Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jao kada ce kraj
Evo sada gledam na kompu neki reals snimak i brate net vergla i koči - uzasss . Ovo mi se nije nikad , ali nikad desavalo na MTS optiki , a kod ovih da nekažem sta mislim i popijem ban vrlo često
Usluga Vam je - 0😡😡😡

Skoro sam prešao kod njih sa SBBa. Kvalitet interneta je u redu ali Yettel aplikacija nije ni prineti EONu što se tiče preglednosti, skrolovanja kanala, koršćenja fejforita itd...
Prihvatam da je i do navika korisnika, ali već mesec dana pokušavam da nadjem jednostavan pristup onome šta mogu hoću.
Potpuno tačno, ako se ika spoje u budućnosti u jednu aplikaciju da preuzmu EON ovu

Da li je neko ko je uzeo staticku ip primetio razliku u kvalitetu interneta? Jer ovo stvarno oko ponoci postaje smesno

Ne vidjeh da je pominjano na zadnjih xx stranica, kakvu ponudu ocekivati za obnovu ugovora? Mene jesu zvali vise puta ali ih nisam nesto slusao jer sam cuo mnogo vece cijene paketa nego sto sad placam pa sam govorio da nisam zainteresovan.
Trenutno imam 300mbit sa tvom i placam 3000, TV mi ne treba uopste i uzeo bih samo net ako mogu jeftinije proci, ili ako mi ponude neki bolji deal za kombinacije net+mobilni(+banka) jer sve imam kod njih

Meni su nudili 12 meseci po dinar, posle 5000 ili 4200 za nizi paket. Za sada prelazim u a1, 9 meseci dimar, posle 3500. Imam jos 20ak dana ugovora

Nisam nasao kroz pretragu, pa da pitam. Da li neko zna koliko mi kao korisnici "kostamo" operatera? Koliko li zarade na jednom korisniku kada daju sve silne mesece i popuste. Ne znam kako je sada, ali se secam price od pre X godina da oni takodje kupuju net itd

Zeli li neko mozda yetel paket sa ugovorom do septembra ? Da preuzme na sebe? Uz da recimo dobije dva meseca dzabe? Ili vec sta je fer.. trenutno se paket ne koristi zbog selidbe Ali se placa... Javite privatnom porukom I ostavite broj telefona. Beograd je lokacija

Nude mi agenti za isti paket što sad imam koji plaćam 3000 i isto sam pogodnost imao 12 mjeseci po dinar, 12 mjeseci po dinar i onda da plaćam 4200 🤑
To što imam i mobilni i banku nema veze

Nude mi agenti za isti paket što sad imam koji plaćam 3000 i isto sam pogodnost imao 12 mjeseci po dinar, 12 mjeseci po dinar i onda da plaćam 4200 🤑
To što imam i mobilni i banku nema veze
Mislim da je to maksimum. Mene su zvali 5-6 puta, uvek ista ta ponuda. Podnecu zvanican zahtev za raskid za nekoliko dana, pa cu da vidim da li tada daju nesto bolje. Realno za ostanak treba da ponude 12 meseci dinar i 12 50%.

A i kod ostalih mrka kapa izadje na kraju slično kad se popusti uključe, moramo plaćati više i to je što je, još nam na mobilni ograničavaju brzinu sad.

Nego znam da je ranije moralo da se najavi otkazivanje usluge mjesec dana ranije bez obzira jel istekao ugovor, mora li i dalje? Ističe mi 18. pa planirao ili ne da predjem kod nekog da budem slobodan da uradim to tada. Za mobilni koliko shvatih ne mora može čim istekne zahtjeva za prelazak,jedino što me sad plaše forama da ponude važe do kraja mjeseca ne znamo hoće li biti produžene itd 😀

Postoje periodi u godini kada se izvlace dobri popusti i periodi kada su popusti bezveze.
Najbolje je ako mozes da se snadjes par meseci dok ne iskoci opet neka od onih dobrih ponuda.
Plus, tada nisi korisnik pa ce da ti ponude nesto kao novom

Ma kakvi popusti, prvo trebaju bar da DUPLIRAJU brzinu neta..mada i to je smesno.

