Šta je novo?

Yettel Hipernet

• Začetnik teme Začetnik teme McDuck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
imam jedno pitanje.
Postavio sam svoj Asus ruter kao primarni, javili su mi parametre i podesio.
Da li njihov ruter sada mogu da podesim kao sekundarni? Lan-Wan port i mreža da bude 192.168.2.1

Ili ne postoji ta opcija?
Samo da ga spakujem u kutiju onda.
Mozes da stavis njihov ruter da bude "sekundarni" ali ne ubadas kabal u WAN port nego u LAN port. U tom slucaju mozes da ga podesis da se ponasa kao svic i wifi AP. Posto pretpostavljam da vec imas Wifi na svom ruteru, ovo ti verovatno nije potrebno. Jedino ako zelis da ga koristis kao svic jer ti fali portova, to mozes uraditi.

Pozdrav svima,

Koristim yettel TV sa optikom i za ove 4 godine radi besprekorno.
Medjutim, zeleo bih da koristim yettel tv preko aplikacije na smart TVu povremeno na drugoj lokaciji. Koja je minimalna brzina interneta potrebna da bez lagova radi TV stream u 720p ili 1080p? Da li je stabilnih dl:20mb/s i ul:2mb/s dovoljno za tv i par telefona koji surfuju ili treba nesto jace?

Pozdrav svima,

Koristim yettel TV sa optikom i za ove 4 godine radi besprekorno.
Medjutim, zeleo bih da koristim yettel tv preko aplikacije na smart TVu povremeno na drugoj lokaciji. Koja je minimalna brzina interneta potrebna da bez lagova radi TV stream u 720p ili 1080p? Da li je stabilnih dl:20mb/s i ul:2mb/s dovoljno za tv i par telefona koji surfuju ili treba nesto jace?
Cini mi se da je sbb bio deklarisan na 12mbps, verovatno je slicno za yettel.

Hvala momci, kapiram da ce onda 20mb/s da odradi posao

Imali neko problem sa kucnim yettel netom? Meni stoji uzvicnik za wifi na mobu,probao i da ga ugasim iz struje i dalje isto,a na tv pise "greska pri reprodukciji" ?

No internet access. Novi Sad. Imam SBB Wifi iz susednog stana koji je trenutno užasno spor, iako internet speed test pokazuje 80/25.

Prsao i nbg/zemun...

Hocemo mi 5G... A ni na kablu nam ne radi internet kako valja...

Požarevac takođe!

Kraljevo isto, negde oko 00:15h je puklo sve, kada je proradilo pojma nemam

Београд - Вождовац, и данас од неких 11-12 повремено као да долази до прекида, очигледно је неки крупнији проблем.

To je nešto noćas MTS izgleda radio svi operateri koji koriste njihovu optiku su noćas od 01 do 03 sata u nekom momentu imali prekid od 10-20 minuta. I danas između 16 i 17h 2-3 minuta.

Mts na mts infrastrukturi nije imao nikakve prekide.(znam jer mi kamere u zgradi rade na mts internetu).

A1 je najavio radove za 4.12.2025 uredno svakom korisniku poslao sms da su radovi od 01 do 05 h.

Yettel 5.12.2025. od 00 do 03h- ugasio call centar, nikakve najave o radovima i odgovara - kucni nam podatke o ugovoru u poruci da proverimo.

Razumem da Benchmark i njegov vlasnik imaju zaradu od @Yettel Srbija, ali ne razumem zašto se administracija ne pozabavi ovom njihovom "podrškom" i objasni im lepo koja je opšta svrha foruma, da je ovo specifičan forum koji traje izuzetno dugo i kakvu vrsta podrške treba da pružaju ovim putem.
Ako im je mrsko da pružaju pravu podršku( kakvu zaslužuje ovaj forum) neka lepo ugase ove nazovi teme podrške, a mi ćemo sami sebi da pomažemo kao do sada i da se jadamo.

Ljudi,koliko ste najvise izvukli za obnovu ugovora?
Mene juce zvali i prvo mi ponudila 50% 6 meseci, a ostatak puna cena,dupli net i jos nekih 20 kanala.
Ja rekao da mi to malo,onda ona kao mogu vam dati 9 meseci 50% i sve ovo isto...mislim da cu jos da guram za nizu cenu...sta je najbolje izvuci? 🙂

Ako pronadjes agenta iz A1 mozes da platis sve manje od 3500 mesecno koliko kosta A1 paket vs puna cena od 5000 u yettelu.

Danas sam dobio poziv od agenta koji mi nudi net+tv cini mi se 8 meseci po 50% ostatak po 4999
Odlaskom na sajt ja vidim da je taj paket 3999 ne znam koja je fora?
Trazio sam ceo ugovor popust 40-50% pa da vidimo na cemu smo uz komentar da ostali operateri daju takvu ponudu za prelazak kod njih.

Inace moj buraz u Rumi na Iris dobio 24m 50% bez da se nesto previse cimao i podnosio zahtev da predje kod drugog operatera

Pozdrav, ugovor mi istice za mesec-ipo sa MTS-om pa gledam yettel internet. Ako uzmem yettel internet jel mogu nekako da izvucem PPPoE kredencijale iz rutera? Imam svoj unifi ruter + ap + switch koji bih koristio umesto njihovog rutera.

Takodje, jel su samo ova 2 plana u ponudi - https://www.yettel.rs/sr/biznis/ponuda/hipernet/opticki-internet ? MTS ne bih ponovo zbog nacina poslovanja pa bih radije ili yettel ili nesto drugo.

U Ive lole ribara novoj zgradi, optika i iris tv.. znam da je pregovarao sa dva operatera prvi put, drugi put samo mts
Mislim da sve nove zgrade dobijaju optiku po automatizmu

Nazad
Vrh Dno