Šta je novo?

Yettel Hipernet

Ako moze i meni broj nekog njihovog akvizitera.Bio bih zahvalan.Zadnji put sam video njihovog agenta u avgustu,septembru prosle godine u mojoj zgradi.
Dok iz oriona,sbb-a i mts-a dolaze bukvalno svakog meseca.

Poslednja izmena:
Evo neka informacija. Pričao sam sa dva agenta i dobio dve ponude (nijedna nije 18+6)
1. Kaže da je 18+6 nije moguće i tako dalje, a onda kaže da je bilo moguće, ali do "prvog". Recimo da je mislio na 01.02.
Najbolja ponuda koju može da da u ovom trenutku je 1600rsd za duo L (net 500/250 +TV). To je L po ceni M, a onda taj M 50% popusta.
Može da se dobije i 12m po dinar, ali to ispadne skuplje.
2. Agentica, kaže da je najbolje što može da mi da 1600rsd za M paket, dakle 50% popusta i nema ni pomena L po ceni M, nisam hteo da pričam dalje na tu temu jer bismo došli max do iste one prve ponude.
Dobio sam jednu korisnu info iz cele priče, a to je da 18+6 može da se dobije za obnovu, ali agenti su odvojeni za obnovu i prodaju novim tako da ona ne može dalje da priča, ali kaže da tih 18m postoji za stare korisnike.

Baš sam se nadao za tih 18m, ali eto. Sad se lomim, ne zato što je loša ponuda nego zato što nije 18m :ROFLMAO:
Pre 2 meseca bih pevao da dobijem 500mbps + tv za 1600rsd, sada mi mnogo

Ja sam uzeo 22 x 1650 i 2 x 4300 500 / 250 + fiksni L paket po ceni M paketa
Sada nznm kako je ali bih se raspitao .
Agent sa kojim sam ja odradio ceo posao je bio skroz ok , a ponude i poslovna politika se menjaju stalno

1600 je bez fiksnog. Ne vredi fiksni te doplate realno, ali ok, nije isti paket

Ja sam to uzeo 8 januara , tada je tako bilo. Kasnije par dana je bila druga ponuda . Totalno nebitno , izaslo me jeftinije nego MTS optika + mobilni koji posebno plaćam .
Dobio sam 2 stb uređaja po 1din i wifi ekstender po 1 din .
Ja zadovoljan , a i ovako ću posle 2 god promeniti operatera ili ako pre toga budu hteli podici cenu .
1600 je bez fiksnog. Ne vredi fiksni te doplate realno, ali ok, nije isti paket
Cena je bila ista za tu promociju sa ili bez fiksnog telefona

Poslednja izmena:
Sta se maksimalno moze dobiti za prelazak sa mts-a na yettel optika+tv? Kako mi jedan akviziter rekao 18 meseci dobijaju samo za obnovu ugovora.

Sta se maksimalno moze dobiti za prelazak sa mts-a na yettel optika+tv? Kako mi jedan akviziter rekao 18 meseci dobijaju samo za obnovu ugovora.
Poslednja strana, nekih 10ak postova se samo o tome priča.
Ja nsam uspeo da dobijem 18m po dinar iako je neko dobio tu ponudu. Ono na šta sigurno možeš da računaš je 1600rsd mesečno za L paket punih 24 meseca.

Meni ponudili 12 meseci za obnovu,kao inace daju 6 ali sada je u toku neka specijalna promocija koja traje do kraja februara.Ocigledno da se ponude razlikuju od mesta do mesta.

Poslednja strana, nekih 10ak postova se samo o tome priča.
Ja nsam uspeo da dobijem 18m po dinar iako je neko dobio tu ponudu. Ono na šta sigurno možeš da računaš je 1600rsd mesečno za L paket punih 24 meseca.
Prica se stalno, ne prica se samo zadnjih 10ak postova, i treba da se prica sto vise da bi dosli do trenutno najboljih ponuda. Otprilike to je to, 1600 dinara mesecno za L paket je nesto najbolje u ovom trenutku.

Pozdrav ljudi, ako moze broj nekog Yettel akvizitera-operatera. Hvala unapred.
Trenutno imam Mts i deru za Box3 paket sa 5500 dinara mesesno.

I ja bih zamolio za kontakt informacije nekog Yettel akvizitera, na drugoj temi sam već napisao da mi se prelazak kod njih čini najboljom opcijom.

Ако има неко број аквизитера за прелазак из МТС на Јетел оптику нека се јави у дм

Jel jos neko nije mogao odmah da verifikuje nalog, sa unosom ugovora? Izbacuje mi uups greska, zvao 0639000, rekli, probaj kasnije, ili sutra.. Da je do njih nesto i da ce biti ispravljeno.

Koliko se ceka IDP broj kod Mtsa za prelazak na Yettel? U pitanju je Beograd.

Pozdrav, da li neko ima iskustva sa Yettel internetom u Obrenovcu? Da li funkcioniše kako treba? Za par meseci ističe ugovor kod Supernove pa tražim alternative.
Kablovsku svakako ne planiram da uzimam, samo internet me zanima.
Hvala unapred.

YuNet ti besplatno daje i javnu statičku IP adresu dok su kod Yettela svi natovani bez izuzetka i morao bi da doplatiš statiku mesečno 480 din

Pozdrav, ja takodje trazim broj akvizitera, ako neko ima bio bih zahvalan. Pozz

Nazad
Vrh Dno