to se dešava ako si nešto gledao vraćeno, ako si gledao uživo onda se pali uživoSvako ukljucivanje yettel tv, program nije uzivo vec tamo gde je tv ugasen.
Mora da se prebaci na drugi program, vrati nazad da bi dobio uzivo
Glupost…
Dosta sam citao oko svih mogucih resenja. Powerline mi se nije uklopio u pricu, tako da sam dosao na ideju. Stavio sam stari pocophone x3 pro da radi kao wifi repeater. Latencija raste u proseku za 10-ak ms, sa povremenim skokovima, ali brzina pada za 30-50% u odnosu na primljeni signal. Kontam da bi pravi wifi repeater bolje radio posao, ali ne puno, osim ako nije tipa tri band uredjaj.izbegao bih to, pre bih video da iskoristim neki powerline uredjaj i time iskoristio kabliranje od struje za mrezu
Sinoc podneo zahtev za raskid u poslovnici, danas zvali i ponudili 12 mes 50% tv+net, a ostalo puna cena paketa. Nisu hteli vise da daju od ovoga, prihvatio sam ponudu.Da li su vam ponudili bolju cenu za Yettel net i TV onda kada ste prijavili raskid ugovora u poslovnici?
Ne, kad god upalim tv stoji na mestu gde sam ugasioto se dešava ako si nešto gledao vraćeno, ako si gledao uživo onda se pali uživo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari