Šta je novo?

Yettel Hipernet

ovo uopšte nije tema za Yettel TV aplikaciju. svaka sledeća poruka u vezi ove aplikacije biće izbrisana

Da li su na Yettel internetu "da kažem" zaključani izlazi? Kupio Tendu wireless router, da pojačam signal u drugom delu stana, ali signal preko Tende je slabiji nego sa Yettelovog routera. Sve je povezano kalo treba!

Da li Yettel jos uvek daje 50%x24m preko akvizitera?
Pred leto u maju su nudili, potpisah takav ugovor.

Ništa onda, čekamo da se "otvori" optička mreža mtsa za A1 i ostale.. :p

Nema od toga ništa, ne nadaj se, a1 je vlasnik bivše optičke metro strukture targo Telekoma i na tome zasnivaju uslugu .

Jel?!
Znači sve od telekomunikacija u ovoj zemlji ide preko ts, apsolutno sve.
Koja smo mi prašuma lepte****

To bi trebalo i da bude tako sto se mene tice, da ima jedan opticki kabl kroz grad, do svakog stana/kuce i onda switch-evima da se preusmerava provajder. Ovo sto je trenutno je tek prasuma, u Nisu se lokalni provajderi kace sa bandera direktno kroz prozor i ulaze u stan, prave paukovu mrezu. Bandere samo sto se ne sruse od XX kablova. Nismo prasuma nego Banglades ;)

Zdravo svima, treba mi pomoć. Na telefonu mi je od skoro vrlo spor wi-fi, dok je na laptopu ok. Šta mi je činiti? Restartovao sam ruter, zaboravio mrežu pa se ponovo nakačio, obrisao keš... Probao sam i da updejtujem firmware ali nisam našao opciju na interfejsu yettelovog rutera. Možete li me uputiti gde ili koga da pitam? Hvala unapred.

Daj malo detaljnije o mrezi. Mozda laptop podrzava 5G. Si probao oba da priblizis ruteru i da tada probas?

Proverio sam sad i telefon je konektovan na 5GHz (podržava to). U istoj prostoriji, bez prepreka wi-fi je loš. Radio sam speed test, i download je mnogo sporiji od upload-a. Nekad spajkuje (ako pravilno koristim termin) pa je ping 8 m/s, a nekad preko 200 m/s. I brzina download-a varira (ispod 1 mpbs - preko 20 mbps). Inače upload je oko 50 mbps.

Kad bi bio 8m/s to znaci da bi tebi i meni stizala poruka na po par dana :D

Ping (odziv nekog računara u mreži) se meri u milisekundama, ne u metrima u sekundi.

Nije loše da probaš da procesom eliminacije nađeš koji uređaj je problematičan.

Možda je do telefona - proveri ga na još nekom mestu (komšija/rođak/prijatelj/kafić/Lidl) ili je do rutera - pozajmi nečiji telefon pa vidi kako on radi na tvom Wi-Fi-ju.

Jel zna neko, ja imam paket kod kuce L ali sad nemam ove nove arene Premium 4 5 i adrenalin, a kad pogledam na sajtu sad vidim neki premium paket koji to ima i ima isto net ko ja

to ukljucuje i N1 ili samo te arene?
Bilisu vrlo konkretni da mora da se predje na novi paket

hmmmmmm. ok, moracu da ih pozovem. Nema razloga da ne predjem ako mi ostaju svi uslovi isti.
Ja sam na 50% popusta M paketa sa internetom iz L paketa. to je 1600 rsd za L paket i ne vredi mi da to izgubim zbog par kanala.
Hvala

da ok sad sam se raspitao, bilo bi mi 2000 kao što drugi kažu (s tim što je meni trenutno 1600, pošto imam L po ceni M pa 50%)

Nazad
Vrh Dno