Ma kakvi popusti, prvo trebaju bar da DUPLIRAJU brzinu neta..mada i to je smesno.
I da dorade ovu "unapređenu" TV aplikaciju u kojoj su uštrojili sve dobre stavke što je imala stara da bi koliko toliko bila krštena.
Dosta nas jedva čeka da istekne ugovor i da se ratosiljamo ovog nazovi provajdera koji je postao nemilosrdno halapljiv.

MTS je za njih majka mara , čak i Super Nova
Čim istekne UO vraćam im opremu i neka ih i dalje reklamira ko god hoće - NAJGORI SU!
Sinoć nestalo neta , tv šteka danas ceo dan , a stb uređaj i početni ekran 3 min da se kao postigne konekcija i pojavi slika na njemu , kada uključujes tv .
Ma odlični ste za izbegavanje i sa ovim da potpišemo anekse nove da bi imao kanale koje ste naknadno uveli . Bravoooo
Na svu sreću IMO CENTAR mi je blizu i neću se zamarati dok budem vraćao opremu .
Kada bi svi po isteku ugovora ove napustili bez obzira na popust , koji ne moze biti veci nego kod drugih pa neka pustaju program i net onima koji ih reklamiraju .

Ja nemam zamerke na net, evo skoro 2 godine ali cu ipak preci kod drugog providera jer je net smesno " spor". Ni ostali nisu cvecke, daaaleko od toga, ali opet meni licno MTS 600/600 najbolja opcija.TV kanali me ne interesuju, pa gledam iz ugla svojih potreba. ***e, imaju optiku i umesto da je su paket krsteni sa bar 5/2 , 10/5 ... kod nas je 1000/500 top ! Bruka

Danas me zvali iz brige o korisnicima, jer sam podneo zahtev da idem u a1. Bas smo se fino ispricali jedna devojka i ja, nije sala. Objasnio sam da je a1 jeftiniji, da nema poemte da ostanem. Slozili smo se da je. Et super, tv uzas, ali kaze nemam novi paket, gde je tv mnogo bolji. Rekoh da necu da rizikujem obnovu da bih istrazivao taj novi paket. Sve u svemu koristio sam yettel skoro 4 godine, net je bio ok, sa tvom sam se pomirio da moram.reset svaki cas i to je tako. Prosecna mesecna cena, kada bih preracunao, je ultra jeftina, tako da sam zadovoljan ulozenim i dobijenim.

Ima li neki prekid interneta? Cini mi se od 8 da je prekid, bar kod mene.

Takodje od 8h u prekidu, iz podrske su okacili da se radi na resavanju problema. Veliki problem kada se radi od kuce, srecom mobilni net zavrsava posao kao backup.

Nisam u toku već duže zbog nagomilanih obaveza i problema pa me zanima šta je najbolje što nude za obnovu ugovora?
UO mi ističe za koji dan. Znam, trebalo je ranije da reagujem ali mozak mi je ovih dana zaista preopterećen svim i svačim.
Agent me zvao u par navrata ranije. Prvo je nuđeno za obnovu istog paketa 9 meseci 50% i posle puna cena a drugo 9 meseci 1 RSD.
Zar je 1 RSD najbolje što daju? Možda bih pristao kako se ne bih gnjavio sa drugim operatorima ali mesec dana Arene Premium i posle šta, da se plaćaju odvojeno?
Ne znam da li sutra da pristanem na ovo ili idem da probam sa A1, koliko vidim imaju povoljniju opciju i sa cenom i sa Arenama. A kakav je kvalitet? Pa, ni ovde se nisam previše usrećio sa eksperimentalnim STB-om. Možda nisu mnogo gori.

Nazad
Vrh Dno