to vise niko ne moze da izvuce.Da li je neko dobio ponudu 50% na 24m u prethodnih 10dana? Hocu u drugom stanu sa sbb da predjem na yettel optiku i nakon popunjavanja forme zvali su me iz yettela i rekli da cekam integraciju sa sbb, nikakvu ponudu nisu dali.
ja sam na dve lokacije prosle nedelje resio, danas bili monteri. Na obe samo internet 24m 50% offDa li je neko dobio ponudu 50% na 24m u prethodnih 10dana? Hocu u drugom stanu sa sbb da predjem na yettel optiku i nakon popunjavanja forme zvali su me iz yettela i rekli da cekam integraciju sa sbb, nikakvu ponudu nisu dali.
Hvala na potvrdi!ja sam na dve lokacije prosle nedelje resio, danas bili monteri. Na obe samo internet 24m 50% off
Za M paket? Meni su nudili za L 24x2100.Meni nudili 24x1650 pre 7 dana
Isto, ako ima akvizitera neka se javeTražim bolju ponudu za Net M paket, ako ima neko od agenata da se javi.
Ja sam pisao na tom podforumu i tražio ponudu za Yettel i niko me nije kontaktirao. Ne znam dal uopšte gledaju temu ili jednostavno ne može ništa da se ponudi...
Kažu da gledaju...ali u svakom sluačju to je mesto za traženje ponuda.Ja sam pisao na tom podforumu i tražio ponudu za Yettel i niko me nije kontaktirao. Ne znam dal uopšte gledaju temu ili jednostavno ne može ništa da se ponudi...
Brža solucija je da preko PP kontaktiraš forumaše nakon što post-uju objave o povoljnim dobijenim uslovima i zamoliš da share-uju s tobom brojeve njihovih lokalnih akvizitera.Kažu da gledaju...ali u svakom sluačju to je mesto za traženje ponuda.
Te teme očigledno ne služe ničemu. Očigledno da promoteri ne zalaze tamo, nemaju oni vremena da iatražuju forum i razne teme po njemu, idu na sigurnu opciju tako da savetujem ljudima da ne gube vreme tamo već da traže ponude na uobičajenim temama o operaterima
Moguće da si u pravu. Ovde i onako uglavnom ništa ne služi ničemu.Te teme očigledno ne služe ničemu. Očigledno da promoteri ne zalaze tamo, nemaju oni vremena da iatražuju forum i razne teme po njemu, idu na sigurnu opciju tako da savetujem ljudima da ne gube vreme tamo već da traže ponude na uobičajenim temama o operaterima
Kad je Yettel dodao informer?Informer i ekipu su dodali odmah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari