Cena je bila ista za tu promociju sa ili bez fiksnog telefona1600 je bez fiksnog. Ne vredi fiksni te doplate realno, ali ok, nije isti paket
Ja sam dobio za 1600 sa sve fiksnim.1600 je bez fiksnog. Ne vredi fiksni te doplate realno, ali ok, nije isti paket
nov ili obnova?Meni su u petak ponudili 18 x 1din, ostalih 6 4.400..
Prelazak sa MTS-a, imaš ppnov ili obnova?
ako možeš da iskopaš tel akvizitera iz telefona, to bi bilo super
Poslednja strana, nekih 10ak postova se samo o tome priča.Sta se maksimalno moze dobiti za prelazak sa mts-a na yettel optika+tv? Kako mi jedan akviziter rekao 18 meseci dobijaju samo za obnovu ugovora.
Prica se stalno, ne prica se samo zadnjih 10ak postova, i treba da se prica sto vise da bi dosli do trenutno najboljih ponuda. Otprilike to je to, 1600 dinara mesecno za L paket je nesto najbolje u ovom trenutku.Poslednja strana, nekih 10ak postova se samo o tome priča.
Ja nsam uspeo da dobijem 18m po dinar iako je neko dobio tu ponudu. Ono na šta sigurno možeš da računaš je 1600rsd mesečno za L paket punih 24 meseca.
pa mora neko da plati akviziciju sport kluba i eonaPozdrav ljudi, ako moze broj nekog Yettel akvizitera-operatera. Hvala unapred.
Trenutno imam Mts i deru za Box3 paket sa 5500 dinara mesesno.
Kad si potpisao ugovor? Ako si juče sačekaj da dva pa ćeš moći.Jel jos neko nije mogao odmah da verifikuje nalog, sa unosom ugovora? Izbacuje mi uups greska, zvao 0639000, rekli, probaj kasnije, ili sutra.. Da je do njih nesto i da ce biti ispravljeno.
Jeste. Juce sam. Hvala.Kad si potpisao ugovor? Ako si juče sačekaj da dva pa ćeš moći.
Koliko se ceka IDP broj kod Mtsa za prelazak na Yettel? U pitanju je Beograd.
Hvala na savetu. Nisam ni znao za ove ljude. Dobri su?@Skyfall ako imaš MTS optiku dostupnu, bolje uzmi solo YuNet optički net.
YuNet nudi i ugovore kraće od 2 godine:
Pogledajte prilog 480490
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari