Kako je [News direktor N1 Igor Božić] naglasio, posebno je zabrinjavajuće što Yettel, iako je prethodno tražio ekskluzivitet za distribuciju N1 i Nove, sada nije u stanju da izvrši jednostavnu promenu programske šeme i uvrsti ove kanale u ponudu. “Time se dodatno osnažuje narativ da kompanije kao što su PPF i Etisalat, umesto da dosledno poštuju evropske standarde pluralizma i slobode medija, zapravo podržavaju model medijske kontrole koji odgovara autoritarnim praksama”, ističe direktor N1.
Jesu li ili misliš li..ja recimo mislim da je sport daleko gledaniji....i na kraju strpljen spašen...rekli su biće za 3 meseca....na yettelu nisu ni bili tako da štete nema...tj svi koji su na istom su kupili uslugu bez tih moćnih kanala....ali biće i njih...a i da ne bude...privatna imovina je čudo...hteli smo to.Yettel tražio ekskluzivu za distribuciju N1 i Nove S i sad to plaća i sedi na pravima umesto da odmah po komercijalnoj logici doda ta dva kanala koji su među najgledanijim televizijama u ponudu.
![]()
Igor Božić: Medijske slobode na delu, ali samo za odabrane
News direktor N1 Igor Božić istakao je da danas u Srbiji medijske slobode postoje – ali isključivo za one koji su deo propagandnog aparata vlasti. “Dok jedni den1info.rs
Da.Da ponovim pitanje, nemoguce da niko ne zna odgovor: Da li box i TV aplikacija rade preko interneta drugih provajdera?
koji paket u yettelu?Da li je nešto tipa cinestar ili pickbox kanali koji nisu u vlasništvu UM ili bogati video klub stiglo i vama.
Monopol počinje da se odražava i na ponude za nove korisnike.
Od 01.04. daju 12m 50%
Do kraja marta je bila akcija.danas sam bas svratio do A1 i do Yettela u Delti da vidim za neki lokal sta ima od optike. A1 kaze nema tehnickih mogucnosti a Yettel kaze moze ali su mi rekli 6 meseci po 50% a ne 12
Moguće da agenti imaju bolju ponudu od onih u poslovnicama. Ili ako si pitao kao PL, možda je onda to što su ti rekli.danas sam bas svratio do A1 i do Yettela u Delti da vidim za neki lokal sta ima od optike. A1 kaze nema tehnickih mogucnosti a Yettel kaze moze ali su mi rekli 6 meseci po 50% a ne 12
Ovi očigledno nisu čuli za izreku vrana vrani oči ne vadi. Umesto proširenja pokrivenosti ovim kanalima, verovatno se privodi kraju plan da se potpuno ugase u ex SBB mreži, uz što manju štetu zbog korisnika koji budu insistirali na raskidu ugovora.Yettel tražio ekskluzivu za distribuciju N1 i Nove S i sad to plaća i sedi na pravima umesto da odmah po komercijalnoj logici doda ta dva kanala koji su među najgledanijim televizijama u ponudu.
![]()
Igor Božić: Medijske slobode na delu, ali samo za odabrane
News direktor N1 Igor Božić istakao je da danas u Srbiji medijske slobode postoje – ali isključivo za one koji su deo propagandnog aparata vlasti. “Dok jedni den1info.rs
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari