm jel je jos uvek najaci , nije mi ni bitno 3 tva rade i to je to.

Ne radi mi ni opcija da treći strim bude smart TV. Koja je suštinska razlika između TV-a i boxa, a na njihovom sajtu postoji čak i lista boxova koji se mogu koristiti.
Ako ti ne radi pozoveš ponovo i kažeš ne radi mi na dva boxa i na taj i taj smart tv. Provere u sistemu i ako je tako srede da ti radi. To što na sajtu piše koji su podržani boxovi ne znači očigledno da mogu da rade svi istovremeno. Slažem se da je nelogično ali je tako.

Mešate broj i vrstu uređaja i gde šta može da se instalira sa brojem istovremenih strimiva koji na tim uređajima može da se gleda.

Ako ti ne radi pozoveš ponovo i kažeš ne radi mi na dva boxa i na taj i taj smart tv. Provere u sistemu i ako je tako srede da ti radi. To što na sajtu piše koji su podržani boxovi ne znači očigledno da mogu da rade svi istovremeno. Slažem se da je nelogično ali je tako.
Kada provajderi podignu cenu u toku ugovorne obaveze, jel i za to važi princip nije logično, ali je očigledno tako. U krajnjem slučaju o tome šta je u skladu sa ugovorom odlučuje sud, a ne provajderi. Sobzirom da znaš da je u mom slučaju Yettel u pravu, kaži mi molim te gde je to tacno definisano i gde se to nalazi na njihovom sajtu?

@urke75 Ja sam hteo da ti pomognem jer iz iskustva znam kako radi treći stream na tv-u ako hoćeš da se ganjaš sa njima šta gde stoji u ugovoru samo napred, ja ti tu ne mogu pomoći.

Je si se ganjao pre ili posle potpisivanja UO, pošto još nisam naišao da je neko podelio post da je u toku UO sem prilikom poskupljenja ili izbacivanja većeg broja kanala dobio nešto besplatno.@urke75 ti si i sam potvrdio tebi na tvom boksu radi kad ne radi 1 od njihovih box uređaja i može da se instalira aplikacije ali je problem što nemaš dovoljno slobodnih slotova. Za pakete M i L su ovo pre bili uslovi a ko je dobio besplatno 2 box 2 box zauzme taj slot za Smart TV pa ti onda ne možeš da ga koristiš paralelno i ako ti dozvoljava da ga instaliraš na nekom drugom uređaju. Ali ko što sam rekao u prethodnom postu ako za ovaj 2 box plaćaš ovu naknadu od 350 dinara onda moraš imati slobodan taj slot za Smart TV da ga koristiš paralelno sa ova 2 box uređaja koji su tu oni dali.

Je si se ganjao pre ili posle potpisivanja UO, pošto još nisam naišao da je neko podelio post da je u toku UO sem prilikom poskupljenja ili izbacivanja većeg broja kanala dobio nešto besplatno.@urke75 ti si i sam potvrdio tebi na tvom boksu radi kad ne radi 1 od njihovih box uređaja i može da se instalira aplikacije ali je problem što nemaš dovoljno slobodnih slotova. Za pakete M i L su ovo pre bili uslovi a ko je dobio besplatno 2 box 2 box zauzme taj slot za Smart TV pa ti onda ne možeš da ga koristiš paralelno i ako ti dozvoljava da ga instaliraš na nekom drugom uređaju. Ali ko što sam rekao u prethodnom postu ako za ovaj 2 box plaćaš ovu naknadu od 350 dinara onda moraš imati slobodan taj slot za Smart TV da ga koristiš paralelno sa ova 2 box uređaja koji su tu oni dali.
Ja sam dobio 2 box za veci paket i koristim ih i koristim 1 aplikaciju za smart tv , i rade istovremeno bez prekida ili onih njihovih opaski o broju uređaja .
Zamlaćivo sam se oko toga sa njima kada je prestala da radi njihova aplikacija za LG pa su mi na kraju dali box za dž , a kada su sredili aplikaciju na mail mi poslali da mi je rok 8 dana da im vratim box . Moj Mi box su računali kao njihov box i nisu dali da idem preko njega , dok mi nisu dali treci box.
Luda kuća .

Odmah po potpisivanju ugovora

Nazad
Vrh Dno