Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najavio mi se yettel sa ponudom, prelazim sa Totala, koliko mogu da se ciganišem sa njima, neko je gore naveo da je dobio 12 meseci za 1 din, što mi je baš dobra trgovina, u prednosti su u odnosu na A1 jer imaju N1 i Novu S.

Evo ponuda iz Yettela za nas nove, nema puno ciganisanja, 2 varijante, popust 50% prvih 6 meseci ili Tesla 43 TV full cena 24 meseca.
Razlika izmedju osnovnog i premium paketa je što u osnovnom paketu nema Arena Premium kanala, možda ima još nešto ali mene samo ovo interesuje.
Meni se ništa od ovog ne sviđa.
Jedino mi se sviđa što daju 2 stb uređaja ali ne daju mesh, a A1 daje 1 stb uređaj i 1 mesh, tako da mu dođe na isto.
Ali zato cena kod A1 mnogo niža i daje sve arene.
Tako da sam im rekao da moraju da se potruuude.

Mene danas zvali opet i sad vec nude prva godina dzabe,druga 4000...to je vec ok...a ne ono 6 ili 9 meseci...da pitam moze li bolje i od ovog,vredi pokusati? 😁

Da li je N1 i novas u osnovnom paketu na Yetelu? I kkao ste zadovoljni sa njihovim boxom?

Ne znam je li prava tema, ali hajd da pokusam. Skoro uzeh Yettel za stan i pokusavam aktivirati aplikaciju na tv. TV je smart, instalirana aplikacija i prodjem registraciju, aktivaciju preko qr koda, ali na kraju mi izbacuje gresku "Nemaš pretplatu za Yettel fiksne usluge." Ima li neko iskustva sa ovim, svakako sutra planiram zvati teh.podrsku ali bih pokusao veceras resiti?

Poenta je koliko "skoro"?
U principu ne možeš ništa bez tehničke podrške koja mora da ti sve to omogući kroz sistem, bar je tako bilo kod mene 2024.

Zaboravih navesti, to "skoro" je bilo prosli petak. Tad su bili tehnicari, tad je potpisan ugovor i itd. Wifi radi bez problema.

Moralo bi kada sve odradis i ne sme ti izaći nemas pretplatu . P mozes ih i sada nazvati, operater te moze provesti kroz postupak ako nesto nije bilo u redu

Da li može neko da mi pomogne ako ima informaciju koja je sada najbolja ponuda što se može dobiti od akvizitera za Net Basic 300/150? Uglavnom po forumu nalazim info o tv+net ali nigde ne vidim da neko spominje samo net. Prelazim sa SBB-a. Hvala unapred...

Moralo bi kada sve odradis i ne sme ti izaći nemas pretplatu . P mozes ih i sada nazvati, operater te moze provesti kroz postupak ako nesto nije bilo u redu
Da napisem i resenje a ne samo problem.. Resenje problema je da sam trebao pri registraciji na aplikaciji upisati broj ugovora a ne broj telefona. Upisom broja ugovora sve se otkljucalo i proradilo.

da li je neko od vas praktikovao da dok mu traje promo period tipa 9 meseci po 1 din, da u tom periodu vrsi uplatu kao da je racun 3000, kako bi se bi olaksao kada mu dodju racuni sa punom cenom?

Samo ce ti racun biti u plusu. Ja Imam 18m po 1 rsd. Uplatio 100 rsd i sad mi skidaju po 2-3rsd svaki mesec a visak ostaje na racunu. Tako bi bilo i kod tebe.

Šta bi bilo realno za ovu godinu tražiti za prelazak na yettel? 18 meseci po dinar? 😱

ja sam uplatio prvo 3 din koliko mi je bio racun i to direktno kroz aplikaciju platnom karticom, nakon toga uzmem skeniram QR kod sa racuna i uplatim 3125 din ali evo vec par dana kad udjem u aplikaciju ne prikazuje da sam u plusu tih 3125 din. mozda zbog praznika i knjizenja nisu jos prikazali sacekacu jos par dana.

ja sam uplatio prvo 3 din koliko mi je bio racun i to direktno kroz aplikaciju platnom karticom, nakon toga uzmem skeniram QR kod sa racuna i uplatim 3125 din ali evo vec par dana kad udjem u aplikaciju ne prikazuje da sam u plusu tih 3125 din. mozda zbog praznika i knjizenja nisu jos prikazali sacekacu jos par dana.
Biće ti prikazano na računu i pisaće ti u korist pretplatnika, u aplikaciji se ne vidi pretplata kao što je slučaj kod A1. Već smo pisali o tome.

Pozdrav, ako je nekome potreban hipernet duo, ustupam UO koja je do 5.12.2026, jer zbog preseljenja nisam u mogućnosti da koristim isti. Paket je duo L, cena je 1650 din.

Sta od povoljnosti moze da se ocekuje za prelazak sa MTS na Yettel? Ponudjeno nam je 6 meseci 50% za Net TV Premium.

Za tako kratak period sa tako malim popustom se ne vredi ukopati i zlopatiti.
Bolje nastavi da plaćaš proverenu uslugu 😉
Da su ponudili 6m/1din pa da vadiš digitron...
Podnesi zahtev u A1 ako imaš mogućnost.

Sudeci po aktivnosti korisnika u ovoj temi yettelu se ne pise dobro. Mene zovu i dalje, ali cekam pravu ponudu. Trazicu im 4 boxa da rade u isto vreme (doplaticu dva, ne treba dzabe) ali cu im traziti skyshowtime i sve kanale otkljucane, kao sto je bilo sada oko praznika. 12 meseci po dinar vec daju, ali druga godina je 5000. Sada sam imao 12m dinar, posle 3000. Ne mogu da placam 5000 jer nista nisu popravili tv, bas se patim iako koristim skoro 4 godine.

Kako možeš da ustupiš Internet nekome ko je na drugom kraju grada?
Ako je u Beogradu ili bilo gde može bez problema, rekli su mi u poslovnici, instalacija je besplatna, to se vodi kao preseljenje, a jedno preseljenje je gratis u toku UO.

Sta od povoljnosti moze da se ocekuje za prelazak sa MTS na Yettel? Ponudjeno nam je 6 meseci 50% za Net TV Premium.
Da dodam.
1. Nisam ispratio šta tačno daju novim korisnicima koji prelaze u mrežu
2. Ono što postojeći korisnici mogu da dobiju je 12m po 1din, ostalo puna cena. Premijum paket je 5100, na 24 meseca ti dođe 2550 mesečno što nije velika cifra. Ne znam da li ovo možete da ispregovarate, vredi probati i vredi potpisati ugovor na 2 godine za ovaj novac. Sve povoljnije od ovoga je ekstra+.

Ako želite da ostanete, nema potrebe za prebacivanjem, već samo sačekajte pred istek ugovora ili kada vas nazovu sami tražite tu opciju (12m po 1din, 12m 50%) i daće vam. Svakome su prvo probali gore uslove da serviraju.

Ako želite da ostanete, nema potrebe za prebacivanjem, već samo sačekajte pred istek ugovora ili kada vas nazovu sami tražite tu opciju (12m po 1din, 12m 50%) i daće vam. Svakome su prvo probali gore uslove da serviraju.
Jesi li siguran da daju 12 za dinar, pa 12 50%? Video sam ove povoljnosti u drugim temama, ali ovde nisam video da je nekom ponudjeno.

izvini, loše sam napisao, pa mi je edit istekao. Moja greška, mislio sam na 12 meseci dinar, 12 meseci puna cena. Treću godinu tako plaćam.

Nazad
Vrh Dno