Šta je novo?

Yettel Hipernet

Yettel najavio objedinjavanje TV ponude sa SBB-om.

kIye5Iz.png

Da li je neko dobio ponudu 50% na 24m u prethodnih 10dana? Hocu u drugom stanu sa sbb da predjem na yettel optiku i nakon popunjavanja forme zvali su me iz yettela i rekli da cekam integraciju sa sbb, nikakvu ponudu nisu dali.

Da li je neko dobio ponudu 50% na 24m u prethodnih 10dana? Hocu u drugom stanu sa sbb da predjem na yettel optiku i nakon popunjavanja forme zvali su me iz yettela i rekli da cekam integraciju sa sbb, nikakvu ponudu nisu dali.
to vise niko ne moze da izvuce.

ja sam na dve lokacije prosle nedelje resio, danas bili monteri. Na obe samo internet 24m 50% off

Ne znam koji paket. Samo sam cifru zapamtio, jer dok istrtlja pola nepotrebnih informacija zaboravim šta je pričala sa početka…

Da li ima pravilo da obnova ugovorne obaveza za optiku moze da se uradi tri meseca ranije?

Mislim da da, jer su mene npr. zvali iz mts mesec i po dana ranije da ponude obnovu. Ali tako dobijaš najgore uslove.

Tražim bolju ponudu za Net M paket, ako ima neko od agenata da se javi.

@cetko @nst12 imate podforum za te stvari nekoliko mesta gore :)
Te teme očigledno ne služe ničemu. Očigledno da promoteri ne zalaze tamo, nemaju oni vremena da iatražuju forum i razne teme po njemu, idu na sigurnu opciju tako da savetujem ljudima da ne gube vreme tamo već da traže ponude na uobičajenim temama o operaterima

Te teme očigledno ne služe ničemu. Očigledno da promoteri ne zalaze tamo, nemaju oni vremena da iatražuju forum i razne teme po njemu, idu na sigurnu opciju tako da savetujem ljudima da ne gube vreme tamo već da traže ponude na uobičajenim temama o operaterima
Moguće da si u pravu. Ovde i onako uglavnom ništa ne služi ničemu.

Vrlo je verovatno da postoji politički pritisak da se ovi kanali ne uvrste, naročito kod operatora koji žele da "igraju bezbedno" u odnosima sa državom. Ako bi Yettel sada uključio N1 i Novu, to bi bio politički signal – zato možda i odugovlače, uprkos prethodnim obećanjima.

Raskines ugovor bez penala ako hoćeš N1 i potpišeš EON i stvar rešena , i tako mnogi kukaju na Orion , pogledajte samo forum .
Bar ja tako to vidim , da ne idemo u politiku .
Moja , kao i vaša pretpostavka , dok je ova vladajuća struktura , N1 neće biti na Yetelu , da se ne nadamo čudu .

To svi znamo da oni neće da ubace iz razloga da se ne zameraju vlasti, nego nam je fascinantno kako jedan ozbiljan igrač u telekomunikacijama laže i obmanjuje potencijalne korisnike samo da bi ih privukao.
Ovo mu dodje kao neki "special skills". Dok su davali džabe po godinu i više dana davali, sad su uveliko počeli i da lažu.

Poslednja izmena:
Mislio sam po kupovini SBB tamo su ih instant ubacili.

Vrh Dno