Šta je novo?

Yettel Hipernet

Nije rešenje, al' da se našalimo malo: Urbana legenda kaže da je tip primetio da mu svake godine tačno u ponoć na Halloween (gle to je večeras!) nestane internet na 5min, a celu godinu radi normalno. Ispostavilo se da komšija sa sprata, koji je prijateljski dobio šifru za wifi ko zna kada, ima pomalo izopačen smisao za humor, pa tačno u ponoć promeni recimo default gateway ili stavi nepostojeće DNS - zatim vrati.

Nije mi poznato da li je u istom trenutku hakovao sijalice da se ugase ili mikrotalasnu da zapišti... :)
Dobar je komsa, voli da se igra za Hallowen 😂

Kako si prikljucio svoj ruter? Hocu da to izvedem, mada cu morati da podesim parametre svog rutera koje ne znam kako da uradim. Je l' postoji nacin da se zaobidje CG Nat, je l' kupovina staticke IP adrese pomaze?

Ja sam zakupio statičku i pisao im da mi daju PPPoE parametre.
Iz novog Zyxel-a mislim da nije moguće izvući parametre, pošto on dinamički menja password na serveru + ima enkripciju.

Nakon što je MTV ugašen na Yettel TV nema više nijednog muzičkog kanala (ako ne računamo Pink kursadžije i ostalo smeće). Pre je bilo baš mršavo sa dva MTV kanala, ali eto može i gore od toga.

Ja godinama prigovaram @Yettel Srbija da nemaju ništa od muzičkih kanala i da je to sramota.
I da nemaju radio kanale.
A ovo sada prevazilazi i sramotu. Očajno.

Sad će oni čas da uvedu novu platformu i nove muzičke kanale koji će biti dostupni svim korisnicima.
Pardon, ipak će postojeći korisnici morati da doplate 800 dinara za nove muzičke kanale. 😉

Ja godinama prigovaram @Yettel Srbija da nemaju ništa od muzičkih kanala i da je to sramota.
I da nemaju radio kanale.
A ovo sada prevazilazi i sramotu. Očajno.

Ja godinama nisam hteo da pređem na Yettel zbog nedostatka muzičkih kanala sa Supernove. Internet ponuda je bila manje-više ista.
Prešao sam kada mi je istekao ugovor na 500/200 paket i 12m 50% popusta, ali TV im je puno lošiji. Godinama su imali samo ta dva MTV kanala, a sada se nisu potrudili ni da ubace zamenu.

Takođe, slika na ta dva MTV kanala je bila tipa kao 480p preko ISDN-a...

Tako je.
Sada se muzički kanali zasnivaju na Grand/pink kanalima. Ako hoćeš nešto drugo da čuješ, YouTube/Spotify/deezer.
Možda zato i daju Deezer kao free aplikaciju na L paketu.
Ko neće najskuplji paket, ima da igra kako mu y. svira, nema izbora.
Na kraju, sve se svodi na plaćanje, ko što @Grga Pitić reče u postu iznad. Dal ćeš da doplatiš y. skuplji paket i dobiješ slot za free aplikaciju ili ćeš sam da dokupiš neki servis, na tebi je. A cene su generalno usaglašene kod svih.

I kod mene se dešava isto, šta moze biti razlog? Baš nervira...

Isto i kod mene
U subotu mi bio majstor iz Y i kaze brzina vam super paket 500 / 250, i to slikao - a prvo sve poisključivo iz rutera , ostao samo njegov lap top . Kada je dobio 200/ 200 nije jer kao sve je povezano pa ne moze izvući brzinu . Za tv reko kada se ina problema - restart - i to je tehnička podrska na terenu . Stvarno su gori od SN, a mislio sam da je to nemoguća misija postići .
Samo da dignu cenu idem kod drugih

Nazad
Vrh Dno