Šta je novo?

Yettel Hipernet

ovo uopšte nije tema za Yettel TV aplikaciju. svaka sledeća poruka u vezi ove aplikacije biće izbrisana

Da li su na Yettel internetu "da kažem" zaključani izlazi? Kupio Tendu wireless router, da pojačam signal u drugom delu stana, ali signal preko Tende je slabiji nego sa Yettelovog routera. Sve je povezano kalo treba!

Da li Yettel jos uvek daje 50%x24m preko akvizitera?
Pred leto u maju su nudili, potpisah takav ugovor.

Ništa onda, čekamo da se "otvori" optička mreža mtsa za A1 i ostale.. :p

Nema od toga ništa, ne nadaj se, a1 je vlasnik bivše optičke metro strukture targo Telekoma i na tome zasnivaju uslugu .

Jel?!
Znači sve od telekomunikacija u ovoj zemlji ide preko ts, apsolutno sve.
Koja smo mi prašuma lepte****

To bi trebalo i da bude tako sto se mene tice, da ima jedan opticki kabl kroz grad, do svakog stana/kuce i onda switch-evima da se preusmerava provajder. Ovo sto je trenutno je tek prasuma, u Nisu se lokalni provajderi kace sa bandera direktno kroz prozor i ulaze u stan, prave paukovu mrezu. Bandere samo sto se ne sruse od XX kablova. Nismo prasuma nego Banglades ;)

Zdravo svima, treba mi pomoć. Na telefonu mi je od skoro vrlo spor wi-fi, dok je na laptopu ok. Šta mi je činiti? Restartovao sam ruter, zaboravio mrežu pa se ponovo nakačio, obrisao keš... Probao sam i da updejtujem firmware ali nisam našao opciju na interfejsu yettelovog rutera. Možete li me uputiti gde ili koga da pitam? Hvala unapred.

Daj malo detaljnije o mrezi. Mozda laptop podrzava 5G. Si probao oba da priblizis ruteru i da tada probas?

Proverio sam sad i telefon je konektovan na 5GHz (podržava to). U istoj prostoriji, bez prepreka wi-fi je loš. Radio sam speed test, i download je mnogo sporiji od upload-a. Nekad spajkuje (ako pravilno koristim termin) pa je ping 8 m/s, a nekad preko 200 m/s. I brzina download-a varira (ispod 1 mpbs - preko 20 mbps). Inače upload je oko 50 mbps.

Kad bi bio 8m/s to znaci da bi tebi i meni stizala poruka na po par dana :D

Vrh Dno